Kapımız herkese açık buyurun sohbete :)

hehe doğru vallahi :)

zor değil o hazırlıklar gözünü korkutma kız :)
ben 15 gün bile değildi üstesinden geldim vallahi, herşey hızlı gelişti ama çok güzel telaşlar.
öyle heyecana ve strese girmişim ki hiç birşey hatırlamıyorum :KK53:

hadi yaa helal olsun :KK1::KK1: o zaman artık sen bana bi kaç taktik verirsin şu 6 ayı bi atlatayım yaa:KK53::KK53:ama evet heycanı çook güzel:KK16:

inşşş canımm üçç olacakkk neredeysee

takılma zaman falan, o geleceği zamanı bilir evinize neşe katar.

bende bir ara istedim doktora gittim,bir yumurtalığım da hafif tembellik varmış

ilaç falan kullandım doktor düzelir dedi,sonra zaten çocuk düşüncesini erteledim.

kafaya takınca olmuyor hep bunu söylüyorlar :KK34:

iki tane nişanlı kızımızzz var aramızdaaaaaa.kızalrrrr nasıll gidiyorrrr

ben 15 gün bile değildi üstesinden geldim vallahi, herşey hızlı gelişti ama çok güzel telaşlar.

Hoşgeldinn canım benim :)

şu kredi kartları hepimizin başına dert ya :KK43: sen ne yaptın bu kadar açıldın :KK25:

ödersin tatlım sağlıklı olda :KK31:

insallah canım ya napcam bilmiyom para yok benimkindede yok oda benden beter.elbet allah yardım eder.sizlerde hosgeldiniz kızlar hepiniz sagol pamuk helvam:KK54:

Bulutefem kızz insallah hamişssindir hadi müjdelerle gel bize insallahhhhhhhhhhhhh

ıkı tane tets aldım tabı bana dayanırmı bırını dun bırını cumartesı gunu yaptım testte bıtt:KK52::KK52::KK52:ı kocıse yazık aldırmıyom sabretcam 10 ayda 150 tane felan test alıp yaptım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

şakamı bu ciddimisinnnn :KK53:

Hem severim hem küserim hem yollarim :)

Evet ya iki gündür yogun :KK43:

özletme kendini çok ihmal ediyorsun beni :KK50:

Hosgeldin canim

Ne eskimesi kızlar hepinizin yası benden küccük ben 29 uma geldim:KK1::KK1::KK1::KK1:

sende evilik telaşındasın değil mi canım?

hadi yaa helal olsun :KK1::KK1: o zaman artık sen bana bi kaç taktik verirsin şu 6 ayı bi atlatayım yaa:KK53::KK53:ama evet heycanı çook güzel:KK16:

ne demek sor anında cevaplayayım ben bile inanamıyorum kendime :KK53:

kızlar nısanlılık dugun telası bı baska guzel oluyo ya bızde bır ayda ev esya salon vs hepsını hal ettık zor oldu telas ama cok guzel bı heycan hepınız cok mutlu olun ınsallah yuvalarınızdaa amınnn:KK16::KK16::KK16:

Selanmmmm :KK3:
Hayirli olsun topik :KK9:
Bol sohbetlerrrr :KK19:

hoşgeldinnnnnnn canımmmm aramıza katılmak istemezmisin?

nasılsın,neler yaparsın :KK16:

insallah canım ya napcam bilmiyom para yok benimkindede yok oda benden beter.elbet allah yardım eder.sizlerde hosgeldiniz kızlar hepiniz sagol pamuk helvam:KK54:

Bulutefem kızz insallah hamişssindir hadi müjdelerle gel bize insallahhhhhhhhhhhhh
AMinnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim isteyen herkese versin (BANADAAA) :KK9:

amaannn ne güzel işte :):) en azından sabah uyuması güzel bee:KK1::KK1:

bazen onu düşünüyorum çok seviyorum sabah uykusunu :KK8:

insanın kendi parasını kazanması kadar güzeli yok ya...

senin mesleğin ne canım?

30 var aranızdaaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:hoşş geldiin kuzum ben seni dua topiğinde evli sanıyordum ana bi aktım altaaa

HİHİ CANIM BEN HAMİŞ TOPİKLERİNDEDE DOLANIYORUM BENDEDE PCOS VAR HAZIRLIK YAPIYOM:KK49:ASLINDA KORKUYORUM ONDAN HEMDE SEVİYORUM ORDAKİ İÇTENLİĞİ BİDE DENEYİMLERDEN NASIL TEDAVİ OLMUSLAR NE KULLANMISLAR ÖGRENMEYE CALISIYORUM:KK16:

iki tane nişanlı kızımızzz var aramızdaaaaaa.kızalrrrr nasıll gidiyorrrr

İYİ GİDİYO CANIM SÜKÜR İDARE EDER
Bİ EVLENSEMDE BEBEK DENEMELERİNE BASLASAM ARTIK,VAKİT GECİYOR:KK31::KK30:

CANIM HOSGELDİN ALLAH KOLAYLIK VERSİN

ALLAH HAYIRLI YUVALAR NASİP ETSİN BEKAR ARKADASLARIMIZA HERKESE ES VAR ES VAR ADI ES OLAN VAR YANİ DEGMEYECEK ERKEKLER BİDE DEGECEK İNSANLAR VAR.İNSALLAH BEKAR ARKADASLARA HAYIRLI KIYMET VERECEK ES NASİP OLSUN HAYIRSIZI UZAK DURSUN

evmi aldınız siz ?

nerdee keskem ev alsaydık esım dugun esya altın vs hepsını kendı yaptı aylesı durmu yok kımse destek vermedı maddı anlamda dugunden sonra ıs bulamadı arabamız vardı sattık altınları sattık bufe actı ıslerde umdugumuz gıbı gıtmedı gıttıkce borclandık satısa cıkardık sımdı ınsallah satılırda rahatlarız

X