Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

offf çok üzüldüm yaa ...cnm cahilliğimi mazur gör bulumia hastalığını ilkez duyuyorum ...buarda allahtan tez zaman şifayı bulursun cnm

offf çok üzüldüm yaa ...cnm cahilliğimi mazur gör bulumia hastalığını ilkez duyuyorum ...buarda allahtan tez zaman şifayı bulursun cnm

Aminn Allah razı olsun ablacım çok tşk ederimm hepimize şifa versin Rabbim

gecmiş olsun cnm ya üzüldüm Allah şifa versin. neden oluo peki psikolojik bişi mi ilac falan kullanıyo musun kilon normal.

ailem paramparça demişsin ...çok özel değilse dinleyebiliriz cnm

Anlatim ablacım
Annem 17 yasında evlenmiş,2 kızı olmuş, aldatılmış , ayrılmış,ayrıldığında kızlarının biri 3 diğeri 5 yaşındaymış.
hiç görmemiş kızlarını hemde evleri karşılıklı olmasına rağmen,düğünlerine bile gitmemiş.şimdi görüşüyorlar.
Sonra babamla evlenmiş, erken yaşta dul kalmamak için çözümü babamda aramış,fakat babam sorumsuzmuş, ben doğduktan 1 ay sonra gitmiş , ayrılmışlar yani, bana dedem baktı, 1 aylıkken babasız kaldım
Bu çok buruk bir durum, babasız büyüyen kıza herkes daha dikkatli gözle bakıyor, okulda baba eksikliğini yaşıyorum, annem sinir hastası,bnimde psikolojim çok iyi sayılmaz. öyle işte,babam da ne arar ne sorar,evli...2 çocugu var.. onları kıskaıyorum,çünkü anne babaları yanında,çünkü babamaa 'baba' diye sarılabiliyor. Ben yapamadım, ben 'baba'diyemedim,sarılmak ne kelime.:2::2:

cnm öyle babadan ne hayır gelir ...keşke böyle olmasaydı ama elden ne gelir böyle babalar için üzülmeye değmez...sen kendi hayatına bakacaksın artık ...kader bu olsa gerek senin yapabileceyin birşey varmıydı bu durumda...tabiki yoktu ..oyüzden kendini üzmeye değmez bile...bak ne güzel nişanlanmışsın bir aile kurmak için ilk adımı atmışsın ..senin yapman gereken nedir bunlardan ders alıp yani yaşadıklarından ders alıp kendi yuvanı en güzel şekilde yüretmektir ...diğer yaşananlar için elinden bişiy gelmezdi üzme kendini ama kendi yuvan için çabala cnm mutlu ol emi

Güzel ablam orası da sıkıntılı,nişanlımın ailesi nişanlımın evlenmesini istemiyor,maddidurumumuz kötü,sağlığımdan dolayı çalışamıyorum

katılıyorum sfii ablana cnm. kendini üzme bos yere bunları kafana taktıkca psikolojin daha kotu olur evlenip mutlu olmaya bak eşine yuvana dört elle sarıl ilerde cocukların da olur hersey yoluna girer

katılıyorum sfii ablana cnm. kendini üzme bos yere bunları kafana taktıkca psikolojin daha kotu olur evlenip mutlu olmaya bak eşine yuvana dört elle sarıl ilerde cocukların da olur hersey yoluna girer

inş diyebiliyorum ablacım sadece,inş, dua edin lütfen

Güzel ablam orası da sıkıntılı,nişanlımın ailesi nişanlımın evlenmesini istemiyor,maddidurumumuz kötü,sağlığımdan dolayı çalışamıyorum

aa neden istemiyo ki nişanlının ailesi cnm. istemiyosa evlenmesini neden gelip istediler nişan yaptılar o zmn

cnm önce sağlığını konuşalım ..senin hastalığın öyle kötü amansız bir hastalık deyilki..tedavi olabilirsin ..ayrıca yaşın çok genç evlenmeyide erteleyebilirsin ...hem bu senin için bir düşünme fırsatı olur ...inan bana aileler istemediyi zaman ne yapıp edip bozuyolar o yuvayı..aileler niçin istemiyor

Şöyle anlatim güzel ablam, ben 2 yıldır tedavi görüyorum ama doktorlar hastalıgıma ilaçların cevap vermediğini söylüyorlar,yani herşey benim elimdeymiş,kanserden şüpheleniyorlar.
Tedavim yani kendimi düzeltmekle bir adım atmalıyım ben ki, vücudum cevap versin,yavaş yavaş fonksiyonlarımı kaybediyorum çnkü.
Yaşım qenç amainan ablacım herşeyin ortasını bulmaya calısmaktan yoruldum.
Aileler maddi desteği olmadığından istemiyorlar

Evlenmesine karşı onlar,çok garip aileler, maddi durumları da yok

severek mi nişanlandıız yoksa ailelerin aracılıgıyla mı oldu? ailelerin aracılıgıyla olduysa kendini evlencem die sartlandirma daha kucuksun saglıgını psikolojini topla oyle evlenirsin kendini kötü mutsuz hissedersen evliliginde de sorunlar olur.

severek nişanlandık ablacım

nasıl kanser ..anlamadım.. yok cnm allah korusun senin hastalığın şu mankenlerin hastalından değilmi ..yediğini çıkarma hani ,kanser deyilki o hastalık tülin şahindi herhalde hatırlıyorum oda bu evreden geçmişti..tedavi olarak atlatmıştı..nasıl gelişti bu hastalık çokmu kiloluydun önceleri çıkarma gereyi duydun

ablam ben 52-53 en fazla 55 oldum,bağırsakta sorunum var bağrsak kanseri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…