Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

merhaba küçük memişliler,ben de sizin gibiyim,1 haftadır yazılanları takip ediyorum, küç ve hurmaya bugün başlayacağım,bakalım benim bünyeme nasıl bir etki edecek,umarım işe yarar.

merhaba küçük memişliler,ben de sizin gibiyim,1 haftadır yazılanları takip ediyorum, küç ve hurmaya bugün başlayacağım,bakalım benim bünyeme nasıl bir etki edecek,umarım işe yarar.

inş.canım.gelişme olursa haberdar edersinna.s.

ben 23 yaşındayım inşallah etkisi olucak umudum var kızlar kaydirigubbakcemile5

oyyy zatenn tam gelişme çağındasın canım sıkma canını büyürler inş.biz napalımm:1no2:gerçi şimdidenn önlemini alman güzelllsengözlerimebaksanab

büyüyenin büyümüş valla 13-15 inde. inş benmkilerde büyür. bakalım küç etki eder ve inş etkisi geçmez. olmazsa bu gidişle beklerim biraz daha doktora faalan gitmeyi düşünüyorum

Slmm..ben kullandım karaüzüm çekirdeğini ama göğüs büyültme özelliği olduğunu bilmiyordum..ben kalçamda ve göğüs etrafındaki çatlaklar için almıştım..ama sürekli kullanmadığım için etkisini bilemiyorum..birde haftada bir yüzüme uyguluyorum yatmadan önce..kaydirigubbakcemile3

yüzümede karaüzüm çekirdeğinin kremini uyguluyorum haftada bir..

kızlar hani memişleri büyütmeye etkisi olsun diye narı çekirdeğini ve suyunu tüketiyoruz ya çiçeğide işe yararmı acab bu hususta bi bilgisi olan varsa yazsın vallaha çünkü ben çekirdeğiğini bulamadımmmm gittim çiçeğini aldım onu içiyorum mayhoş mayhoşşşş hergünnn

bide bu masajı yumuşak yumuşakmı yoksa sert hareketlerlemi yapıyonuz hangisi daha etkili

sol memişimde gözle görülür büyüme var.arkadaşlar sağdaki aynan duruyo hiç bi değişim yok.bu iyi bişey mi??

Merhaba arkadasım kalcana nasıl uyguluyorsun.Benimde kalçamda çatlaklarım var.
Kilo alıp vermekten degil ama ergenlikte boyumun hızla uzamasından dolayı oluştular malesef.Bilgi verirsen cok sevinirim...

Bende küçü yogurtla tüketiyorum.
Küçü ve rezene öayını düzenli olarak içiyorum yalnız masaj yapmıyorum ve de hurma yemiyorum.
Buna ragmen gögüs ölcüm suan 85 cm den 87 e cıkmış durumda inanamıyorum.
Bugün bana epey büyük olan bir sütyen denedim eskisi kadar büyük durmuyor gögüslerin yuvarlaklaştı arakadaşlar aralıksız deneyin ve en önemlisi inanın...

sol memişimde gözle görülür büyüme var.arkadaşlar sağdaki aynan duruyo hiç bi değişim yok.bu iyi bişey mi??

vallaa canım dikkat edersen zaten genelde bi göğüs daha büyük bi göğüs daha küçüktürr.sağ göğsün sola göre daha küçüksee o yüzden sağdakini anlayamamış olabilirsin

nekadar zamandır küçü kullanıyorsun? 2cm büyümüş..aktarda mı satılıyor bu? we rezene çayını günde kaç bardak tüketiyosun? merak ettim..

nekadar zamandır küçü kullanıyorsun? 2cm büyümüş..aktarda mı satılıyor bu? we rezene çayını günde kaç bardak tüketiyosun? merak ettim..

küçe başlayalı bugün tam 1 hafta oluyor.
Rezene çayınıda küçten 15 gün kadar önce içmeye başladım.
Günde bir fincan çay
Sabah ve akşam bir tatlı kaşıgı küçü yogurtla tükettim.
Hepsi bu kadar.
Rezene içtikten sonra gögsüm 1 cm büyüdü.
Küçe de başlayalı yeni olmasına karşın 1cm daha büyüdü
Üstelik hastalanma zamanıma 15 kadar var.
O sebepten ötürü şiş degiller bilgilerinize...

Küçü aktardan aldım.(Kara üzüm çekirdegi) kilosunu 15 ytl ye aldım.
5ytllik alıp geldim.Az alın taze taze zaten epeyce yetiyor...

ölçtün yanii gözle görülür bir değişiklikte oluyor değil miCADIARZU
küçün tadı nasıl birde onu merak ettim çok mu iğrençfisfisfis
bu arada ilgine alakana bilgine tşk canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…