Kar küresi??

Şimdi kişiye göre değişir. Benim ki seviyor galiba o tarz şeyleri. Geçen bir yerde müzik kutusu gördük. Atkı karınca gibi. Kuruyorsun müzik çalarak dönüyor. Ben çok seviyorum bunları falan dedim. Eşim ben de seviyorum küçükken vardı benim kurup kurup dinlerdim seyrederdim falan dedi. Benim ki için ideal bir hediye olabilir. Aklımın bir köşesinde duruyor :)

Eşim kar küresi alsa bana begenirdim ama ben ona almazdim sanırım
Benim adama boğazlı kazak alınır gömlek alınır bot alınır termal t-shirt alınır falan
Kar küresi alsam yeniyor mu bu der eminim

Erkekler ne anlar kar kuresinden iki lahmacun yeterdi.

Sonuçta sizden gelen bi hediye ve şirin bulup gülümseyeceğini düşünüyorm
Heralde bu ne deyip atacak kadar öküz değildir .
Pişman olmayın bence :)

Sipariş ettiğiniz kar küresini vitrininize veya yatak odanıza koyun,eşiniz için aldığınızı söylemeyin.
Eşinize de daha kişisel,kullanabileceği bir şey sipariş edin.

Benim eşim öyle şeylere ilgi duyar aslında ama hediye olarak ona alsam ne alaka derdi muhtemelen.

Bende daha farklı birşey olabilirdi diyenlerdenim.

Yani ben bayanım ama bana da alınsa dışardan sevinmiş görünsemde içten bu ne derdim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama ona da kimbilir ne kadar para verdiniz daha mantıklı bişey olabilirdi

Bir erkeğe hediye edilecek bir şey degil.

Bir online alisveris sitesi var, isim yazmak yasak sanirim, t** y***** isimli. Bence bir erkeğin ilgisini çekebilecek şeyler var.

Esinizi bilmemde benim eşim begenmezdi. Tabi begenmedim filan demezdi eminim begenmis gibi yapip tesekkur ederdi ama O nun oyle seyler sevmeyecegini biliyorum.
Eşim bana alsin istemezdim o kar kuresini. 15 yasinda gibi... Daha kişisel seyler iyi olurdu bence. Esimin bazi zevklerimi bilip ona gore hareket etmesini severim.

Ayy isine yatayan bisey alsanda kiymet bilmiyolar.
Ben bi dunya para sayfim drone aldim su an karsi binanin catisinda 1 haftadir orda hala alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…