Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

canimi sikma gelirsen senide almam burasi oglunun degil benim evim deseydin ya kv ye.
sidikliye bak annen bidaha gelebiliyomu bakalim diyo bide.
ne saniyo bu insanlar kendilerini herkesin de oglunun evi ay bak cok sinirlendim gun yuzu gormemis kufurlerimi gun yuzune cikartacagim simdi

Siz gerekli olan tepkiyi vermişsiniz, dahasına gerek yok ve fakat ben olsaydım siz kadar sakin kalamazdım kavga ederdim ve dahi görmeye gelen tiplerle de. "Bi derdiniz varsa bana söylemeye yüzünüz olsun, ne ben ilkokul talebesiyim ne de kv öğretmenim; bir şikayetiniz varsa benimle paylaşın, bunu yapmaya ödünüz yoksa da, isabet olmuş, evimde de yeriniz yok" derdim. Kvye de derdim "O sesini bi indir, bi indir o sesinin ayarını" ile başlayarak.

Sabırlı insan hali de başka oluyor, ama işte eğer sonradan takacak hale gelecek bir yapınız varsa, lafınızı o an söyleyin. Ben "Şunu deseydim ah" diye sinirle küpüme zarar vereceğime, o zehri atarım yapım bu. Böylece birikmez, kin de yapmaz, kinlenenin de kendi sorunu. Şimdi diş bileyeceksiniz, onu yapmayın bari. Aklınızı dağıtın, bi film açın ya da ne bileyim bi deftere söylemek istediğiniz lafları yazın akıtın içinizi ya da odak değiştirin, sakinleşin. Biriktirip yük etmeyin, cahilliklerine verin.

Her konuda denk gelir söylerim, bunu kavgaya teşvik olarak almanızı istemem, Seda Sayan-Erol Köse olayı gibidir benim yapım, "Allah belasını benden vermesin" diye dua da ederim ama biri benim karşıma böyle dikiliyorsa hah işte itin oturma organını mekanı yaparım adamın affedersiniz.

Normalde Hoşlanmadığım kişi gelince açmıyorum :) şimdi ise eve kimseyi almıyoruz biz de gitmiyoruz. Açıkça söylüyoruz. . Laftan anlayan var anlamayan var

Kv min huyu bu
Daha öncede evimde biyer kirli diye
Demiştiki
Pislik anandan mı ögreniyosun sen bunlari
Daha bissurü şeyleri var yani
Önceden çok kavgalarımız oldu ben tukendim ona cevap vermeye ama
o hiç yorulmuyo

Ooo o kv ipini çekmiş. :) Gülerek cevap vereceğiniz çağa gelmişsiniz. "Eee başka ahaha yaa öyle mi ahaha eee, bak sen ahaha sen nereden öğrendin peki böyle bağırmayı ahaha aferin sana" Bu yuvarlakta döndürme zamanı gelmiş kvyi. Güle oynaya.

İşte bak uslu akıllıya denk geliyor böyle ayarsız kvler. Benimki bal çiçek maşallah hani nispet saymayın da; hal arz ediyorum. Çünkü deli deliyi görünce sopasını saklar. Sizinki sopası elinde geziyor bulmuş sizin gibi edepli gelin. Azcık edepsiz olun ölmezsiniz, bir miktar edepsizlik de yerinde güzel durur giydiniz mi.

Neyse sizi yoldan çıkarmadan, ben konudan çıkayım. Kvnize çok uyuz oldum tam başlıktaki sıfatta kendisi anlattıklarınıza göre. Eşiniz en azından durumun farkında ya, şükür deyin geçin bari. :)

Ay şu dolananlar yüzünden evinizden cikamayacagiz aylarca. Oturun evinizde ne var yani. Surada üç hafta kimse çıkmasa hepimiz rahat edeceğiz. Çoluk çocuk okuluna gidemiyor. Akıl var mantık var yani... Çok iyi yapmışsınız. Biz de kimseye gitmeyip kimseyi de evimize almıyoruz. Ne kardeşlerim ne annem babam.. hepimiz evlerimizdeyiz ya da mecbur çıkanlar çıkıyor sadece. Gezmek nedir yani.

Milletdeki rahatlık beni benden alıyor. 1 aydır işimi eve taşıdım, market/ pazar dışında evden çıkmıyoruz. 1 ayda 3 kez anca çıkmışımdır. Millet gezmeye gidiyor arkadaş ya. Neymiş kahve içecekmiş. İçseymiş nolurmuş. Zıkkım içsinler dicem olmayacak. Çok güzel yapmışssınız. Yanlız bir hatanız var kv denin dersini verme zamanı gelmişde geçiyor. O kimki annenize laf atacak.

Yani kardeşim telefon diye bişey var önceden ararr insan sorar ayrıca hem suçlular hem güçlülüler açık sözlü olmak herkez in harcı degildi tebrik ederim

Doktoru, hemşiresi, hocası, siyasetçisi hepsi bir oldu ÇIKMAYYIINNNN diye paralıyorlar kendilerini. Bir laf dinleyin be! Gelen misafir korona mı, yok şöyle yok böyle bu kadar basit bir komut dahi algılanmaz mı ya? vallahi çatlatırsınız insanı ben 2 2.5 aydır dört duvar arasındayım, ölmedim, gebermedim, bi yerim de düşüp kopmadı. Yapılcak öyle çok şey var ki sıkılmaya vakit bulamıyorum, zaten vakit yetmiyo ki istesem de sıkılamam. Of be içim şişti ne gezelek laftan anlamayan milletimiz varmış

Düşünceniz doğru ama yaptığınızı yapmak cesaret ister ben yapamazdım sanırım valla helal olsun

Helal olsun. Olması gerektiği gibi saygıyı da kaybetmeden çok da yerinde cidden. İşte bunlarla gelin ya normal tepkiler bunlar. Sizi rahatsız ediyorlarsa yüzlerine diceksin. Arkadındanmış yok dicektim de’lermiş bırakın cidden bak yapan yapıo. Saygılar

Bazıları demiş ayip etmişsin
Tuvalet ihtiyaçları vardir belki
En azindan balkonda kahve ikram etseydin demiş ama

Eğer onları alsaydım eve
Kuluçka suresi 2 hafta boyunca kendimi yerdim
1 kere bile bebegim veya ben öksursem acaba korona mı olduk deyip piskolojim bozulurdu vallahi
Benim annem torununu çok özlemesine rağmen 1 ayı geçti evime gelmedi

O insanlarda kim oluyomuş kim kırılırsa kırılsın
Çocugumdan değerli değil hiç kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…