Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Siz doğru olanı yapmışsınız bende asla kabul etmezdim. Kv nize karşı da iyi sakin kalabilmişsiniz ben ona da kızardım bu durum da

Kv min huyu bu
Daha öncede evimde biyer kirli diye
Demiştiki
Pislik anandan mı ögreniyosun sen bunlari
Daha bissurü şeyleri var yani
Önceden çok kavgalarımız oldu ben tukendim ona cevap vermeye ama
o hiç yorulmuyo
Ve siz bu kv ile hala konuşuyorsunuz

Kv min huyu bu
Demiştiki
o hiç yorulmuyo

kusura bakmayın ohaaaaaaaa dicem. çok ayıp. ama eşiniz size destek, bu da çok güzel. siz doğruyu yapmışsınız, eşiniz de doğruyu yapmanıza destek.
bundan sonra da cesaret edip gelemezler bence.

Kv min huyu bu
Demiştiki
o hiç yorulmuyo
Kocamın pislik anasından öğreniyom deseydin

Daha güzel cevap verilemezdi böylelerine. Nasıl düşücesizler, kim bilir niyetleri dinlenmekti. Gezmeye diye çıktıklarını sanmıyorum işleri vardır dinlenmeye de size uğramışlardır. Müstehak olsun ohhhh...

banlanmamak için yazmıyorum cidden burda. çünkü aşırı sinirlendiriyor beni bunları düşünmek kardeşiniz için umarım hiçbir sorun olmaz. her gün o tedirginlik çok zor, tahmin ediyorum.

Gelende eşinin annesi ama yabancı değil belki zor durumdalardı bir bardak su yada lavabo ihtiyaçları vardı?

Hayatta en zor şey algıları kapalı birine laf anlatmak bence. Tvlerde internette basında sayısız kez tekrarlanan şu: Bu virüs temas yoluyla bulaşıyor, telefonla konuşurken, internette yazışırken, tanımadığımız biriyle chat yaparken değil! Hastalık genelde sosyal ortamlarda ama en çok aile ortamında bulaşıyor. Yani mantık olarak tanımadığımız, görüşmediğiniz yabancı insanlardan hastalık bulaşma riski yok TANIDIK İNSANLARDAN VAR...

Off şunu anlamak neden bu kadar zor cidden anlamıyorum. Yetkililerin sağlıkçıların ağzında tüy bitti artık SOSYAL MESAFE diye diye... İnsanlar bir yandan hastalarla uğraşıyor bir yandan laf anlatmaya çalışıyor. Şurada bana bile sinir bastı Allah onlara sabır versin.

Kısa ve öz, kimseyle görüşmeyin...

EVET KAYIN SÜLALE İLE DE...

Şu zamanda ev gezmesi yapmak helede habersiz. Bende aynisini yapardim. K.v nin bak görüyonmu senin annenler gelebiliyormu demesi cok terbiyesizce. Bence sakin k.v ni arama cunkü o haksiz geri adim atma. Zaten o torununu sevse kendisi engel olurdu. Ben senin yerinde olsam su virüs olayi bitince kendi ailemi cagirip mükellef bir sofra kurup resminide k.v demin görecegi şekilde paylasirdim. Herkes haddini bilecek.

Ne cahil insanlar var aman yarabbim cok Iyi hatta az bile yapmissiniz ayrica orasi oglunun deil ikinizin evi sende o kayganaya de sende kayibabamin evine misafir cagirinca bana sor

En dogru kararı vermıssın..kv annenin ağzına alıp senı tehdit etmesi benı sınırlendırdı.hadsiz kadın..oğlunun evı derken sen neci oluyorsun..
Yıne kıbar davranmıssın.aç agzını yum gözünü..

En doğrusunu yapmışsınız tebrik ediyorum. İnsanlardaki rahatlığı an la ya mı yo rum.Gerçekten anlamıyorum.Her gün ölenleri ne zannediyorlar acaba.Okurken sinirlendim birde dokunmayacaklarmış bilmemne sanki dokunmalarına gerek var.Oturdukları dokundukları herşey tehlike . Pes diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…