Kar küresi??

Bence de pek guZel bi hediye degil ..

Eşim bana yılbaşı hediyesi olarak kar küresi aldı, çok da beğenerek aldı ama ben ona almazdım sanırım. Daha çok kendime alıyormuşum gibi okurdu öyle bişey alsam

Bana alinsa ben begenmezdim. Ne isine yarayacak ki ? Birde erkekler hic sevmez bu tarz seyleri.
Orta okulda falan yilbasi cekilislerinde biblo ve bu tarz seyler aliyorduk.

Bence akşam yatakta noel anne temalı bi konsep yap daha çok hoşuna gider hahahah

Mesajınızı görünce eşime " Sana kar küresi alsam hoşuna gider mi? " dedim. Tuhaf tuhaf bakıp sipariş vermedigimden emin olduktan sonra neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğumu sordu Umuyorum sizin eşiniz beğenir.

Galiba erkeğe kar küresi alan bir siz bir ben varız:)) eski erkek arkadasima almistim taa kac yil önce.. Ayrilmistik eski hediyelerimi hala sakladigini soylemisti onu da saklasin diye dusundum biblo tarzi seyleri severdi bence esiniz de seviyorsa guzel bir hediye olabilir:)

Eğer oluyorsa iptal et bence.Onun yerine sevebileceği gömlek,kazak v.s.öyle birşey alırsın.Kar küresini napıcakki.

Bana alsanız çok sevinirdim ama dediğiniz gibi erkekler böyle hediyeleri sevmiyor. Ben olsam almazdım. Siparişi İptal edip değiştirebilirsiniz belki

Ayy isine yatayan bisey alsanda kiymet bilmiyolar.
Ben bi dunya para sayfim drone aldim su an karsi binanin catisinda 1 haftadir orda hala alcak
Ahshahahahaha nasıl alacak onu çatıdan ki değişik bi hediye olmuş
Bence de aslında çok geç kalmış sayılmaz konu sahibi o kar küresini bi yere koysun ama eşine başka bisey alsin
Ben de aynısını yapacağım sevgilime kazak örmeye başladım ama baktım beden tutmuyor. Bebek sampuanina yatırma olayı ise yaramazsa kendime kullanıcam napiyim
Aaaa son mesajı şimdi okudum tesbih ha sebebi neydi ki

Benim gözlemlerime göre evlendikten sonra romantik hediyeler sevgiliyken olduğu gibi romantik bulunmuyor erkekler tarafından ... Ben eşime genelde ihtiyacı olan şeyler alıyorum kazak mont falan ..

Birazcikta kendine alms gb oldun :) sonucta ev ortak yerde duracak ben burdayim dercesine.. saka maka cok severim bende kar kurelerini bence guzel bi hediye.

valla bilmiyorum ama almazsa bi daha hediyeyi zor görür o kesin
kazak örüosun dimiikk cok ugrastırıcı ben her sene kışlık kazak alıyodum bende kış mevsiminde en mantıklı hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…