- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Amazing family
Bence eşine verme odanın bi kosesine koy esinede başka bişey al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım benim ya kar küreleri feda olsunAma söylemeden geçemicem, ben bayılırım kar küresine.
Vermekten vazgeçersen bana yollayabilirsin
Vazgeç, vazgeç ahahaha
O kadar mı kötüBence eşine verme odanın bi kosesine koy esinede başka bişey al
Niye ya yiyilen çikolata severlerÇikolata sepetini de pek sevmezdi bence :) en azından tükenmeyecek birşey :)
Severde bence hediye gibi gelmez. Yanında kim varsa ooooo diyip abanırlar kesinNiye ya yiyilen çikolata severlerama kar küresi pek olmamış çikolata sepeti söyleseydin keşke karşılıklı yerdiniz :)
Yılbaşı hediyesi olarak al sende ))))Valla çok mantıklı
Benimkine bir 5’e 10 kestirsem, üstüne de adını soy adını diğer tarafa da beşiktaşk yazdırsam yanından ayırmaz
Doğum günü de geçti tüh yaaa![]()
Niye ya yiyilen çikolata severlerama kar küresi pek olmamış çikolata sepeti söyleseydin keşke karşılıklı yerdiniz :)
20 gün sonra benim Doğum günüm var. Önce onu görmeliyimYılbaşı hediyesi olarak al sende ))))
Kötü değilde bi erkeğe alınacak hediye değil benceO kadar mı kötü![]()
Haha dogru valla az politik degilsin)))20 gün sonra benim Doğum günüm var. Önce onu görmeliyim![]()
Üzeri çok kan olmazsa bana gönder bende kullanayımHaha dogru valla az politik degilsin)))
O bes-on lardan bende alayım diyorum benimkine.Yarin yildonumumuz simdi cikti birşeyler almaya..Hayalimdeki gibi birseyler almazsa veririm ona))