Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

ayyy edacım moralin bozulmasın die yazmak istemedim ama dayanamadım ...çok çok üzüldüm gerçekten ya offf rabbim bize dermansız dert şifasız hastalık vermesin ..kesin teşhimi

yokyok daha kesin değil,oyyy allah razı olsun ablam

ayyy edacım moralin bozulmasın die yazmak istemedim ama dayanamadım ...çok çok üzüldüm gerçekten ya offf rabbim bize dermansız dert şifasız hastalık vermesin ..kesin teşhimi

Canım çok geçmiş olsun sakın moralini bozma. Artık tıp çok ilerledi bunu herkes biliyor diğer arkadaşların dediği gibi yaşında genç bence hemen evlenme ilk önce sağlık herşeyin başında gelir, derdini de paylaşman çok güzel oldu çünkü sıkıntılar paylaştıkça azalırmış Allah başka dert, dermansız dert vermesin canım benim....

Canım çok geçmiş olsun sakın moralini bozma. Artık tıp çok ilerledi bunu herkes biliyor diğer arkadaşların dediği gibi yaşında genç bence hemen evlenme ilk önce sağlık herşeyin başında gelir, derdini de paylaşman çok güzel oldu çünkü sıkıntılar paylaştıkça azalırmış Allah başka dert, dermansız dert vermesin canım benim....

amin çok saol ablacım yok sıkmıorum kendimi, derdi veren Allah,şükürler olsun. msnden konuşmak daha kolay ya anlamıyorum burayı ben

selam kızlar bi kac gündür giremedim yoğunluktan dolayı nasılsınz hepinz

slm kızlar bakıyorum baya muhabbetler edilmiş.. şimdi nerelerdesiniz.
sfii, pinkbird nerelerdesiniz..
bestdream kız sen nerelerdesin eşinin dogum gününü kutladınmı neler yaptın..
edacım sanada çok geçmiş olsun allah şifa versin..
fadiyez kız sende hoşgeldin..

sfii kız nerdesin gelde kahve içelim de fal bak:nazar:

slm kızlar bakıyorum baya muhabbetler edilmiş.. şimdi nerelerdesiniz.
sfii, pinkbird nerelerdesiniz..
bestdream kız sen nerelerdesin eşinin dogum gününü kutladınmı neler yaptın..
edacım sanada çok geçmiş olsun allah şifa versin..
fadiyez kız sende hoşgeldin..

sfii kız nerdesin gelde kahve içelim de fal bak:nazar:

ben geldim cnm kimse yok ama yine:)

X