Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

Arkadaşlar biryere kaybolmayın sakın 30 dk sonra geliyorum hemen gelicem sohbet ederiz bilg bozuk bizim şarj etmem lazım fişe takınca açıkken kapanıyor::((

ahahahah istedigi zaman gelsin bi tanecik komsum var zaten altın degerinde o yuzden o benim için

iyi cnm allah muhabbetinizi arttırsın ..bende yan komşum çok samimiyim ama 4 yılımı buldu bukadar samimi olmak ...sen henüz 9 aylık evlsin güvenme herkese bukaar çok tecrübe konuşuyor ...yoka sen bilirsin cnm

Selamlar bayanlarr :) Ufak kardeşinizi alırmısınız yanınıza,sıkıldım da

Arkadaşlar biryere kaybolmayın sakın 30 dk sonra geliyorum hemen gelicem sohbet ederiz bilg bozuk bizim şarj etmem lazım fişe takınca açıkken kapanıyor::((

aaa fadiyezcim sende 30 saniye gibi söylüyon 30 dk buya 30 dk nasıl bekleylim biz yani

Hoşbuldum,nasılsınız neler konuşuyorsunuz,ablalarıma danışacağım çok şeyim var aslında ama, bir selam vereyim dedim kimler var kimler yokk :) sizler nerelerdensnz

iyi cnm allah muhabbetinizi arttırsın ..bende yan komşum çok samimiyim ama 4 yılımı buldu bukadar samimi olmak ...sen henüz 9 aylık evlsin güvenme herkese bukaar çok tecrübe konuşuyor ...yoka sen bilirsin cnm

yok canım bende öyle kolay kolay guvenemem zaten birine ilk baslarda hep cagırıodu beni ben gitmiyodum cekiniodum yalnız tanımadıgım bi yer tanımadıgım insan basıma bi iş gelse esim işteyken haberi bile olamaz yani. sora eşimle konustuk bi aksam davet ettik bi ay falan olmustu ailecek geldiler iki kızı var 32 yasında bi abla. eşim de onay verdi bu ablalara gidebilirsin dedi de sonra sonra gidip gelmeye basladık ailecek de gorusuyoruz dün de onlarla piknige gittik eşlerimiz onun cocukları falan iyi insanlar yani bi zarar gelmez. evlendkten 3 ay sonra diğer komsular geldi hosgeldine oturmaya onlara hic gitmedim mesela.

Hoşbuldum,nasılsınız neler konuşuyorsunuz,ablalarıma danışacağım çok şeyim var aslında ama, bir selam vereyim dedim kimler var kimler yokk :) sizler nerelerdensnz

buyur danış cnm ...kaç yaşındasın bakem sen

eyup cnm. sen nerdensin okuyo musun ne derdin var ne danıscaksın bize

Ben de bayrampaşa :) Epey yakınız.
Ablacım ben bulumia hastasıyım, tedavilere sonuc veremiyor hastalıgım, ilerlemiş boyutlarda, ailem parça parça, bi de sözlüyüm evlenicem . Bir dünya derdim var anlayacağın, siteyi gördüm içimi dökim dedim başınızı ağrıtmazsam

olur mu tatlım ya ne demek bas agrıtmak falan anlat biz dinleriz. yalnız o nasıl bi hastalık daha once duymadım cnm

olur mu tatlım ya ne demek bas agrıtmak falan anlat biz dinleriz. yalnız o nasıl bi hastalık daha once duymadım cnm

Bulumia hastalıgı, yediklerimi kusuyorum,her yediğimden kilo alcağımı zanndiyorum, korkuyorum çok yeyip çıkarıyorum ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…