Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

hııı birazdan alt komsum gelebilir cıkmak zorunda kalabilirim soylemeden ona göre komutanım ceza kesmeyin sonra

Çocuk vardı 8 haftalık düşük yaptım şu an dinleniyorum inşallah Allah nasip ederse istiyoruz bu sene::))

inşalllah cnm dualarım seninle ..hayırlısıyla çocuk sahibi olursun insallah..rabbim yüzüne baksın hayırlı bir evlat nasip etsin sana cnm

nikah icin demedim yanlıs anlama yaş olarak buyuksun bizden die dedim:)) bu arada gecmis olsun Allah sağlıklı bi bebek nasip size insallah

inşalllah cnm dualarım seninle ..hayırlısıyla çocuk sahibi olursun insallah..rabbim yüzüne baksın hayırlı bir evlat nasip etsin sana cnm

Amin canım ne güzel dua ettin... Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi, senin varmı çocuk?

evet cnm benim allah bana bağışlasın iki çocuğum var ...üçüncüyede hamileyim 5 haftalık

bu saatte komşunun ne işi var sizde gelmesin otursun evinde

ahahahahah ben cagırdım yaa gel abla oturalım die bizim yavrulara yuva yapıvermis kocası onu getirdi de bi saat once falan cagırdım bende belki gelirim cocukların ödevlerini halldebilirsek dedi

nikah icin demedim yanlıs anlama yaş olarak buyuksun bizden die dedim:)) bu arada gecmis olsun Allah sağlıklı bi bebek nasip size insallah

Biliyorum bende şaka takıldım neden yanlış anlayayım çok hoşuma gitti tşk ederim güzel dileklerin için::)))

ahahahahah ben cagırdım yaa gel abla oturalım die bizim yavrulara yuva yapıvermis kocası onu getirdi de bi saat once falan cagırdım bende belki gelirim cocukların ödevlerini halldebilirsek dedi

ee gelmez herhalde bu saate komşumu kalmış yarına artık yarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…