Kapımız herkese açık buyurun sohbete :)

Katilirim canim ama suan mesai basliyo :KK1:
Coluk cocuk, kocis, yemek ....
Aksama daha sakin zamanda ugrarim insallah :KK9:
Güzel sohbetler size :KK3:

beklerim ama gel :)
kolay gelsin canım çok teşekkür ederiz :)

canım benim napıyım kk da oyalanıyorum vakit geciriyorum iyi oluyo sizlerle konusmak işte hosbulduk sagol kuzum benim
iyi yaptın her gün burada göreceğim nöbetleşe çalışacağız :KK9:

çok üzüldüm :KK43: Allah yar ve yardımcınız olsun. o kötü durumları öyle çok iyi biliyorum ki.
eşim işten gelince yüzünde ki o mutsuzluk ,sabah giderken o isteksizlik. :KK50:

insanın eli kolu bağlanıyor :KK43:

allah razı olsun canım aynen dedıgın gıbı ınsanın elı kolu baglanıyor onları uzgun grmek cok uzuyo bızıde zaten dag bası gıbı bıyerde oturuyorum calısma ımkanımda yok burda yoksa calısıp destek olurum ama kısmet duvadann baska bısey gelmıyor elımızden

dua et tabi hepsi geçer, insanın yerinde olduktan sonra sağlığı ve huzuru birde elele verdiniz mi aşamayacağınız şey olmaz...

bekarlık sultanlıktır:KK14:

başın gögemi erecek kır dizini otur yerinde :KK6:

zaten seni alan ceketini alsın gelsin masrafsızsın maşallah :KK53:

o umuda sıkı sıkı sarıl, hepimiz duacınız...

bende bazen çok korkuyorum olurmu? diye ama sonra silmeye çalışıyorum bu düşünceyi kafamdan :KK25:

esmer şekerimm bu gidişle aklına bebişi girdiricez.bence bebişş konusu olmasıınnn dağıtalımmm kafamızıııı

bende bazen çok korkuyorum olurmu? diye ama sonra silmeye çalışıyorum bu düşünceyi kafamdan :KK25:[/QUOTE]

allah hepımıze nasıp etsın ınsallah sende oyle dusunme vallahı sıtres en buyuk engel etken gebelıge kafamdan attıgım donemde hamıle kaldım oyuzden sıtres yapma canımın ıcı rabbım guldursun yuzlerımız hepımıznn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

neyse kızlar uzulmeyelım kapatalım bebıs konusu kafamızı dagıtalım canlarım :KK16::KK16::KK16::KK16:

çok üzüldüm :KK43: Allah yar ve yardımcınız olsun. o kötü durumları öyle çok iyi biliyorum ki.
eşim işten gelince yüzünde ki o mutsuzluk ,sabah giderken o isteksizlik. :KK50:

insanın eli kolu bağlanıyor :KK43:

evlendikten sonra çalışacakmısın?

sakın bırakayım deme bence :KK4:[/QUOT

evet evet kesinlikle çalışcam. Allah bi dert vermezse tabi. Hazır nişanlım da bişi demiyo çalışayım yaa para lazımm paraa:KK9::KK9:

evett kızzz evlendikten sonra ciciler,güzellik salonları daha da lazım :KK9: koca batacak yoksa :KK51:
Niye ya mini mini pamukcuklar olmasinmi teyzesi :KK1:

Haha ciddimisin? :KK51: Alisveris neyim hic sevmem zaten
ay yerim onları bennnnn :KK69:

kızlarrrrr bu kızzzzz hergün Avm lerde geziyorrrrrr ahahhahah :KK52:
bekarlık sultanlıktır:KK14:

başın gögemi erecek kır dizini otur yerinde :KK6:

zaten seni alan ceketini alsın gelsin masrafsızsın maşallah :KK53:

esmer şekerimm bu gidişle aklına bebişi girdiricez.bence bebişş konusu olmasıınnn dağıtalımmm kafamızıııı

ay hiç çıkmıyor aklımdan 2014 te düşünüyorum ama çokta korkuyorum :KK30:

[

anladım canım.ama işte rabbim verdikten sonra veriyor.tanıdığım 3-4 insan var pcolu olup evlendiklerin ilk ayı ikinci ayı hamile kaldılar.onlar bile şaşırmışlardı olmicak tedaviyle ancak olabilir diyorlardı.bak bana pco yok reglimde dakiktir yani o derce düzenlidir 2,5 yıldır bekletiyor.hazırlıklarınızada allah kolaylık versinn canım

İNSALLAH CANIM NASİP ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE.DÜN GİTTİM BAKTI YUMURTAM YOK ADETİMİN 15. GÜNÜOLMASI GEREKİRKEN YOK:KK14: İLAC BASLADIK SİMDİDEN.BAKALIM YASDA GECİYOR.KORKUYORUM NE YALAN DİYİM BEBEK GÖRÜNCE İÇİM Bİ GARİP OLYO GÖZÜM DOLYO BEN SİMDİDEN TAKYOM KAFAMA KAFAYA TAKMAMAK GEREK RELAKS OLMAMIZ LAZIM AMA COK KORKUYORUM.:KK30::KK14:İNSALLAH BENDE SASIRIRIM CANIM İNSALLAHALLAH HEPİMİZE HAMİŞ OLMAYI NASİP ETSİN SANADA TÜM BEBEK İSTEYENLEREDE AMİN:21::21:

bende bazen çok korkuyorum olurmu? diye ama sonra silmeye çalışıyorum bu düşünceyi kafamdan :KK25:

allah hepımıze nasıp etsın ınsallah sende oyle dusunme vallahı sıtres en buyuk engel etken gebelıge kafamdan attıgım donemde hamıle kaldım oyuzden sıtres yapma canımın ıcı rabbım guldursun yuzlerımız hepımıznn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:[/QUOTE]

aminnnnnn, bazen elimizde olmuyor ama değil mi? :KK31:

mesaim doluyor yarın görüşürüz hatunlarr muckkkk:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:kssss

YİNE GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL COK ÖPTÜMMMMMMMMMMMMMM

dua et tabi hepsi geçer, insanın yerinde olduktan sonra sağlığı ve huzuru birde elele verdiniz mi aşamayacağınız şey olma

TAMAM DATLIM GİRDİKCE GELİRİM SEVDİM BURAYIIIIIIIIIIIIII

Evet canim bekarim :KK53:

PAMUKHELVAMDA HAYIRLISIYLA EVLENCEK İNSALLAH AMİN AVATARINI COK SEVYOM COK TATLI SACLARA BAK ISIR ISIR ÖPPPPP:KK54:

İNSALLAH CANIM NASİP ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE.DÜN GİTTİM BAKTI YUMURTAM YOK ADETİMİN 15. GÜNÜOLMASI GEREKİRKEN YOK:KK14: İLAC BASLADIK SİMDİDEN.BAKALIM YASDA GECİYOR.KORKUYORUM NE YALAN DİYİM BEBEK GÖRÜNCE İÇİM Bİ GARİP OLYO GÖZÜM DOLYO BEN SİMDİDEN TAKYOM KAFAMA KAFAYA TAKMAMAK GEREK RELAKS OLMAMIZ LAZIM AMA COK KORKUYORUM.:KK30::KK14:İNSALLAH BENDE SASIRIRIM CANIM İNSALLAHALLAH HEPİMİZE HAMİŞ OLMAYI NASİP ETSİN SANADA TÜM BEBEK İSTEYENLEREDE AMİN:21::21:

canımın ıcı uzme sakın kendını sıtres yapmayasın daha cok genc sın yasım gecıyo felan dıyosun ne gcmesı canımın ıcı valla 40 yasında hamıle kalanlar var rabbım nasıp etsın yeterkı herkez anne olsun ınsallah amınnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

nasıl yani o nasıl oluyor canım :KK43:

anlamadım?

allah hepımıze nasıp etsın ınsallah sende oyle dusunme vallahı sıtres en buyuk engel etken gebelıge kafamdan attıgım donemde hamıle kaldım oyuzden sıtres yapma canımın ıcı rabbım guldursun yuzlerımız hepımıznn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

aminnnnnn, bazen elimizde olmuyor ama değil mi? :KK31:[/QUOTE]

aynen canım elımızde degıl dogru soyluyosun vallla ama bılıyorumkı her sıtres yaptıkca bı engel cıkıyor bnde pcos var tam tedavıye baslıcagım ay sevıncle reglı beklıyordum tedavıye baslıcam dıye gecıktım uctum havalara kesın bebek var dedım bı gıttımkı bır ayda 4 sm kıstım olmus sonra eve gıtttım agladım dedım olmuycak boyle ne tedavı olucak param var nede dogall yolla oluyor kendımı uzuyorum aglıyorum esımde uzuluyordu dedım allah verırıse verır yoksa maddı anlamda ımkanzız artık anne olmam dedım attım kafamdan sıtres yapmadım sonra allah nasıp ettı hayırlısı herseyın ınsallah hepımız anne olcaz hepımız amınnnnnnn:KK16::KK16::KK16:

ben vermiyorum onu kimselere ben :KK14:
beni unutur evlenince diye :KK19:

iyiyiz sen nasılsın pericik :KK54:
nasılsın neler yaparsın?

aaaa sohbetin tam ortasın da olmadııı yarın mutlaka bekliyoruz,güle güle canımmm :KK54:
Bende iyiyim :KK12:
Ewliyim 6 aylik evimdeyim calismyrm
Siz neler yapiyosunuz :KK12:

napar ne edrsin ne yer ne içersin kuzumm çalışıyormusunn yada okuyormusun

he he :KK1: 25 yasindayim, hayatimda kimsecikler yok :KK70:. Genelde Salata yogurt yer icerim. Kamuda calisiyorum ve part-time okuyorum iktisat, ehem yarismaya Almanyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar dierlim.

evett kızzz evlendikten sonra ciciler,güzellik salonları daha da lazım :KK9: koca batacak yoksa :KK51:

ay yerim onları bennnnn :KK69:

kızlarrrrr bu kızzzzz hergün Avm lerde geziyorrrrrr ahahhahah :KK52:

kim ben mi? Ay bari burada desifre etmeyeydin :KK36:

ben vermiyorum onu kimselere ben :KK14:
beni unutur evlenince diye :KK19:

Yerim kiz seni :KK23:

YİNE GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL COK ÖPTÜMMMMMMMMMMMMMM

dua et tabi hepsi geçer, insanın yerinde olduktan sonra sağlığı ve huzuru birde elele verdiniz mi aşamayacağınız şey olma

TAMAM DATLIM GİRDİKCE GELİRİM SEVDİM BURAYIIIIIIIIIIIIII

PAMUKHELVAMDA HAYIRLISIYLA EVLENCEK İNSALLAH AMİN AVATARINI COK SEVYOM COK TATLI SACLARA BAK ISIR ISIR ÖPPPPP:KK54:

Amin Canim insaAllah. InsaAllah Rabbim isteyen herkeze böyle cici bir kiz nasip eder hayirlisiyla

X