Kar küresi??

Bir erkeğe alinabilecek hediyelerden aklıma gelenler olta takımı, alet çantası, tavla, çakmak, maç bileti, tesbih, araba aksesuarı, koleksiyon yapabileceği cinsten oyuncak arabalar... Daha Jön bir kocaysa; kol düğmeleri, parfüm, güneş gözlüğü v.s. Benim kisi gibi, okuma heveslisi kocalar için ilgi alanına ait kitaplar, cesitli kalemler, ajanda, defter tarzı kırtasiye malzemeleri. Ömrü hayatımda yeni defter kokusuyla kendinden gecen benim adamdan başkasını daha görmedim

:) keşke bana da kar küresi hediye gelse anlattığınız gibi ışıklı mışıklı dönenlerden. Bayılırım. Ancak benim şahsi fikrim çikolata sepeti daha hoş olabilirmiş. Erkeklerin geneli mideye düşkündür. İçine güzel bir not yazardınız. Hatıra olarak onu saklayabilirdi

Akşam oduncuğum geldi elinde mücevher kutusu sana hediye aldım diye uzattı ben böyle heyecanlandım felan(Beştaş sözü vardı dedim onu aldı herhalde ) Elim titreyerek açtım ve ne göreyim tespih (!)
Kendine tespih almış beyimiz bir de beni kandırıyor duygularımla oynuyor. Ona değil kar küresi günahımı vermiyorum

ahahaha iliskiniz cok komik bence hoc bozmayin

İnanmıyorum en sevmediğim şey. Bir de eğleniyor. Vermeyin siz de küreyi. Kendi kendinize hediye edin

bende goremedim ama hic umursamam valla bana yiyecek getirsin ben daha cok memnun oluyorum ahaha :))
Benimki yiyecek herşeyi alır getirir istesem de istemesem de iştahlı biri olmadığım için yemem ki :/ ben daha çok romantik böyle düşünülmüş hediyeler istiyorum

İnanmıyorum en sevmediğim şey. Bir de eğleniyor. Vermeyin siz de küreyi. Kendi kendinize hediye edin
Evet ya resmen gururumu kırdı Hediye beklediğimi bildiği halde yaptı bunu hem de onun için KÜRE sipariş etmiştim kaybetti canım küreyi

Evet ya resmen gururumu kırdı Hediye beklediğimi bildiği halde yaptı bunu hem de onun için KÜRE sipariş etmiştim kaybetti canım küreyi
Çok hoşsunuz :) gurur kırmak değil de düşüncesizlik etmiş. Üstüne de tüy dikmiş.
Alın kürenizi koyun bir fincan kahve tıngır mıngır dönsün siz de kafa dinleyin

Olmamış bence

Çok hoşsunuz :) gurur kırmak değil de düşüncesizlik etmiş. Üstüne de tüy dikmiş.
Alın kürenizi koyun bir fincan kahve tıngır mıngır dönsün siz de kafa dinleyin
Aynen öyle yapıcam oh mis halbuki ne hayallerle sipariş etmiştim. Ofisine masasına koyar bunalınca iki sallar sitres atar demiştim. Hayaller ve hayat ...

Eşimin bana aldığı ilk hediyeydi sevgiliyken. Ben çok mutlu olmuştumda Bilemedim şimdi eşin çok mu naif bi insan ki? Umarım gülmez :)

Canim ihtiyaci olan birseyi alsan daha sevinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…