Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız napıyonuz kızlar
iyi yapmıssın cnm bende ole:2:
moralim eksilerde ya
ya kızlar konuya cevap geldiğinde bildirim falan gelmio mu sürekli bişi yazıldı mı die kontrol etmek zorunda mıyız bi ayarı var da ben mi bilmiyorum:2:
cnm bnde ondan yakınıyorum ya öyle birşey yoksa çok saçma bnde bilmiyorum
hayırdır noldu?
vallahi buyurdum içeri
selam kızlar,selam sfii..
ya canim kisaca ozet geçim ben sana; fransada yasiyorum ailemde burada ama 1,5 saatlik uzak bi sehirdeyiz kayinvalidem ve kayinpederim burnumuzun dibindeler evleri yakin neyseki suan da turkiye'deler ramazan bayramindan hemen sonra tekrar gelicekler buraya, dun aksam esim babasini aradi adam bizden 5.000 euro istiyor yani 10 milyar burayi darphane sandi ve kendisi mutahit ev yaptiriyor tr'de, deli olcam ya hiç demiyor bunlarin bebekleri olmak uzere dha hiçbisey almadik kiyafetten mobilyasina pusetine kadar yok suanda bu kadar dusuncesiz yani ve bizim o kadar gelirimiz yok esime diyorki "çalisiyosun yolla"
vallahi buyurdum içeri
vallahi buyurdum içeri
ya kızlar konuya cevap geldiğinde bildirim falan gelmio mu sürekli bişi yazıldı mı die kontrol etmek zorunda mıyız bi ayarı var da ben mi bilmiyorum:2:
peki eşin ne dedi cnm? durumu izah etseydi yollarız dememistir heralde elinde yokken. gerci onların da dusunmesi gerekir ama bole seyler oluo işte bazen
cnm cvb yazıldığında beğen butonuna basıyosun
bakariz diyip kapatmis, banada diyor 2.500 euro yollarim ancak, ben ne desem yanlis anlardi sonuçta babasi
çay içiyorduk bunu konusurken aradan 10dk geçti dedim haftaya bebegin esyalarini almaya baslariz artik yavastan, tamam canim aliriz hepsini dedi
anlamiyorum ki, onu yollarsa (az degil sonuçta 5 milyar yapiyor) biz borçla almak zorunda kaliriz veya kalitesiz begenmedigim esyalari alir biliyorum
bakariz diyip kapatmis, banada diyor 2.500 euro yollarim ancak, ben ne desem yanlis anlardi sonuçta babasi
çay içiyorduk bunu konusurken aradan 10dk geçti dedim haftaya bebegin esyalarini almaya baslariz artik yavastan, tamam canim aliriz hepsini dedi
anlamiyorum ki, onu yollarsa (az degil sonuçta 5 milyar yapiyor) biz borçla almak zorunda kaliriz veya kalitesiz begenmedigim esyalari alir biliyorum