• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Iyi yapmissiniz vallahi. Cocugunuz var birde, ne düsüncesiz insanlar. Esinizde arkanizda.
Ben böyle kac konu okudum burada, bu kafadaki insanlari anlayamiyorum.
Almanya‘ da yasiyorum ve burda görüsme yasagi var.Bu duruma uyuldugu sürecte devam edecek, uyulmazsa disari cikma yasagi gelecek! Cok net!
Bangir bangir hergün söylüyor devlet bunu!
Evde kalin diyince, misafircilik yapmissin ne fayda? Illa bu hastalik yakalarina yapisincami anlayacak bu millet..

Çok iyi yapmışsınız orası sadece oğlunun evi değil sizinde eviniz kayınvalide ne karışıyor, sen gör bakalım bir daha annenler gelebiliyor mu demesi çok terbiyesizce, istiyorsa kendi çağırsın akrabalarını sarışıp otursunlar.

Eve alınmayınca gidip kayınvalidesine şikayet etmek nedir iğrenç yaratıklar normal zamanda da almayın evinize böyle fitne insanları lütfen. Annenize pislik diyip evinizle ilgili hak sahibi olduğunu iddia eden kayınvalideyi de almayın bence evinize.
Ben o anneye pislik denen kısımda kaldım..

Kv min huyu bu
Daha öncede evimde biyer kirli diye
Demiştiki
Pislik anandan mı ögreniyosun sen bunlari
Daha bissurü şeyleri var yani
Önceden çok kavgalarımız oldu ben tukendim ona cevap vermeye ama
o hiç yorulmuyo
belki aynı dili konuşmuyorsunuzdur, hoşt demeyi denediniz mi?
(Allahım affet)

Yaglarım erıdı okurken, fazladan uc kilom gıttı.
Oh super olmus.
Boyle tıpler kapıdan gonderılmeyı hakedıyor, o kadar iyi yapmissın ki.
Kaynanana gelince, orası kocanın degıl ikinizin evı annenler geldıgınde de anca hosgeldinız der okadar.
Tam ohhh içimin yağları eridim diyodum 😀
Valla kendim yapmış gibi rahatladım helal sana konu sahibi
Ayrıca aynı sakinlikte ne derse desin duruşunu bozmamaya devam delirsin dursun kv

Ben oldukça sabırlı bir insanım bununla birlikte yerinizde olsam bir daha ne o kv ile ne de hadsiz ve müzevir akrabalarla görüşürdüm.
Anamı 'pislik anan' diye anacak ve ben de o insanı muhatap alacağım, mümkün değil.
Anneme sadece ben, kardeşim ve babam kızıp eleştirebiliriz eşim dahil üçüncü şahısların böyle bir hakkı yok.

Salgın olsa olmasa da siz istemediğiniz sürece kimse evinize giremez. Üstelik 9 aylık bebek var. Cahiller.

En iyisini yapmışsınız boşver in şu zamanda oturma mı olur onlar düşüncesizmiş iyi olmuş.

Pislik anan mi?
Neden gorusuyorsunuz bu kadınla?
Anneme pislik anan diyene ölse su vermem.
Bunu söylediğinde bizim evdeydi

Ogun buyük kavga cikardım eşime şuan ya bu anan bu evden gidicek yada beni anneme gotür suratini gormek istemiyorum dedim
Kv hemen yerlere atti kendini aglamaya başladı kusura bakma kzim bilmem ne oylesine agzimdan çiktı diye

Sonra esim sakimleştirdi beni

Ertesi günü annesine bilet alip yolladı memleketine
Sonrada sırf eşimin hatrı için bidaha bunun kavgasini yapmadim

Kucuk cocugum olmasa bile kimseyi eve sokmam. Ne sacma insanlarmis pes. Hic anlamiyorum dunya salgindan mahvoldu, isyerleei kapandi , okullar kapandi millet hala aptal gibi gezmek pesinde. Herkes hatasini kendi odese neyse de masum insanlara bulastiriyorlar deli oluyorym
Arkadasimin oturdugu apartmanda yillardir disari cikamayan yasli teyzeye on gun once bir koylusu ziyarete gelmis kadina virus bulasmis ölmüş. Oturun evinizde be gerizekali dusuncesiz insanlar.

Yarabbim cahillik ne garip bisey ya . Onca yolu bir alo demeden gelmek ayrı sacma su salgın zamanında gelmek apayrı sacma. Bu lanet virüs bir bize mi var ya delircem ben artık. ... vardı gezmeye çıkıyorlar. Cidden ben bu insanlar kendileri ölse üzülmüyorum gidip başkasına sebep oluyorlar ben ona kahroluyorum . Siz en güzelini yapmışsınız o kvyede hoşt deseydiniz . Bu site beni manyak etti vallaha ha :KK43:

Selam hanımlar
Konum uzun olabilir baştan belirtiyim

Bugün kapım çaldı ve bide ne gorüyüm eşimin akrabaları gelmiş 3 kisiler
55,45,23yaşindalar aşagidaki kapıdalar görüntülü diyofondan göruyorum

Eşim işteydi hemen onu aradim × kişiler gelmiş aşagidalar kapıyı açmıcam
Bu salgında kabul edemicegimizi söyle demek için konuşuyordumki eşimle

Sanirim başka zile bastılar kapı açildı yukari çıktıklarını gördüm ekrandan
Telefonu kapadım

Geldiler bunlar çaldılar kapıyı
Hiç açmadan dedimki adı ayşe olsun

Ayse ablacım kusura bakmayın biliyosun oğlum daha çok kuçük (9 aylık) sizleri kabul edemem dedim

Bunlar dediki

Ya zaten bilmem nereye gelmiştik sizede uğruyalim dedik çok kalmıcaz zaten kucağa felan almayiz ozledik sizi dediler
Elimzide kolanyalarız diyerek gülduler dalga geçer gibi

Bende tekrarladım kusura bakmayın
Kendi annemleri bile kabul etmiyorum
Şu salginin bittigi zman beklerim dedim

Cidden annemi,babamı kimseyi kabul etmiyorum
Onlarda gelmek istemiyor zaten
kendimde gitmiyorum hiç biyere

Neyse bunlar iyi bakalim biz sizi rahatsız ettik deyip surat asip gittiler

Eşimlede sonradan konuştuk anlattım olanları iyi
Yapmişsin onlarin gelmeleri hataydı zaten dedi

Bu arada bunlar bize 70 km felan uzaklikta oturuyolar
Yakin degiller yani
Ama yinede senede 2,3 defa gelirler hatta 1 gece kalirlar

Biz 8 senelik evliyiz bu sure içinde en fazla 5 kere gitmişizdir ondada sırf kv gelince onu göturmek için

Birde benim kabul etmeme sebeblerinden biri bebegim daha 1 haftaliktı bebek gormeye diye geldiler
Adam inanilmaz gripti oyle böyle degil ama cok çok hapşırıyodu ve öksurüyodu bide bebegimi kucagina almaya kalktı o halde
ben izin vermeyip onlar gidene kadar bebegimle yatak odamda durmuştum

Çok dikkatsiz ve düşuncesiz insanlar gercekten

Neyse bunlar gittiler sorun kalmadı derken

Aksam kv beni aradı nasil bagariyo ama
İşte sen kendini ne zannediyosun
Onlar te nerden gelmiş kabul etmemişsin orası oglumun evi
Sen gor bakalım annenler bidaha gelebiliyo mu o eve saydirip duruyo

Hiç sinirlenmeden anne bak goruyosun hergün 100 kisi ölüyo nerdeyse ben bebegiminde bizimde riske sokamam asıl onların düşünmesi gerekiyodu bunu
Yapabiĺcegim baska bisey yoktu dedim

Kv halâ ne vardı sanki kahve icip kalkarlardı dünya yolu gelmişler dinlenemeden geri gitmişler dedi
Bize mi sordularda yola ciktilar arasalardı eğer telefonda kabul edemeyecegimzi soylerdik dedim

Yok hala anlamiyor bagarıp duruyor
Bende kapadım suratına telefonu

Bize gelenleri aradim ayse abla beni hemen koştura koştura kv mi şikayet ettniz hiç yakiştiramadim size izah ettim durumu keyfiye kabul etmemezlik yapmadimki
Onceden Bize geldiklerinizde ne zman size bi kusurum oldu dedim

Biseyler diyodu neyse size iyi akşamlar dedim kapadim teli

Sonra kv oglunuda aramış konuşmuş
Annem arasın dursun acma benide dinlemiyo dedi

Çok sinirliyim şuan kızlar telefonu acıp kavga edesim var vallahi şu kvdeyle

Benim ne sucum var bunda kabul mu etseydim geldiklerinde gercekten ayip mi etmiş oldum
Anlamadimki tvde hergün evde kal diye bagariyo insanlar bunlar duymuyo mu yani
Deli oldum bugün başim çatladı ağrıdan onların yüzünden

Neyse Boyle iste kizlar biraz içimi dökmek istedim sizlere

Teşekkurler cevapliyanlara

gel öpecem:KK15:
ne güzel olmuş mis olmuş.
kv yede küs bahaneyle bir taşla iki kuş olsun.

Bunu söylediğinde bizim evdeydi

Ogun buyük kavga cikardım eşime şuan ya bu anan bu evden gidicek yada beni anneme gotür suratini gormek istemiyorum dedim
Kv hemen yerlere atti kendini aglamaya başladı kusura bakma kzim bilmem ne oylesine agzimdan çiktı diye

Sonra esim sakimleştirdi beni

Ertesi günü annesine bilet alip yolladı memleketine
Sonrada sırf eşimin hatrı için bidaha bunun kavgasini yapmadim
Anneme 'pislik anan' diyen biri babam olsa hatrını saymam. Bılmıyorum cok kızdım.

Kadın da oglunun hatrı ıcın seninle duzgun konuşacak, kocan da senin hatrın ıcın annesıne agzına ayar cekmesını soyleyecek.
Hatır sadece kocanın uzerıne zimmetli degıl, insanız ve herkesin birbirine hatrı olmalı.

Gordugun uzere hatır gonul belasına affettigin ınsanlar senın hatrını hala yok sayıyor.
Seni tanımayanları seninde tanımamanı onerırım.

Dunya kocaların delı analarını kocamın hatrı var diyip tepemize cıkarmak ıcın cok kısa.

Tebrik ediyorum sizi, dinlenmeye gelmişlermiş size sordularmi gelirken? Ne ayıp ne saygısız insanlar var şu hayatta. Eşinizde yanınızda hiiç olayı düşünüp canınızı sıkmayın. Bide utanmadan kayinvalideyi aramışlar, yine iyi kötü birşey soylememissiniz vala

Selam hanımlar
Konum uzun olabilir baştan belirtiyim

Bugün kapım çaldı ve bide ne gorüyüm eşimin akrabaları gelmiş 3 kisiler
55,45,23yaşindalar aşagidaki kapıdalar görüntülü diyofondan göruyorum

Eşim işteydi hemen onu aradim × kişiler gelmiş aşagidalar kapıyı açmıcam
Bu salgında kabul edemicegimizi söyle demek için konuşuyordumki eşimle

Sanirim başka zile bastılar kapı açildı yukari çıktıklarını gördüm ekrandan
Telefonu kapadım

Geldiler bunlar çaldılar kapıyı
Hiç açmadan dedimki adı ayşe olsun

Ayse ablacım kusura bakmayın biliyosun oğlum daha çok kuçük (9 aylık) sizleri kabul edemem dedim

Bunlar dediki

Ya zaten bilmem nereye gelmiştik sizede uğruyalim dedik çok kalmıcaz zaten kucağa felan almayiz ozledik sizi dediler
Elimzide kolanyalarız diyerek gülduler dalga geçer gibi

Bende tekrarladım kusura bakmayın
Kendi annemleri bile kabul etmiyorum
Şu salginin bittigi zman beklerim dedim

Cidden annemi,babamı kimseyi kabul etmiyorum
Onlarda gelmek istemiyor zaten
kendimde gitmiyorum hiç biyere

Neyse bunlar iyi bakalim biz sizi rahatsız ettik deyip surat asip gittiler

Eşimlede sonradan konuştuk anlattım olanları iyi
Yapmişsin onlarin gelmeleri hataydı zaten dedi

Bu arada bunlar bize 70 km felan uzaklikta oturuyolar
Yakin degiller yani
Ama yinede senede 2,3 defa gelirler hatta 1 gece kalirlar

Biz 8 senelik evliyiz bu sure içinde en fazla 5 kere gitmişizdir ondada sırf kv gelince onu göturmek için

Birde benim kabul etmeme sebeblerinden biri bebegim daha 1 haftaliktı bebek gormeye diye geldiler
Adam inanilmaz gripti oyle böyle degil ama cok çok hapşırıyodu ve öksurüyodu bide bebegimi kucagina almaya kalktı o halde
ben izin vermeyip onlar gidene kadar bebegimle yatak odamda durmuştum

Çok dikkatsiz ve düşuncesiz insanlar gercekten

Neyse bunlar gittiler sorun kalmadı derken

Aksam kv beni aradı nasil bagariyo ama
İşte sen kendini ne zannediyosun
Onlar te nerden gelmiş kabul etmemişsin orası oglumun evi
Sen gor bakalım annenler bidaha gelebiliyo mu o eve saydirip duruyo

Hiç sinirlenmeden anne bak goruyosun hergün 100 kisi ölüyo nerdeyse ben bebegiminde bizimde riske sokamam asıl onların düşünmesi gerekiyodu bunu
Yapabiĺcegim baska bisey yoktu dedim

Kv halâ ne vardı sanki kahve icip kalkarlardı dünya yolu gelmişler dinlenemeden geri gitmişler dedi
Bize mi sordularda yola ciktilar arasalardı eğer telefonda kabul edemeyecegimzi soylerdik dedim

Yok hala anlamiyor bagarıp duruyor
Bende kapadım suratına telefonu

Bize gelenleri aradim ayse abla beni hemen koştura koştura kv mi şikayet ettniz hiç yakiştiramadim size izah ettim durumu keyfiye kabul etmemezlik yapmadimki
Onceden Bize geldiklerinizde ne zman size bi kusurum oldu dedim

Biseyler diyodu neyse size iyi akşamlar dedim kapadim teli

Sonra kv oglunuda aramış konuşmuş
Annem arasın dursun acma benide dinlemiyo dedi

Çok sinirliyim şuan kızlar telefonu acıp kavga edesim var vallahi şu kvdeyle

Benim ne sucum var bunda kabul mu etseydim geldiklerinde gercekten ayip mi etmiş oldum
Anlamadimki tvde hergün evde kal diye bagariyo insanlar bunlar duymuyo mu yani
Deli oldum bugün başim çatladı ağrıdan onların yüzünden

Neyse Boyle iste kizlar biraz içimi dökmek istedim sizlere

Teşekkurler cevapliyanlara

Kabul etmemekle çok iyi yapmışsın küçücük bebegin var bide misafir nerelerden gelmişler millet gezme derdinde çok iyi yapmışsın oh valla bravo eşinde arkanda duruyor daha ne olsun hiç kafana takma kayinvaliden de sana bağıramaz herkes saygısını korumalı bence mesafeni koy arama konuşma... şikâyet etmek nedir ya 🤦‍♀️ senin annenlerde gelir gider o kimmiş Allah aşkına nasıl cahillik bu ya bu kaynanalar aman aman 🤨

Son düzenleme:
Back