evet sekerim nasıl da bildin:))))
fadiz ne yapıyorsun cnm cocuk varmıydı
lütfen topik kurallarına uyalım lütfen ...topikteyken telefonla konuşmak, kapıya bakmak, tuvalete gitmek yasaktır anlaşıldımı,,,
ooowww sen bizim ablamızsınbende 24 yasındayım 9 aylık evliyim
Çocuk vardı 8 haftalık düşük yaptım şu an dinleniyorum inşallah Allah nasip ederse istiyoruz bu sene::))
hııı birazdan alt komsum gelebilir cıkmak zorunda kalabilirim soylemeden ona göre komutanım ceza kesmeyin sonra
inşalllah cnm dualarım seninle ..hayırlısıyla çocuk sahibi olursun insallah..rabbim yüzüne baksın hayırlı bir evlat nasip etsin sana cnm
bu saatte komşunun ne işi var sizde gelmesin otursun evinde
nikah icin demedim yanlıs anlama yaş olarak buyuksun bizden die dedim:)) bu arada gecmis olsun Allah sağlıklı bi bebek nasip size insallah
Biliyorum bende şaka takıldım neden yanlış anlayayım çok hoşuma gitti tşk ederim güzel dileklerin için::)))
ahahahahahben cagırdım yaa gel abla oturalım die bizim yavrulara yuva yapıvermis kocası onu getirdi de bi saat once falan cagırdım bende belki gelirim cocukların ödevlerini halldebilirsek dedi
ee gelmez herhalde bu saate komşumu kalmış yarına artık yarına...
ee gelmez herhalde bu saate komşumu kalmış yarına artık yarına...
Biliyorum bende şaka takıldım neden yanlış anlayayım çok hoşuma gitti tşk ederim güzel dileklerin için::)))
fadiyezcim sen hangi şehirde oturuyordun cnm
Komşu gelecek yanlızmısın evde eşin yok mu?