- Konu Sahibi mehtap4278
-
evet kaptanlar denizsiz yapamazlar.
ben kaptan kızıyım.
kaptanla evlilik cok zordur iyi düsünmek gerek .
maddi acıdan cok iyi bir hayat yasarsın
ama kocanı özlersin
cocukların babalarına hasret büyür
bir sıkıntın olsa istesen de söyleyemezsin adam napsın denizin ortasında sıkmanın manası yok
zordur yani
eskiden daha da zormus
simdi en azından cep telefonu ile her gün görüsebilirsin
calısmıyor olsan evliligin ilk yıllarında kocanla dünyayı gezebilirsin
6 ay denizde calısıp 6 ay izin alanlar da cok oluyor o da bir alternatif
mesela şu an sen bir kaptanla evlenmek istesen annen buna destek mi verir bunu engellemeye mi çalışır? geçmişten tecrübeli olduğu için bu konuda en bilgili o
senin mesajına cevap yazarken ben de çok düşündüm
acaba kaptanla evlenir miydim diye
hani eğer aşıksam kaptan diye vazgeçmezdim kesinlikle
ben denizcilik firmasında çalışıyorum
maaşları da ben hazırlıyorum
kaptanların hepsi sadece maaşlarının sadece 100 200 dolarını kendilerine harçlık olarak gemiye istiyorlar gerisini hep eşlerinin hesabına yatırtıyorlar. eslerine filan cok düskün insanlardır kaptanlar.
her limanda sevgilileri vardır falan da yalan inanma
bekarların filan oluyordur da
kaptanların öylee fink atıcak zamanları olmuyor gemileri limandayken
kaptansa muhtemen karadenizlidir ben de karadenizliyim karadenizliler iyidir hemsehrilik yapayım :))
aksam anneme gidince sorucam ama su an sansı olsa gene kaptanla evlenir miydi diye
hos annem sey derdi hep özlemle gorusuldugunden babanla hic kavga edemezdik diye o da bir avantaj.
bizim ailede kaptan olmaya cok tesvik edilir gencler
annem de cok tesvik eder
hatta kaptanla evlenip de onu karada calıstırmaya calısanlara kızar
hep bırakın kızım en azından gencken 3 5 sene denizde calıssın kazandıgı parayla evinizi alın yatırımınızı yapın
sonra nerde calısırsa calıssın der
annenin cevabını çok merak ediyorum. bu arada kaptan trabzonlu ben giresunluyum:)) bu durumda kız tarafımısın erkek tarafımı:)))
oo madem sen de karadenizlisin üzerine kk kardeşliği de binince tabii ki kız tarafıyım :)
senin kaptan nerelerde calısıyor genelde
okyanus asırı filan mı ?
bir de nerden mezun bilio musun
lise mezunu mu üniversiteli kaptan mı ?
kaptan eşi olmak ayrıcalıktır bence seviyorsan hiç vazgeçme derim bir kaptan eşi olarakkaydirigubbakcemile5
ee o zaman düşünmene gerek yok ben 1.5 yıllık evliyim 7 aylık hamileyim ve eşimle çok mutluyum eşim gemiyi bıraktı bi kaç ay önce şimdi tersanede çalışıyo allah bi kolayını veriyo merak etme ama başta zorlanacaksın tabi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?