Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Annemlerle ayni sehirde oturuyoruz
Kv baska sehirde oturuyor sık sik gelemiyo ya kendisi
ONun yarası var galiba içinde boyle bi olay oluncada benim ailemi katti işin içine

Gör bakalım bir daha annenler girebiliyor mu o eve kısmından sonra bende kayış kopardı
Çok net.
Çirkede baglardim malesef..

Siz haklısınız ve gayet de sabırlı davranmassiniz.

Te Allah'ım ya, gör bak bir daha sen girebiliyor musun derdim, ay tutamazdım kendimi.

Benim asıl takıldığım konu kainvaliden kimde senin aileni kabul etmeyeceğiz gelemeyecekler ,orası oğlumun evi diyor. Ve siz izah ediyorsunuz. Sizin gibi gelini bulmuş opsun başına koysun. Bana öyle diyen kayınvalide ye hadi sende gel gelebiliyomusun der kaparim telefonu.
Bu ne terbiyesizlik yahu.. velev ki virüs zamanı değil böyle bişey yaptınız hatalisiniz diyelim, onu ilgilendiren bi durum yok ozaman dahi o cümleleri sarfedemez.
Bu yaşlı genç farketmez ev ev gezenlerede hakkımı helal etmiyorum . Yahu oturun Toto üstünde hastaliği yaydikca yayiyorlar. Ben çocuğumu kardeşime dahi goturmuyorum yakinimda oturuyor. Çocuğum sıkıldı ağlıyor ama mecbur oturuyoruz. Bunlar gezdikce bana sinir geliyor. Yeter artik ya cahilliklerinden bıktık insanların. Ben evde paşa paşa oturuyorsam onlarda oturacak. Hem kendileri ,hem bizler ,hemde sağlikçılar için. Bakın ı konu okudum ailesi sağlıkçı olanlarlâ ilgili çok üzüldüm. Yazık değilmi onlarada biz bi şekilde evde duruyoruz onlar böyle insanlara bakmak zorunda kalıyor birde..

Kv min huyu bu
Daha öncede evimde biyer kirli diye
Demiştiki
Pislik anandan mı ögreniyosun sen bunlari
Daha bissurü şeyleri var yani
Önceden çok kavgalarımız oldu ben tukendim ona cevap vermeye ama
o hiç yorulmuyo

Gerekeni yapmışsın. Eşin de sana hak vermiş ( ki vermeseydi çok da tin)
Başının ağrıyacağı bir durum yok. Sadece o kayınvalide sana bağırırken siz benimle boule konuşamazsınız deseydin. Neyse boşver. Keyfine bak.

Eline kolonya sürmekle olacak iş degil sadece dokunmayla bulaşmiyor havadan da bulaşiyor zikkim, bu insanlar niye bu derece laftan anlamaz anlamiyorum cahilliğin ayri bir boyutu, ayrica hastalik olmasa bile haber vermeden gelinmez belki musait degilsiniz yani kucuk cocugunuzda varmiş. Azicik yol yordam ögrensinler hem teebiyesizlik hem üste çıkmak.

Zaten bu cahil cuhala yüzünden bı haldeyiz. Ülke yanıyor bunlar saçını tarıyor. Hadi kendinizi geçtiniz onlar yüzünden hastalalanan, ölen insanların vebali ne olacak. Hastalansalar onları iyileştirmek için belkide canını feda eden sağlık çalışanları?

Geçenlerde haberlerde duydum ümrede gelip yasağa uymayan bir kişi virüsü babası, amcası, ablası ve iş arkadaşına bulaştırmış. Kendisi kurtulmuş diğerleri ölmüş.Düpedüz bile isteye, silah kullanmadan katil olmak bu başka bir şey değil.

esinizi ve sizi tebrik ederim dogru olani yapmissiniz kvnizin ailenizle ne sikintisi var diyecektim ki yazmissiniz bir yarasi varmis ve eline firsat gectigini dusunup lafini soylemis cokta uzerine vazifeymis gibi

Pislik anan mi?
Neden gorusuyorsunuz bu kadınla?
Anneme pislik anan diyene ölse su vermem.

Böyle böyle yayıldı bu virüs işte. Başkasını düşünmüyorlar da kendilerini de mi düşünmüyor bu insanlar? Hatır gönülle olacak şey mi ciddi bir konu. Bravo size çok iyi yapmışsınız.

Siz üzmeyin kendinizi yıpratmayın böyle cahil insanlar yüzünden. Küsen küssün bağıran bağırsın. Üzülmeyin diyorum diyeceğim de,,, ben üzülüyorum böyle kendini bilmez cahiller yüzünden bir sürü masum insan ölüyor.

Kuzu bir daha geldiklerinde polis i ara ikemat etmedikleri bir yerde bulunduklari icin direk salarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…