Kaptan Eşleri

mehtap4278

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
27
0
36
İstanbul
merhabalar,

kaptan eşleriyle konuşmaya çok ihtiyacım var. kaptan eşi değilim ama olma ihtimalim var. görüştüğm bir kaptan var. ama evlilik konusunda çok kararsızım gidip gelmiyorlar. eşimin hep yanımda olmasını isterim. ama kendisinide çok seviyorum. bu sevgi zamanla soğukluğa dönüşür mü? mesela siz şu anda bekar olsaydınız kaptanla evlenir miydiniz? çok karışığım .geleceğimi bu konuşmalar belirlicek lütfen benimle bu konu hakkında konuşursanız çok mutlu olurum. tebrübelerinizi benle paylaşmanız dileğiyle ...

Son düzenleme:
Kaptanlar da bütün hayatlarını bekar yaşamaya mahkum değiller elbette ama ben evlenmek istemezdim sanırım. Hayırlısı olsun.

benim bi arkadaşım sırf görüşemedikleri için boşanmak zorunda kaldı 5yıllık eşinden. Doğumda bile yanında değildi. 9aylık hamileliğinde de sadece 1gün görüşebilmişler... Adamın geliri çok iyiydi ama böyle de bi sıkıntı vardı işte. Ne sıklıkta görüşebileceğinize de bağlı tabii.

gorumcemın esı kaptandı.Nişanlandıktan sonra kaptanlıgı bıraktı,serbest meslekte ıs sahıbı olmaya karar verdı.

peki alışabildi mi karada çalışmaya? bende böyle düşünüyorum etrafımdakiler kaptanlar denizsiz yapamaz deyip kafamı iyice karışıtırıyorlar

evet kaptanlar denizsiz yapamazlar.
ben kaptan kızıyım.
kaptanla evlilik cok zordur iyi düsünmek gerek .
maddi acıdan cok iyi bir hayat yasarsın
ama kocanı özlersin
cocukların babalarına hasret büyür
bir sıkıntın olsa istesen de söyleyemezsin adam napsın denizin ortasında sıkmanın manası yok
zordur yani
eskiden daha da zormus
simdi en azından cep telefonu ile her gün görüsebilirsin
calısmıyor olsan evliligin ilk yıllarında kocanla dünyayı gezebilirsin
6 ay denizde calısıp 6 ay izin alanlar da cok oluyor o da bir alternatif

mesela şu an sen bir kaptanla evlenmek istesen annen buna destek mi verir bunu engellemeye mi çalışır? geçmişten tecrübeli olduğu için bu konuda en bilgili o

mesela şu an sen bir kaptanla evlenmek istesen annen buna destek mi verir bunu engellemeye mi çalışır? geçmişten tecrübeli olduğu için bu konuda en bilgili o

senin mesajına cevap yazarken ben de çok düşündüm
acaba kaptanla evlenir miydim diye
hani eğer aşıksam kaptan diye vazgeçmezdim kesinlikle
ben denizcilik firmasında çalışıyorum
maaşları da ben hazırlıyorum
kaptanların hepsi sadece maaşlarının sadece 100 200 dolarını kendilerine harçlık olarak gemiye istiyorlar gerisini hep eşlerinin hesabına yatırtıyorlar. eslerine filan cok düskün insanlardır kaptanlar.
her limanda sevgilileri vardır falan da yalan inanma
bekarların filan oluyordur da
kaptanların öylee fink atıcak zamanları olmuyor gemileri limandayken
kaptansa muhtemen karadenizlidir ben de karadenizliyim karadenizliler iyidir hemsehrilik yapayım :))
aksam anneme gidince sorucam ama su an sansı olsa gene kaptanla evlenir miydi diye
hos annem sey derdi hep özlemle gorusuldugunden babanla hic kavga edemezdik diye o da bir avantaj.
bizim ailede kaptan olmaya cok tesvik edilir gencler
annem de cok tesvik eder
hatta kaptanla evlenip de onu karada calıstırmaya calısanlara kızar
hep bırakın kızım en azından gencken 3 5 sene denizde calıssın kazandıgı parayla evinizi alın yatırımınızı yapın
sonra nerde calısırsa calıssın der

annenin cevabını çok merak ediyorum. bu arada kaptan trabzonlu ben giresunluyum:)) bu durumda kız tarafımısın erkek tarafımı:)))

annenin cevabını çok merak ediyorum. bu arada kaptan trabzonlu ben giresunluyum:)) bu durumda kız tarafımısın erkek tarafımı:)))

oo madem sen de karadenizlisin üzerine kk kardeşliği de binince tabii ki kız tarafıyım :)

senin kaptan nerelerde calısıyor genelde
okyanus asırı filan mı ?
bir de nerden mezun bilio musun
lise mezunu mu üniversiteli kaptan mı ?

2 yıllık yüksek okul. onun okuduğu okul bostancıdaydı galiba piri reis mi neydi tam hatırlayamıyorum. 4 yıllık olmuş okulu bildiğim kadarıyla. şu an gemlik-cezayir arası çalışıyor.

arkadaşım deniz adamlarının eşleri sohbete vira diyelim bölümine gelsene hepimiz kaptan eşiyiz/sevgilisiyiz... bu konu asıl bize sorulur biz yaşayıp biliyoruz, başkaları sadece yorum yapar biz yaşarız bu duyguyu.. dışardan duyduğun şeylerle yaşadıkların çok farklı.

bende kaptan sevgilisiyim nasipse yakında eşi olacağım. sabır ister kaptan eşi olmak. çok güçlü bir karektere sahipsen sevgine güveniyorsan kendine güveniyorsan bu fırsatı kaçırma derim çünkü karadaki erkeklerin pek çoğundan daha çok sever eşlerini kaptanlar, eşlerine düşkünlerdir ve senin ayağına dünyayı serer. başkalarının yaşayamadığı gerçek aşkı yaşarsın.aradan senelerde geçse aşkınız hep dipdiri kalır. hem ömrünün sonuna kadar denzilere açılacak hali yok ya elbet bir gün bırakır,kendi kafasında planları mutlaka vardır. kaptanı sevmek demek denizi sevmek demektir. deniz sadece yüzülen eğlenilen yer değildir, deniz hayattır... bizim kocalarımızı bizden alır ama bizi yine o kavuşturur... eşin senin içinde yaşar... Bu aşkı tatmak tarif edilemez... benim canım şimdi seferde 6 ay yok ve muhtemelen o 6 ayla kalmaz biz rahat 7 ay görüşemeyiz. çok özlüyorum, kimseyle paylaşamıyorum derdimi çünkü kimse anlamıyor, ama çok seviyorum, canımından sevgisinden sonuna dek eminim. küçük bir fırsat yakalasın hemen arıyor en fazla 1-2 hafta habersiz kalıyoruz.yani eed zor ama bunun lezzetide ayrı bir güzel. hem güzellikle tahsille ölçüülür mü değerimiz biz denizci eşiyiz... Allah dağına göre kar verirmiş, sizi tanıştırıp kalplerinize bu aşkkı koyduysa sabrınıda verecektir. ama zayıf karakterliysen, kendi ayaklarının üzerinde duramıyorsan, güçlü bir kadın değilsen sabırsızsan kıskançsan sakın girme bu işe. bana sorarsan eğer pişmanmısın diye HAYIR ben hiç pişman olmadım ve onun eşi olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum... Ama başkalarının düşünceleriyle kafanı bulandırma bence sen kendinden emin ol. dikkat edersen hep sen kendinden emin ol dedim çünkü kaptan eşin zaten kendinden emin olmasa bu işe girişmez. her limanda sevgili olayına gelince doğruluk payı var eed ama evli olanlar için geçerli bir kavram değil. bak gel topiğimize misafir ol sorularını sor, yıllarca denizci eşi olan bayanlar var, ne yüce kadınlar hepsi gör. hepimiz eşlerimize güveniyoruz. hem onlar işden güçten başlarını kaşıyamıyorlar nasıl aldatıcak seni. hele bir de çocuğun olursa sen gör senin kaptanın halini...o kadar bağlıdır ki evine. Ama hiç şikayet etmiceksin bak baştan söyleyeyim yok evlilik yıldönümüymüş yok bilmem ne günüymüş eşin çoğunda yanında olamıcak çünkü, böyle takıntıların varsa şimdiden kurtul. o gelince zaten sana kutlamaların en güzelini yapar. sen en iyisi topiğimizdeki mesajları oku, az çok fikir edinirsin bizim hayatımız hakkında. AMA ŞUNU SÖYLEYEYİM BİZ HİÇBİRİMİZ PİŞMAN DEĞİLİZ! çok sıkıntı çekebilirsin ağlaya bilirizsin kimseyle görüşmek istemezsin daralırsın boğulcak gibi olursn özlem kurşun gibi deler yüreğini bunlar gayet normal şeyler, ama eşin seni telefonla arayıp 2 dk sesini duyunca tüm şikayetlerin geçer. eşinle bütün olursun içinde bir tane o yaşar. karar senin görüş senin. aşk senin...

kaptan eşi olmak ayrıcalıktır bence seviyorsan hiç vazgeçme derim bir kaptan eşi olarakkaydirigubbakcemile5

ee o zaman düşünmene gerek yok ben 1.5 yıllık evliyim 7 aylık hamileyim ve eşimle çok mutluyum eşim gemiyi bıraktı bi kaç ay önce şimdi tersanede çalışıyo allah bi kolayını veriyo merak etme ama başta zorlanacaksın tabi biraz

Allah bozmasın bir ömür boyu mutlu, huzurlu ve sağlıklı olursun. darısı benim başıma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…