Kaptan Eşleri

ben kaptan eşi değilim ama olmak isterdim on yıllık evliyim hiç mutlu olmadım sevildiğimi düşünüldüğümü anlaşıldığımı hiç hissetmedim.kaptan eşlerinin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ağladım.yanımda olup bu kadar bana ilgisiz ve uzak olacağına keşke kaptan olsaydıda ruhu benimle olsaydı beni çok sevseydi dedim

hiç mutlu olmadığınız bir evliliği neden sürdürüyorsunuz?

sevgili mehtap sürdürmicem zaten şimdiye kadar çok fedakarlık yaptım bundan sonra ona dayanacak gücüm kalmadı

mrb mehtap yolun ikiye ayrıldığı noktadasın benim eşimde gemide çalışıyo kaptan değil 2. makinist yada 2. çarkçı merak ettiğin bütün soruları eşlerimizin meslekleri ve biz bölümünün denizadamlarının eşleriyle sohpete vira diyelim topiğinde bulabilirsin
6 yıl oldu evleneli 1 yıl nişanlı kaldık öncesindede görüşüyorduk aşkımız sevgimiz hiç azalmadı aksine büyüdü büyüdü inşallah daha nice yıllarda böyle devam eder
zor yanları tabikide çok evinin hem erkeği hem kadını olmayı bileceksin önemli günleri o olmadan yanlız geçireceksin ve dahası
dediğim gibi gel bizim topikte kendi kararını kendin ver inşallah hakkınızda hayırlısı olur opuyorumnanaktan

merhaba bende kaptan eşiyim daha yeni gelinim benimde aklımda bir çok soru işareti vardı dayanamıyordum özleme ama sevgi herşeyden üstün geldi..sanırım denizci eşlerinin ortak özelliği eşlerine deli gibi aşık olmaları... sevgileri hiç bitmiyor... gost ve denizk arkadaşlarıma katılıyorum bir denizci sevgilisi olarak sen de gel topiğimize bizi anlarsın... kaptanınkarısı arkadaşımda haklı kaptan eşi olmak ayrıcalıktır,seviyorsan gerisini düşünme derim ama cesaret ister tabiiki, gost anlatmış zaten kendi ayaklarının üzerinde duracaksın güçlü olacaksın diye... karar senin canım ama biz hepimiz mutluyuz ve pişman değiliz...

amin canım...

canım benimde aklımda çok soru işareti vardı... fakat çok seviyordum hani insnaın hayatta şansı bitmezmiş sürekli birini bulabilirmiş ama ben insan hayatında 2 kes aşık olur a inanan biriyim. ondan tamamen ayrılınca zaten hayatın bir anlamı kalmayacaktı ama bu şekilde hep benimdi... benimleydi... benim için atan bir kalp vardı uzaklarda bile olsa yanlızlığımı paylaşan... aradığım kişiydi o... bırakamazdım... İnsan sevdiğini o olduğu için severmiş, mesleği yüzünden nasıl bırakabilirdim ki onu... evlilik ciddi bir konuydu ben de isterdim eşimle el ele gezmek dolaşmak vs vs sonuçta bende bir bayandım benimde ihtiyaçlarım vardı. ama anladımki bu ihtiyaçlar hiç ama hiç karşılanmayacak die bir kural yok... ve bir gün herşeyi göze alıp evet dedim... onsuz hayat zaten hayat olmayacaktı. 2 gün benimle olsun ama benim olsun dedim. şimdi pişmanmıyım hayır.

eğer aranızdaki aşk gerçek bir aşk ise....ne mesafeler ne uzun ayrılıklar bitirir ilişkilri ...zor olduğu kesin sevdiğim bir kaptan ama asla ondan vazgeçmem ...her limanda bir aşığı yok tek aşkı benim liöanım buna eminim .Allah sevenleri ayırmasın...

aminnn:79:

2 yıllık yüksek okul. onun okuduğu okul bostancıdaydı galiba piri reis mi neydi tam hatırlayamıyorum. 4 yıllık olmuş okulu bildiğim kadarıyla. şu an gemlik-cezayir arası çalışıyor.

canım ben 2002de evlendim.eşim gemi kaptanı.geçen sene bahsettiğin gemlik cezayir hattında bebişime hamile kaldım. bende gemiye gittim eşimle defalarca. zordur kaptanla evli olmak. ama zorluğu sana çok iş düşer. hem kadın hem erkeksindir. özel günlerde yanında yoktur. ama izne geldiğinde hergün özel gündür.çok çetin kavgalar edersin ama bir o kadarda çok seversin.seni aldatmaz seni herşeyden çok sever önem verir. çünkü sevgiye hasrettir sende öyle.kendine güvenin tam ise güçlü bir kişiliğin varsa çok güzelde bir evlilik olur. hatta bizim gibi güzel bir bebişinde olur:))

bende kaptan eşi olucammmmmm :) nişanlımı çokkk seviyorum..... 2 senedir birlikteyiz ama denizler sadece bizi ayırdı aşkımız gün geçtikçe çogaldı.... onunla gurur duyuyorummmm... şaunda gemide çok özlüyorummm...

selamlar :) topiğinizi ben de ziyaret edip yorum yaptım cok saygı duyulacak eşlersiniz kesinlikle:) darısı basımıza:) gemide hayat nasıl geciyor cok erkeğin içinde zor degil mi? sürekli sallanır, hep aynı yerdesin gezemezsin..vs.?

evet arkadaslar bende cok merak edıyorum gemıye eslerıyle gıden bayanlar cevaplarsa sevınırım

bu topiği görünce çok mutlu oldum ben yaa :) benim de sevgilim kaptan eşi değilim henüz ama zaman bulursak belki evleniriz :) o gemide çalışmaya başlamadan 5 sene önce çıkmaya başlamıştık. şimdi o 6 aydır uzaklarda, eskiden her gün görüyorken şimdi 6 ayda sadece 2 kez görmek çok üzüyor aslında ama hala vazgeçmedim ben bekliyorum :) dediğiniz gibi çok sabır gerekiyor bence de , iki tarafın da güçlü olması gerek. ben de işe başlayalı 6 ay oldu, erkeklerin yoğun olduğu fabrikada çalışıyorum ben de, bazen çok sinirim bozuluyor. sanki yanımda yoksa sevgilim yokmuş gibi davranıyorlar, herkes oo kaptansa unutmuştur seni falan diyip aklımı çelmeye çalışıyor. tabi ki bizim ilişkimizi bilmedikleri için atıp tutuyor herkes. aynı şekilde ona da diyorlardır eminim beklemez ya da aman boşver bak dalgana falan diyenler vardır mutlaka ama biz birbirimizi daha çok seviyoruz. hatta bazen iş o kadar yoğun oluyor ki iyi ki burda yok, yoksa stresten kesin kavga ederdik diyorum :) her gittiğim yerde keşke o da olsa diyorum sürekli ağlamaklı haldeyim ama olsun, gelince o kadar güzel oluyor ki ona kavuşmak, her şeye katlanırım ben :) umarım bizim de sonumuz mutlu biter

coook mutlu oldum bu topiği gördüğümeeee ,bende bir denizciyim arkadaslar :)) henüz okuyorummm lisede:)) denizci esi olmak cok saygın cok serefli cok onurlu bir duygu ,öyle her limanda bir sevgili de bası bağlılar icin gercek deil saten.limanda onca is oluyor uzaklasamıyorlar ,olmaz öyle seyler ,ama AŞK..aşk en güzeli ,hep büyür hep büyür..ölümle burun buruna geldikleri o dalgalarda yeniden yeniden asık olurlar ,sahip oldukları herseylere..ve karada gemide düsündüklerinin yüzde 99 unu gerceklestirirler..umarım denizci sevgilileriniz olur ,esleriniz olur ,cocuklarınız olur..ben daha 17 yasıma ilerliyorum ve 18ine yakın bir eski erkek arkadasım vardı ,o da denizci idi ,cok serefli idi..ins bende ilerde evlenicem zaman bir denizci ile evlenirim de o gururu yasarım :))

merhaba bende yeni üye oldum.sizinle ortak bir noktam var bende kaptan eşiyim 2yıllık evliyiz hep beraber giderdik fakat bu sefer gidemedim ilk kez ayrı kaldık kasımda gelicek ve onu çok özlüyorum allah tüm kaptanlara selamet versin bizlerede sabır .. iyi bayramlar arkadaşlar

merhaba arkadasım :) ben cok aktif kullanmıyorum siteyi ama inanın ne zaman kendimi caresiz, köseye sıkışmış hissetsem acıp okuyorum. benimle aynı duyguları paylaşan insanlar anlayabilir ancak cunku. kime anlatsam aynı laflar, ne işin var, ne güzel kızsın, etrafında erkek dolu, o seni aldatır vs. ben de erkek agırlıklı bi yerde calışıorum aynen sevgilim yok gibi davranıyorlar,
benim sorunum şu ki, biz birbirimizi cok tanıyamadan gitti, yazın burdaydı 3 ay tatil yaptık gezdik, ama seneye vursam 4 ayı görüşmüşüz 8ayı yok gibi. evlenmek istesem nasıl tanıcam dıorum, zaten 28 yasındayım cok beklemek istemıyorum bi yandan.bi yandan o gidip gelirken evlenirsem karaya hiç geçmek istemez gibi gelio.. iyi bi işim var, bırakıp gemiye onla gtsem olmazbana 2-3 sene deneyim kazanayım sonra bırakcam ben de bıktım dio ama hiççç zannnetmiyorum. burda bebeğini yalnız büyüten anneleri görünce içim sıkışıyor.

bunları düşünüp her kavgada hadi bitti ayrılalım demeye basladım, bana olan güveni de sarsıldı adamın:s

siz de yaşamışsınızdır benzerlerini. napcam bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…