- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.442
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Yani bu iyi birşey mi :)Çikolata sepetini de pek sevmezdi bence :) en azından tükenmeyecek birşey :)
İçinde resim eklenebilen küreler vardı ama çok basittiDaha kişisel bi şey düşünebilirsiniz
Yanı şimdi ne desem ben eşime alsam bune kız der :sKızlar selam.
Eşime hediye etmek için an itibari ile kar küresi sipariş ettim. Aradan yarım saat geçmedi bir pişmanlık sardı beni. Kar küresi büyük içinde romantik çift teması var bir de kurulunca dönüyor müzik çalıyor. Sizce beğenir mi? Erkekler böyle şeyleri pek sevmiyor genelde biz bayanların hoşuna gider ama.. Çikolata sepeti düşünürken birden buna döndümSiz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bekliyorum
Çok duygusal biri değilse, kötünün iyisi bence :)Yani bu iyi birşey mi :)
Ayni fikirdeyim.Belki bir odun alip ustune ona özel yazi yazdirilabilir..bak bu fikri sevdim anidenÇok duygusal biri değilse, kötünün iyisi bence :)
Erkekler daha basmakalıp şeyler seviyor. Öyle romantizm dolu şeyler odunluklarına fazla geliyor
Tuttuğu takımın forması, kupası atkısı beresi bile onlara daha değerli
Ahahaha sesli güldümErkekler evet pek hoslanmazlar bu tip hediyelerden ama olsun icinizden gelmis almissiniz..
Icinde romantik cift temasi yerine seks yapan cift temasi olsaydi kesin severdi ama
Valla çok mantıklıAyni fikirdeyim.Belki bir odun alip ustune ona özel yazi yazdirilabilir..bak bu fikri sevdim aniden))
Hadi yaa bir de yıllardır beklediğim hediyeydi diyormuşEvet iyi bir tercih olmamış :)
Eşime alıp versem
Hııı iyi, güzel, koy işte şuraya gibi bir tepki verebilir ahahah
Aynen hele bir sevmesinÖnemli olan düşünmek.İçinden o gelmiş onu almışsın.Sevmek zorunda artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?