- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ama ben sonradan geldimE siz de çalmamışsınız ki.
Ama ben sonradan geldim
Salgın hastalık cirit atarken bu ne komşudaşlık isteği?!Selamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
Gideyim mi kapıyaOlsun.
HayırGideyim mi kapıya
Gidin gidin.Gideyim mi kapıya
Bizim binaya da yeni taşınan komşu var. Taşındı bı ay sonra doğum yaptı . Gitmedim tabiki. Korona var. Benim de bebeğim var. Ne kendimi ne cocuklarimi ne de komşumu riske atamam. İlk tasindiklari zaman kapıdan uğradım. Girmedm içeri. Kendimi tanıttım. Daire numaramı söyledim. Bı ihtiyacın olursa buyur dedim. Ama oturmaya gitmem. Eşimde söylemiş bı şey lazım olursa söyleyin diye. Ha bi yemek yapıp göndermek istiyorm. Fırsatım olmadı bı türlü. Bı gün sarma yada börek yapıp goturcem kapıdan veririm. Yoksa korona zamanı kimseye gitmem . Kimse de gelmesin.Selamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?