Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

buralardayım canımda ben kullanamıorum ne zmandır küçü.fırsatım olmuoo.o yüzden yazmadım kuzum

canım benim ilk 2 hafta hızlı gitti, şimdi okadar hızlı olmasa da devam ediyo işte güzel gelişmeler :))
o gelişme de hala duruyo, ama buaralar pek yazmıyorum çünkü yanıltıcı olabilir regl dönemine girdiğimden... sağol canım sorduğun için, sendeki gelişmeler de iyidir inşallah

vallaa en son bıraktıgım halde duruolarr.ölçemedim gitti.ama bi inme olmadı allaha şükür.daha sonra tekrar devam edicem inş....öptmm çokkk

cnm sen ne kullandın ne kadar süre kullandın?

valla canım yanlış olmasın ama 3 hafta kadar biraz (düzensiz olarak)küç kullandım.bi haftada nar çiçeği içtimm.öle yani.ölçtüm 2 cm büyümüşlerr ki düzensiz kullandım masajda bi kere yapmıştım.bi kendimii düzene oturtup tekrar başlamam lazım.göçebe gibi okul yüzünden ordan oraya taşırken kendimi kaybettim vallaa

evet şu okul yetti artık. bende başladım ama bir türlü düzenli gidemiyorum. buarada yaşın kaç?

Adaşım merhaba şu vakumla büyütme olayı da nedir?
Başka forumlarda da okumuştum vakum diye bardakla çekme hareketi yapılıyormuş ama senin ki daha farklı olsa gerek bir de hastane ortamında yapılıyor coook ilginç.
En azından iyice bir ögren ve bu bilgiyi bizimle paylaş cnm cok merak ettim yahuuuudelikafadulden

ya ben nar çiçeği aldım çay olarak içiyorum hani fayda etsin diye nar suyuda yapıyorum ondanda içiyorum işe yararmı acaba bu arada benim memişler çok duruldu hiç ağrı sızı yok sakinleştiler yafffff

arkadaşlar göğüslerinizi sabah aç karna ölçün göğüs altı ve göğüs çevresini bide eminim farklı ölçülerle karşılaşacaksınız
1 gün içinde bile sabah öğlen akşam farklı ölçülerde çıkabilir bende öyle oldu lütfen yapın ve sonucu yazın burdan kainat güzeline tşk ediyorum gözle görülebilir bir sonuç henüz alamadım ama zaten sonuç için çok erken yinede hayal kurmak güzel

arkadaşlar ben bir haftadır düzenli bir kase yoğurdun içine bir tatlı kaşığı küç döküyorum.akşamları yiyorum genelde gögüslerim sertleşti arada sızlamalar oluyo toğlandılar resmen bakalım devam edicem

gamyoncuiremsudoğru yoldasın arkadaşım gerçi bunu sabah akşam yapanlar var ama işe yarayacak emin ol bide aynı saatte al

ya ben yoğurtsuz yiyorum hergün, su ile yutuyorum olmazmı acaba :uhm:

:lepi:ben yoğurtsuz yedim sanki eski hallerine nerdeyse geri döndüler yoğurttanmıdır bilmem anlamdım ama KÜÇ E devammmmmmm

vallaa bendee suyla yutuveriodum yogurtla yarım saat işkence şeklinde yiyene kdar bi kerede suyla gidiodu.ve de büyüme olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…