- 14 Mart 2010
- 7.878
- 6.785
- Konu Sahibi Cardialgia
Alintilamayi becerememisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNSALLAH CANIM NASİP ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE.DÜN GİTTİM BAKTI YUMURTAM YOK ADETİMİN 15. GÜNÜOLMASI GEREKİRKEN YOK İLAC BASLADIK SİMDİDEN.BAKALIM YASDA GECİYOR.KORKUYORUM NE YALAN DİYİM BEBEK GÖRÜNCE İÇİM Bİ GARİP OLYO GÖZÜM DOLYO BEN SİMDİDEN TAKYOM KAFAMA KAFAYA TAKMAMAK GEREK RELAKS OLMAMIZ LAZIM AMA COK KORKUYORUM.İNSALLAH BENDE SASIRIRIM CANIM İNSALLAHALLAH HEPİMİZE HAMİŞ OLMAYI NASİP ETSİN SANADA TÜM BEBEK İSTEYENLEREDE AMİN
canımın ıcı uzme sakın kendını sıtres yapmayasın daha cok genc sın yasım gecıyo felan dıyosun ne gcmesı canımın ıcı valla 40 yasında hamıle kalanlar var rabbım nasıp etsın yeterkı herkez anne olsun ınsallah amınnnnn
nasıl yani o nasıl oluyor canım
anlamadım?
amin amiinn inşallah canımkorkma canım yaa kafana da takma Allah hayırlısıyla hepimize tattırır inş o duyguyu
İNSALLAH CANIM NASİP ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE.DÜN GİTTİM BAKTI YUMURTAM YOK ADETİMİN 15. GÜNÜOLMASI GEREKİRKEN YOK İLAC BASLADIK SİMDİDEN.BAKALIM YASDA GECİYOR.KORKUYORUM NE YALAN DİYİM BEBEK GÖRÜNCE İÇİM Bİ GARİP OLYO GÖZÜM DOLYO BEN SİMDİDEN TAKYOM KAFAMA KAFAYA TAKMAMAK GEREK RELAKS OLMAMIZ LAZIM AMA COK KORKUYORUM.İNSALLAH BENDE SASIRIRIM CANIM İNSALLAHALLAH HEPİMİZE HAMİŞ OLMAYI NASİP ETSİN SANADA TÜM BEBEK İSTEYENLEREDE AMİN
insallah canım benim insallah tamam öyle yağpcam relaks olcam demi rahat bırakalım kendimizi en güzeli.insallah herkes anne olsun aminnnnn
canım pcos var bende.oda yumurtlamayı engelliyor.benim olusmamıstı bu ay yumurtam.bakalım belki ilaçlar fayda eder
İNSALLAH CANIM ÖNCE HAYIRLI YUVA SONRA HAYIRLI COCUK İNSALLAH
Bende iyiyim
Ewliyim 6 aylik evimdeyim calismyrm
Siz neler yapiyosunuz
he he 25 yasindayim, hayatimda kimsecikler yok . Genelde Salata yogurt yer icerim. Kamuda calisiyorum ve part-time okuyorum iktisat, ehem yarismaya Almanyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar dierlim.
kim ben mi? Ay bari burada desifre etmeyeydin
birşeycik olmaz biz bizeyiz
YİNE GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL COK ÖPTÜMMMMMMMMMMMMMM
beklerim ama gel :)
kolay gelsin canım çok teşekkür ederiz :)
iyi yaptın her gün burada göreceğim nöbetleşe çalışacağız
Amin Canim insaAllah. InsaAllah Rabbim isteyen herkeze böyle cici bir kiz nasip eder hayirlisiyla
Alintilamayi becerememisim
insallah canım benim insallah tamam öyle yağpcam relaks olcam demi rahat bırakalım kendimizi en güzeli.insallah herkes anne olsun aminnnnn
canım pcos var bende.oda yumurtlamayı engelliyor.benim olusmamıstı bu ay yumurtam.bakalım belki ilaçlar fayda eder
kızlar soğan suyunu denediz mi ben yapacağım onu ?
çok işe yarıyormuş :26:
evetttt sırayla hepsii
esmer_sekerim kiz gelinnnnnnnnnnn nerelere gittin yineeeeeeeeeee
kız sen şimdiden mi düşünmeye başladın
yemek yaptım helvam
5 dk da vallahi size yetişeyim diye
sen çikolarımı ne yaptın yedin mi hepsini yoksaa
ohh eline saglik. Ahh o cikolar cok severim ya bilirsin bir kilo almisim vermem lazim, son zamanlar cok disardan yedim ondan bu kilo
canımın ıcı uzme sakın kendını sıtres yapmayasın daha cok genc sın yasım gecıyo felan dıyosun ne gcmesı canımın ıcı valla 40 yasında hamıle kalanlar var rabbım nasıp etsın yeterkı herkez anne olsun ınsallah amınnnnn
canım dukkana musterı gelmıs bıyandan duva edıyom bıyandan yazıları okyom oyuzden yazamıyomm
canım soğan kürünü denedin mi?
sen dükkanda duruyormusun canım?
senmi kilo aldın kızım 30 kilosun sen : )
KIZLAARRR BAKMAYIN AŞAĞIDAN GELSENİZE SOHBETEEEE
3 ay denedım sogan kurunu canımın ıcı cok kısıya faydası var ama benım pcoslara faydası olmadı hormonlar bozuktu hayıt suyu ıctım hamıle kalmadan oncekı ay vesıle oldu hayıtıda ıcmenı tavsıye derım cok kısı hamıle kalmıs ıcıp
yok canım evdeyım esım haber verdı bende basladım duva etmeye satılsın dıye
kız sen şimdiden mi düşünmeye başladın
yemek yaptım helvam
5 dk da vallahi size yetişeyim diye
sen çikolarımı ne yaptın yedin mi hepsini yoksaa
hahahah bak kız daha evlenmeden benim aklımı çeldiler çocuktur falan