- Konu Sahibi isimsiz871
-
Tamam ozaman siz izole yaşayın kimse bunun için zorlamiyor siziHayır yanılıyorsunuz HERKES bu salgında AYNİ düşünmek ZORUNDA !!!
Sizin gibi düşünce yapisina sahip GEZEN EVINDE OTURAMAYAN insanlar yüzünden bana ve sevdiklerime virüs bulaşsın istemem
Evet bu forumda bir kişilik bozukluğu olan biri var
Düşündüğümü kimseyi kırmadan üzmeden yazdım.
Çok abartıyor olabilir misiniz mesela şuanhisterik tepki vermeyi düşündüğünü kimseyi kırmadan yazmak mı sanıyorsunuz ?
Polomige değmez gerçektenhisterik tepki vermeyi düşündüğünü kimseyi kırmadan yazmak mı sanıyorsunuz ?
Biliyorum ama diğer arkadaşlarda bilgi sahibi oldular iyi olduNeysesakinim
histerik
sıfat, Fransızca hystérique
Histeriye tutulmuş olan, isterik.
histeri
isim, tıp, Fransızca hystérie
Duyu bozuklukları, çırpınma, kasılmalar ve bazen inmelerle kendini gösteren bir ruhsal bozukluk, isteri.
Kaynak: TDK (Türk Dil Kurumu)
Korono mıymış gelen misafir?
Tamam ozaman siz izole yaşayın kimse bunun için zorlamiyor sizi
Rica ederim.Biliyorum ama diğer arkadaşlarda bilgi sahibi oldular iyi olduteşekkürler
Çok abartıyor olabilir misiniz mesela şuan
Tamam ozaman siz izole yaşayın kimse bunun için zorlamiyor sizi
Polomige değmez gerçekten
Banlanmayın "boş"una bence
Konu sahibi de izole yaşamak istemiş ama uzaktan akrabaları bunu bozmak için onu zorlamışlar. Siz de o akrabaları savunuyordunuz. Sizce de bir çelişki içinde değil misiniz? Zira konumuz tam da bu.
Y Yengec anasi nın dediği gibi, kürekleri boşuna çekiyoruz. dilerim böyle düşünenlerin sayısı çok azdır artık. zira daha iyi günlerimiz, henüz pik yapmadık ülke olarak.
Öfkeleniyorum. Kardeşim orada nöbet tutarken, arkadaşları bir bir hastalanırken, savunmasız insanlar ölürken...
Tek söleyecegım inş bu dikkat etmeyenler ve öle düşünenlere bulaşır şu lanet virüs
sizi çok iyi anlıyorum ama şu an bu sabit fikirli insanlara dert anlatmak bizim bedenimize, bağışıklığımıza daha büyük zarar.
bir sürü doktor arkadaşım var, bir arkadaşım özel bir hastanenin yöneticisi, gün gün durum paylaşıyor. o kadar kötü ki yaşananlar. allah'tan gerçekten halkımızın bir yanı bilinçli.
ben ilaç firmasında çalışıyorum ve biz ilaç üretmek zorundayız, çünkü rutin hastalığı olanlar var, o ilaçları almak zorunda olanlar var. şirketimiz üretimciler gidebilsin diye çoğumuza home office uygulaması getirdi. servisler iki katına çıkarıldı, 16 kişilik servise %50 kuralının ötesinde 3er kişi bindiriyorlar. yeterki insanlar korunsun diye.
oraya hepimiz için ilaç üretmeye giden adamların suçu ne ? diğer sağlıkçıların suçu ne ?
isyandayım ama ne anlatılsa olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?