- 14 Kasım 2014
- 2.521
- 4.217
- 333
- Konu Sahibi Amazing family
-
Haklısın canım ya ben romantiklik göremediğimden özendim galiba biraz ondan elim kar küresine gittiErkekler ne anlar kar kuresinden iki lahmacun yeterdi.
Onca yorum içinde sizin yorumunuz içimi rahatlattı teşekkür ederim :)Sonuçta sizden gelen bi hediye ve şirin bulup gülümseyeceğini düşünüyorm
Heralde bu ne deyip atacak kadar öküz değildir .
Pişman olmayın bence :)
Ayy isine yatayan bisey alsanda kiymet bilmiyolar.
Ben bi dunya para sayfim drone aldim su an karsi binanin catisinda 1 haftadir orda hala alcak
Haklısın canım ya ben romantiklik göremediğimden özendim galiba biraz ondan elim kar küresine gitti
Akşam oduncuğum geldi elinde mücevher kutusu sana hediye aldım diye uzattı ben böyle heyecanlandım felan(Beştaş sözü vardı dedim onu aldı herhalde) Elim titreyerek açtım ve ne göreyim tespih (!)
Kendine tespih almış beyimiz bir de beni kandırıyor duygularımla oynuyor. Ona değil kar küresi günahımı vermiyorum
İnanmıyorumAkşam oduncuğum geldi elinde mücevher kutusu sana hediye aldım diye uzattı ben böyle heyecanlandım felan(Beştaş sözü vardı dedim onu aldı herhalde) Elim titreyerek açtım ve ne göreyim tespih (!)
Kendine tespih almış beyimiz bir de beni kandırıyor duygularımla oynuyor. Ona değil kar küresi günahımı vermiyorum
Benimki yiyecek herşeyi alır getirir istesem de istemesem de iştahlı biri olmadığım için yemem ki :/ ben daha çok romantik böyle düşünülmüş hediyeler istiyorumbende goremedim ama hic umursamam valla bana yiyecek getirsin ben daha cok memnun oluyorum ahaha :))
Bak beklentini bir kocadan ne kadar azaltirsan o kadar mutlu olursun :)Benimki yiyecek herşeyi alır getirir istesem de istemesem de iştahlı biri olmadığım için yemem ki :/ ben daha çok romantik böyle düşünülmüş hediyeler istiyorum
Evet ya resmen gururumu kırdıİnanmıyorumen sevmediğim şey. Bir de eğleniyor. Vermeyin siz de küreyi. Kendi kendinize hediye edin
Ben kendi kendime bekliyorum canım öyle Zararım yok bunaltmam hiçBak beklentini bir kocadan ne kadar azaltirsan o kadar mutlu olursun :)
Çok hoşsunuz :) gurur kırmak değil de düşüncesizlik etmiş. Üstüne de tüy dikmiş.Evet ya resmen gururumu kırdıHediye beklediğimi bildiği halde yaptı bunu hem de onun için KÜRE sipariş etmiştim kaybetti canım küreyi
Olmamış benceKızlar selam.
Eşime hediye etmek için an itibari ile kar küresi sipariş ettim. Aradan yarım saat geçmedi bir pişmanlık sardı beni. Kar küresi büyük içinde romantik çift teması var bir de kurulunca dönüyor müzik çalıyor. Sizce beğenir mi? Erkekler böyle şeyleri pek sevmiyor genelde biz bayanların hoşuna gider ama.. Çikolata sepeti düşünürken birden buna döndümSiz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bekliyorum
Aynen öyle yapıcam oh misÇok hoşsunuz :) gurur kırmak değil de düşüncesizlik etmiş. Üstüne de tüy dikmiş.
Alın kürenizi koyun bir fincan kahve tıngır mıngır dönsün siz de kafa dinleyin
Hayat her zaman en acısı :)Aynen öyle yapıcam oh mishalbuki ne hayallerle sipariş etmiştim. Ofisine masasına koyar bunalınca iki sallar sitres atar demiştim. Hayaller ve hayat ...
Canim ihtiyaci olan birseyi alsan daha sevinirKızlar selam.
Eşime hediye etmek için an itibari ile kar küresi sipariş ettim. Aradan yarım saat geçmedi bir pişmanlık sardı beni. Kar küresi büyük içinde romantik çift teması var bir de kurulunca dönüyor müzik çalıyor. Sizce beğenir mi? Erkekler böyle şeyleri pek sevmiyor genelde biz bayanların hoşuna gider ama.. Çikolata sepeti düşünürken birden buna döndümSiz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bekliyorum
Ne mutlu bana...rica ederm :)Onca yorum içinde sizin yorumunuz içimi rahatlattı teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?