Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahah istedigi zaman gelsin bi tanecik komsum var zaten altın degerinde o yuzden o benim için
Arkadaşlar biryere kaybolmayın sakın 30 dk sonra geliyorum hemen gelicem sohbet ederiz bilg bozuk bizim şarj etmem lazım fişe takınca açıkken kapanıyor::((
Selamlar bayanlarr :) Ufak kardeşinizi alırmısınız yanınıza,sıkıldım da
iyi cnm allah muhabbetinizi arttırsın ..bende yan komşum çok samimiyim ama 4 yılımı buldu bukadar samimi olmak ...sen henüz 9 aylık evlsin güvenme herkese bukaar çok tecrübe konuşuyor ...yoka sen bilirsin cnm
Selamlar bayanlarr :) Ufak kardeşinizi alırmısınız yanınıza,sıkıldım da
Hoşbuldum,nasılsınız neler konuşuyorsunuz,ablalarıma danışacağım çok şeyim var aslında ama, bir selam vereyim dedim kimler var kimler yokk :) sizler nerelerdensnz
buyur danış cnm ...kaç yaşındasın bakem sen
Hoşbuldum,nasılsınız neler konuşuyorsunuz,ablalarıma danışacağım çok şeyim var aslında ama, bir selam vereyim dedim kimler var kimler yokk :) sizler nerelerdensnz
istanbul cnm kac yasındasın bakalım sen:))
19 yaşındayım ablam:$
ooo daha çok küçükmüşsün sen ...neo cnm bir sorununmu var tatlım
19 yasındayım ablacım neresi istnbulun
eyup cnm. sen nerdensin okuyo musun ne derdin var ne danıscaksın bize
Küçüğüm ablacım, ama yaşadıkları ile hayatın olgunlaştırdığı,olgun görüşlü gençlerdenim :)
Ben de bayrampaşa :) Epey yakınız.
Ablacım ben bulumia hastasıyım, tedavilere sonuc veremiyor hastalıgım, ilerlemiş boyutlarda, ailem parça parça, bi de sözlüyüm evlenicem . Bir dünya derdim var anlayacağın, siteyi gördüm içimi dökim dedim başınızı ağrıtmazsam
olur mu tatlım ya ne demek bas agrıtmak falan anlat biz dinleriz. yalnız o nasıl bi hastalık daha once duymadım cnm