Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Ayy ilk defa bir konuya tavsiye yazmayacağım, o kadar güzel davranmışsınız ki. Habersiz gelen böyle kapıda kalır, çok mutlu oldum kv konuşur konuşur orta yerinden çatlar daha da konuşursa. Annenlere laf söylemiş ya hoşttt dedim içimden ne kadar kınarsanız kınayın. Hiç dert etme kahve yap iç keyfine bak , asla bir hatan yok.

Bu olay ilk evlendigim yillarda olmuştu
Ozman ben 19 yasindaydım küçüktüm
Sirf esim annesini bilet alip gönderdi diye sustum

Simdi 26 yaşimdimdayim aynı şey şuan olsa farklı davranirdim sanirirm

Ooooh iyi etmişsiniz bırakın söyleyip dursun birdaha da böyle düşüncesizlik yapmazlar..
Bu virüs döneminde disarda olmaları hata zaten birde ısrarla az oturup gidecez demişler

Bangır bangır bağırıyorlar evde kal diye ne diye geliyonuz insanları zor duruma düşürüyorsunuz .Yani kapııyı açıp uzaktan gösteririm anca deseniz olabilirdi. Ama siz sıfır riskle kapatmışsınız olayı daha iyi olmuş

Böyle hadsiz bir insanla hiç konusmazdım ben. Ne demek annen de gelemez oğlumun evi. Bu cümleyi kuran biriyle sadece bir süre mi konusmayacaksınız. Hem bu kayınvalideler gelinlerle ne konusur telefonda hiç anlamam.

Kv min huyu bu
Daha öncede evimde biyer kirli diye
Demiştiki
Pislik anandan mı ögreniyosun sen bunlari
Daha bissurü şeyleri var yani
Önceden çok kavgalarımız oldu ben tukendim ona cevap vermeye ama
o hiç yorulmuyo
Pislik anan mi dedi cidden böyle diyecek anama yolarim kaynanayi açardım ağzımı kapının önüne koyardım edepsiz saygısız kör cahil insanlar ya

Kapıyı açabilirdiniz insanlar uzak yerden gelmişler içeri almayın ama kapı arkadasın hiç hoş olmamış
Kapıyı açarsa girerler içeri düşünceli olsalar başka zile basmazlar beklerler di belki müsait değil ev

Kaynananıza uyuz oldum cidden nedemek sen kendini ne sanıyorsun karşısında çok mu sakin kaldınız ve ailenize onlar gelebiliyor mu bakalım ne demek ben olsam gereken cevabı iyice verirdim bırak virüs ü bir daha evime adım artırmazdım vallahi şimdi birda büyüğe saygı falan diyecekler dee saygı hak edilir kazanılır ...

ne terbiyesizlik, hic misafir kapidan cevrilir mi? kaynanan ne dese hakli! heheh saka saka. en iyisini yapmissin. senin kapinda kalmak belki onlara da ders olur da baskalarinin kapisina da gitmezler. sehir degistirme yasagi yok mu, nasil gelmisler 70km. ust kat komsumla yan apartmandaki arkadasimi gormuyorum 3 haftadir, millet 70km gidiyor!

Normal zamanda da zaten cat kapi gelinilmez aranir musait misin diye sorulur . Hele ki su zamanda ne gidilir ne gelinir hic mi haber tv izlemiyorlarmış. Zaten duyarsiz insanlar yüzünden bu kadar yayıldı bu hastalık.
Cok iyi yapmışsınız. Hic teli açmayın muhattap olmayın zaten akli başında bir kv olsa boyle davranmazdı. Dökeceğin hicbir laf bu kafaya girmez . Eşinde dogru davranışın idrakindaymş neyseki başını ağrıtacak kadar bile kafana takma hic .

Ohh aferin cok iyi yapmissin.hic suclama sen haklisin bu durumda kv o kisilere kizmasi gerekirdi benim torunumu tehlikeye atiyorsunuz.misafirleride aramaniz cok iyi olmus kac defa gelmisler o gunlerin hatrina susmaliydilar(hakli degiller de).

Istanbulun bi ucunda biz diger ucunda onlar oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…