Kapımız herkese açık buyurun sohbete :)

hoşgeldinnnnnnn canımmmm aramıza katılmak istemezmisin?

nasılsın,neler yaparsın :KK16:

AMinnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim isteyen herkese versin (BANADAAA) :KK9:

bazen onu düşünüyorum çok seviyorum sabah uykusunu :KK8:

insanın kendi parasını kazanması kadar güzeli yok ya...

senin mesleğin ne canım?

Aynen bi para alması güzel zaten:KK9::KK9: ben bi firmada hem müşteri temsilciliği yapıyorum hem dış tic operasyonlara bakıyorum bide 23 yaşındayım:KK1:

kızlar nısanlılık dugun telası bı baska guzel oluyo ya bızde bır ayda ev esya salon vs hepsını hal ettık zor oldu telas ama cok guzel bı heycan hepınız cok mutlu olun ınsallah yuvalarınızdaa amınnn:KK16::KK16::KK16:

ammiiinnnn çok saolll hepimiz musmutlu olalım inşş:KK16::KK16:

nerdee keskem ev alsaydık esım dugun esya altın vs hepsını kendı yaptı aylesı durmu yok kımse destek vermedı maddı anlamda dugunden sonra ıs bulamadı arabamız vardı sattık altınları sattık bufe actı ıslerde umdugumuz gıbı gıtmedı gıttıkce borclandık satısa cıkardık sımdı ınsallah satılırda rahatlarız

rabbim yardımcınız olsun tez zaman da bitirirsiniz inşallah borçları bizde de var 40 milyar ödenir gider takma

şakamı bu ciddimisinnnn :KK53:

yok saka degıl valla baslıyordum regle bır hafta kala testler yapmaya 3 testım kalmıstı toplu almıstıkya onuda agustosta dayandım adete bırgun kala yaptım tabı ınanamadım cıf cızgıyı gorunce gerı kalan 2 sınıde yaptım ve sonuc pozıtıfdı ama hayırlı degılmıs demekkı eylulun 30 da kurtaj oldum sımdı bı umut yenıden beklemedeyım

nerdee keskem ev alsaydık esım dugun esya altın vs hepsını kendı yaptı aylesı durmu yok kımse destek vermedı maddı anlamda dugunden sonra ıs bulamadı arabamız vardı sattık altınları sattık bufe actı ıslerde umdugumuz gıbı gıtmedı gıttıkce borclandık satısa cıkardık sımdı ınsallah satılırda rahatlarız

çok üzüldüm :KK43: Allah yar ve yardımcınız olsun. o kötü durumları öyle çok iyi biliyorum ki.
eşim işten gelince yüzünde ki o mutsuzluk ,sabah giderken o isteksizlik. :KK50:

insanın eli kolu bağlanıyor :KK43:

Aynen bi para alması güzel zaten:KK9::KK9: ben bi firmada hem müşteri temsilciliği yapıyorum hem dış tic operasyonlara bakıyorum bide 23 yaşındayım:KK1:

evlendikten sonra çalışacakmısın?

sakın bırakayım deme bence :KK4:

nasılsın,neler yaparsın :KK16:

AMinnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim isteyen herkese versin (BANADAAA) :KK9:

bazen onu düşünüyorum çok seviyorum sabah uykusunu :KK8:

insanın kendi parasını kazanması kadar güzeli yok ya...

senin mesleğin ne canım?

Katilirim canim ama suan mesai basliyo :KK1:
Coluk cocuk, kocis, yemek ....
Aksama daha sakin zamanda ugrarim insallah :KK9:
Güzel sohbetler size :KK3:

Son düzenleme:
HİHİ CANIM BEN HAMİŞ TOPİKLERİNDEDE DOLANIYORUM BENDEDE PCOS VAR HAZIRLIK YAPIYOM:KK49:ASLINDA KORKUYORUM ONDAN HEMDE SEVİYORUM ORDAKİ İÇTENLİĞİ BİDE DENEYİMLERDEN NASIL TEDAVİ OLMUSLAR NE KULLANMISLAR ÖGRENMEYE CALISIYORUM:KK16:

İYİ GİDİYO CANIM SÜKÜR İDARE EDER
Bİ EVLENSEMDE BEBEK DENEMELERİNE BASLASAM ARTIK,VAKİT GECİYOR:KK31::KK30:

[

anladım canım.ama işte rabbim verdikten sonra veriyor.tanıdığım 3-4 insan var pcolu olup evlendiklerin ilk ayı ikinci ayı hamile kaldılar.onlar bile şaşırmışlardı olmicak tedaviyle ancak olabilir diyorlardı.bak bana pco yok reglimde dakiktir yani o derce düzenlidir 2,5 yıldır bekletiyor.hazırlıklarınızada allah kolaylık versinn canım

Son düzenleme:

Nasılsın,neler yaparsın :KK16:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim isteyen herkese versin (banadaaa) :KK9:

Bazen onu düşünüyorum çok seviyorum sabah uykusunu :KK8:

Insanın kendi parasını kazanması kadar güzeli yok ya...

Senin mesleğin ne canım?

canım benim napıyım kk da oyalanıyorum vakit geciriyorum iyi oluyo sizlerle konusmak işte hosbulduk sagol kuzum benim

CANIM HOSGELDİN ALLAH KOLAYLIK VERSİN

ALLAH HAYIRLI YUVALAR NASİP ETSİN BEKAR ARKADASLARIMIZA HERKESE ES VAR ES VAR ADI ES OLAN VAR YANİ DEGMEYECEK ERKEKLER BİDE DEGECEK İNSANLAR VAR.İNSALLAH BEKAR ARKADASLARA HAYIRLI KIYMET VERECEK ES NASİP OLSUN HAYIRSIZI UZAK DURSUN

amin inşallahh canımmmm yaa:KK16:

çok üzüldüm :KK43: Allah yar ve yardımcınız olsun. o kötü durumları öyle çok iyi biliyorum ki.

allah razı olsun canım aynen dedıgın gıbı ınsanın elı kolu baglanıyor onları uzgun grmek cok uzuyo bızıde zaten dag bası gıbı bıyerde oturuyorum calısma ımkanımda yok burda yoksa calısıp destek olurum ama kısmet duvadann baska bısey gelmıyor elımızden

Aranizda bi bekar benmi varim simdi? :KK14:

bekarlık sultanlıktır:KK14:

başın gögemi erecek kır dizini otur yerinde :KK6:

zaten seni alan ceketini alsın gelsin masrafsızsın maşallah :KK53:

şakamı bu ciddimisinnnn :KK53:

yok saka degıl valla baslıyordum regle bır hafta kala testler yapmaya 3 testım kalmıstı toplu almıstıkya onuda agustosta dayandım adete bırgun kala yaptım tabı ınanamadım cıf cızgıyı gorunce gerı kalan 2 sınıde yaptım ve sonuc pozıtıfdı ama hayırlı degılmıs demekkı eylulun 30 da kurtaj oldum sımdı bı umut yenıden beklemedeyım

o umuda sıkı sıkı sarıl, hepimiz duacınız...

bende bazen çok korkuyorum olurmu? diye ama sonra silmeye çalışıyorum bu düşünceyi kafamdan :KK25:

evlendikten sonra çalışacakmısın?

sakın bırakayım deme bence :KK4:[/QUOT

evet evet kesinlikle çalışcam. Allah bi dert vermezse tabi. Hazır nişanlım da bişi demiyo çalışayım yaa para lazımm paraa:KK9::KK9:

X