Siz gerekli olan tepkiyi vermişsiniz, dahasına gerek yok ve fakat ben olsaydım siz kadar sakin kalamazdım kavga ederdim ve dahi görmeye gelen tiplerle de. "Bi derdiniz varsa bana söylemeye yüzünüz olsun, ne ben ilkokul talebesiyim ne de kv öğretmenim; bir şikayetiniz varsa benimle paylaşın, bunu yapmaya ödünüz yoksa da, isabet olmuş, evimde de yeriniz yok" derdim. Kvye de derdim "O sesini bi indir, bi indir o sesinin ayarını" ile başlayarak.
Sabırlı insan hali de başka oluyor, ama işte eğer sonradan takacak hale gelecek bir yapınız varsa, lafınızı o an söyleyin. Ben "Şunu deseydim ah" diye sinirle küpüme zarar vereceğime, o zehri atarım yapım bu. Böylece birikmez, kin de yapmaz, kinlenenin de kendi sorunu. Şimdi diş bileyeceksiniz, onu yapmayın bari. Aklınızı dağıtın, bi film açın ya da ne bileyim bi deftere söylemek istediğiniz lafları yazın akıtın içinizi ya da odak değiştirin, sakinleşin. Biriktirip yük etmeyin, cahilliklerine verin.
Her konuda denk gelir söylerim, bunu kavgaya teşvik olarak almanızı istemem, Seda Sayan-Erol Köse olayı gibidir benim yapım, "Allah belasını benden vermesin" diye dua da ederim ama biri benim karşıma böyle dikiliyorsa hah işte itin oturma organını mekanı yaparım adamın affedersiniz.