- 25 Ocak 2009
- 296
- 75
- 643
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Maskeyi zaten takıyoruz birazda kapıdan uzak kalarak tanışabilirsin gibi geldi bana. Aynı yerde çalışıyomusun uz birde terslemez. Birde bu pandemi en iyi arkadaşımıza sokulmaz oldukYan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur
Diğer yorumuma hiç cevap bile yok çünkü işine gelmiyor. Burada popüler olunca elime ne geçecekse... Tebrik ederiz, yorumunuz 30 beğeni aldı. Bizden bir adet robot süpürge kazandınız.An itibariyle olmuş oldu
Robot süpürgeyse bende isterimDiğer yorumuma hiç cevap bile yok çünkü işine gelmiyor. Burada popüler olunca elime ne geçecekse... Tebrik ederiz, yorumunuz 30 beğeni aldı. Bizden bir adet robot süpürge kazandınız.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Küçük bebek olunca sürekli onunla haşır neşir olmak, insanlardan uzak kalmak sıkıcı oluyor bir süre sonra.İnsan sosyalleşmek istiyo bu da bir ihtiyaç.iki çift laf edecek birine çok ihtiyaç duyuyor insan,ben hala öyleyim.Selamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
Güncelleme : görüyorum ki forumda fazlasıyla linç kültürü gelişmiş. Pandeminin herkes kdar farkındayım aylardır kafamı camdan dışarı cikarmiyorum. Fakat gurbet lohusalık yalnızlık bunlar benim.psikolojimi alt üst etti fikir almak istedim.insan başıma bişey gelirse kimden yardım isterim diye bile dusunuyo bebek yeni doğunca. Fakat bazılarınız cevap verirken ukalalik derecesine variyo. Yazdığınız insanın ne yasadigini gerçekten konusunda ne anlatmak istediğini anlamadan atlamayın ukala cevaplarınızı konuma.
konum kapanabilir mi .@kazen @Mune
Laf kalabalığı yapiyosun ve ben hiç sevmem.o yüzden cevap yazmadım inan uğraşamam sendeki ceneyle.bombos bir beyin.Diğer yorumuma hiç cevap bile yok çünkü işine gelmiyor. Burada popüler olunca elime ne geçecekse... Tebrik ederiz, yorumunuz 30 beğeni aldı. Bizden bir adet robot süpürge kazandınız.
Güncellemeye bakılırsa herkes pandemi demiş ama pandemi olmasa bile yan komşumun kapısını çalmam çok ilgilenmem komşuculuk oynamayı da sevmem her zaman böyle muhabbetlerin sonunda işin cılkı çıkar bir seneye yakındır bu binadayım apartman grubumuz var bir şeye ihtiyacı olan yazıyor yardımlaşıyoruz ama ne bileyim doğum yapsam niye kapımı çalmadılar demem mesela niye çalsınlar ki onlar için ne önemi var bunun bence insanlardan olan beklentinizi düşürünSelamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
Güncelleme : görüyorum ki forumda fazlasıyla linç kültürü gelişmiş. Pandeminin herkes kdar farkındayım aylardır kafamı camdan dışarı cikarmiyorum. Fakat gurbet lohusalık yalnızlık bunlar benim.psikolojimi alt üst etti fikir almak istedim.insan başıma bişey gelirse kimden yardım isterim diye bile dusunuyo bebek yeni doğunca. Fakat bazılarınız cevap verirken ukalalik derecesine variyo. Yazdığınız insanın ne yasadigini gerçekten konusunda ne anlatmak istediğini anlamadan atlamayın ukala cevaplarınızı konuma.
Güle güle sana, yolun açık olsun.Laf kalabalığı yapiyosun ve ben hiç sevmem.o yüzden cevap yazmadım inan uğraşamam sendeki ceneyle.bombos bir beyin.
Ben de Türkiye den başka ülkeye gelin gittim 2 sene olacak . Allah'a çok şükür eşimde ailesi de çok iyi insanlar onlardan yana hiç bir şikayetim yok kayınvalidem öz annem gibi zaten iki oğlu var hic kızı yok ilk geliniyim kızı yerine koyuyor sağolsun ama burda o kadar çok Türk var inanın hiç biri ne konuşuyor benimle nede arkadaşlık kurmak istiyor . Allahtan Türkiye den başka bir arkadaşım gelin olarak geldi de uzakta olsak arada onunla görüşüyorum insanların bu soğuk hal ve tavırlarını anlayamıyorum biz olsak Türkiye ye gurbette gelin olsa aramıza alır arkadaşlık ederiz . Turkiyedeyken çalışıyordum banka da burda dilde bilmiyorum çalışamıyorum çok sıkılıyorum Allah'tan hamileyim bebeğim olunca onunla zaman daha güzel geçecekSelamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?