Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaa en son bıraktıgım halde duruolarr.ölçemedim gitti.ama bi inme olmadı allaha şükür.daha sonra tekrar devam edicem inş....öptmm çokkk
cnm sen ne kullandın ne kadar süre kullandın?
valla canım yanlış olmasın ama 3 hafta kadar biraz (düzensiz olarak)küç kullandım.bi haftada nar çiçeği içtimm.öle yani.ölçtüm 2 cm büyümüşlerr ki düzensiz kullandım masajda bi kere yapmıştım.bi kendimii düzene oturtup tekrar başlamam lazım.göçebe gibi okul yüzünden ordan oraya taşırken kendimi kaybettim vallaa
selam kızlar hepimizin derdi aynı anlaşılan küçük göğüsler.Göğüslerim artık bende bi özgüven kaybı yapmaya başladı,kendimi çıplakken iyi hissetmiyorum.Ve göğüslerimin küçüklüğünden hep şikayet ediyorum,neden ailede bitek benim küçük diye.Ve bende küçe başladım bakalım inşallah işe yarar inanıyorum,zaten bundan 5 ay önce felanda başlamıştım işe yaramıştı ama sonra tembellik edip bıraktım. Annem bana istanbuldan bi akrabımızın göğüsleri küçük olduğu için ankaraya geldiğini ve kızılayda biryerde vakumla göğüslerini büyüttüğünü söyledi.Çok sevindim bunu duyunca,maddi durumumu toarlayıp oraya gidicem inşallah.Umarım yararı olur.Herkese kolay gelsin,iyi şanslar...
ya bende yoğurtla yiyemedim. suyla yutuyorumbi kerede gidiveriyor.
evet şu okul yetti artık. bende başladım ama bir türlü düzenli gidemiyorum. buarada yaşın kaç?