- Konu Sahibi mehtap4278
-
ben kaptan eşi değilim ama olmak isterdim on yıllık evliyim hiç mutlu olmadım sevildiğimi düşünüldüğümü anlaşıldığımı hiç hissetmedim.kaptan eşlerinin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ağladım.yanımda olup bu kadar bana ilgisiz ve uzak olacağına keşke kaptan olsaydıda ruhu benimle olsaydı beni çok sevseydi dedim
merhabalar,
kaptan eşleriyle konuşmaya çok ihtiyacım var. kaptan eşi değilim ama olma ihtimalim var. görüştüğm bir kaptan var. ama evlilik konusunda çok kararsızım gidip gelmiyorlar. eşimin hep yanımda olmasını isterim. ama kendisinide çok seviyorum. bu sevgi zamanla soğukluğa dönüşür mü? mesela siz şu anda bekar olsaydınız kaptanla evlenir miydiniz? çok karışığım .geleceğimi bu konuşmalar belirlicek lütfen benimle bu konu hakkında konuşursanız çok mutlu olurum. tebrübelerinizi benle paylaşmanız dileğiyle ...
mehtapp sana cok katılıyorumm ne kadar aklın karısıksa benımde aynen ölee benımde erkek arkadasım denızcı..ve daha yenı tayını cıktı denıcılerr degıldee kaptanlar daha uzun kalıyolar cok yakın arkadasımın sevgılısı kaptan çok düşündü oda senın benım gıbı ama ılıskıye basladı cocuk bı gıttı 8 ay gelmedı.. benımkı gıttı 2 haftaa gelmedı falan böle gercekden ddenızz adamlarıyla bı evlılık cok ama cok zor dıyolar ama herseye ragmen evet diyebilmek önemli o büyük sorumlulugu kabullnebılmek önemli..ve gercekdende özel günlerini gününde yaşayamıosun..allah hakkımızda hayırlısını versin..
eğer aranızdaki aşk gerçek bir aşk ise....ne mesafeler ne uzun ayrılıklar bitirir ilişkilri ...zor olduğu kesin sevdiğim bir kaptan ama asla ondan vazgeçmem ...her limanda bir aşığı yok tek aşkı benim liöanım buna eminim .Allah sevenleri ayırmasın...
2 yıllık yüksek okul. onun okuduğu okul bostancıdaydı galiba piri reis mi neydi tam hatırlayamıyorum. 4 yıllık olmuş okulu bildiğim kadarıyla. şu an gemlik-cezayir arası çalışıyor.
selamlar :) topiğinizi ben de ziyaret edip yorum yaptım cok saygı duyulacak eşlersiniz kesinlikle:) darısı basımıza:) gemide hayat nasıl geciyor cok erkeğin içinde zor degil mi? sürekli sallanır, hep aynı yerdesin gezemezsin..vs.?
bu topiği görünce çok mutlu oldum ben yaa :) benim de sevgilim kaptan eşi değilim henüz ama zaman bulursak belki evleniriz :) o gemide çalışmaya başlamadan 5 sene önce çıkmaya başlamıştık. şimdi o 6 aydır uzaklarda, eskiden her gün görüyorken şimdi 6 ayda sadece 2 kez görmek çok üzüyor aslında ama hala vazgeçmedim ben bekliyorum :) dediğiniz gibi çok sabır gerekiyor bence de , iki tarafın da güçlü olması gerek. ben de işe başlayalı 6 ay oldu, erkeklerin yoğun olduğu fabrikada çalışıyorum ben de, bazen çok sinirim bozuluyor. sanki yanımda yoksa sevgilim yokmuş gibi davranıyorlar, herkes oo kaptansa unutmuştur seni falan diyip aklımı çelmeye çalışıyor. tabi ki bizim ilişkimizi bilmedikleri için atıp tutuyor herkes. aynı şekilde ona da diyorlardır eminim beklemez ya da aman boşver bak dalgana falan diyenler vardır mutlaka ama biz birbirimizi daha çok seviyoruz. hatta bazen iş o kadar yoğun oluyor ki iyi ki burda yok, yoksa stresten kesin kavga ederdik diyorum :) her gittiğim yerde keşke o da olsa diyorum sürekli ağlamaklı haldeyim ama olsun, gelince o kadar güzel oluyor ki ona kavuşmak, her şeye katlanırım ben :) umarım bizim de sonumuz mutlu biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?