- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 34
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bence lahusalik duygusalligi hala var uzerinizde, komsularinizla kaynasmak vakit gecirmek istiyorsunuz evet bu cok gyzel birsey ama lutfen şoyle bir donemde virus kol gezerken hem kendinizi hem begebiginiz hemde baskalarini riske atmayın. Oturun bebeginizke evde virus birgun biterse (elbet biter) ozaman dilediginiz gibi vakit gecirirsiniz komsularinizlaSelamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
Cok acaipsiniz. Dusunce yapiniz cok ilginc. Kucucuk bebeginiz varken, pandemi zamani, kapiya geleni geri cevirmeniz gerekirken bu durdurulamaz sosyallesme istegi normal gelmedi bana.Gideyim mi kapıya
Ya tam.olarak.bunu kastedmistim arkadaslar.ben hamileliğimin başından beri dışarı çıkmıyorum.her gün evdeyim her gün.oturmaya gideyim demedim.ki.tanismak.bi.hosgeldin apartmanimiza demek bilmem bunları bekledim .biri de bana cahil demis. Arkadaşım evden aylardır çıkmıyorum ben.oturup oturup ağlıyorum yalnızlıktan .lohusalık.nedir bilirmisin tek başıma gecirdim hep.Yorumları hayretle okuyorum...Selam vermemekle iyi yapıyorlar denmiş hatta...Ya arkadaş tamam pandemi var da apartmanda gelip geçtikçe hoşgeldiniz hayırlı olsun falan demekle de mi bulaşacak 2m mesafede durup...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?