Nevrestee Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2013 112 1 3 Nisan 2014 Konu Sahibi Nevrestee #1 Merhaba hanımlar. Az önce bir göz attım ve birsürü kapatıcı var. Bazıları ruj şeklinde bazıları likitimsi bazılarıda allık şeklinde... Hem pahalısı var hemde ucuzu. Sizce nasıl birşey kullanmalıyım ? Hangisi daha iyi olur Sizce ? :))
Merhaba hanımlar. Az önce bir göz attım ve birsürü kapatıcı var. Bazıları ruj şeklinde bazıları likitimsi bazılarıda allık şeklinde... Hem pahalısı var hemde ucuzu. Sizce nasıl birşey kullanmalıyım ? Hangisi daha iyi olur Sizce ? :))
Nevrestee Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2013 112 1 3 Nisan 2014 Konu Sahibi Nevrestee #2 Ayrıca 28 yaşında olmama rağmen azda olsa sivilcelerim ve cilt kusurlarım var. Cildimi kötüleştirmiyecek sadece kapatıcı yardımı bekliyorum sizlerden.
Ayrıca 28 yaşında olmama rağmen azda olsa sivilcelerim ve cilt kusurlarım var. Cildimi kötüleştirmiyecek sadece kapatıcı yardımı bekliyorum sizlerden.
krys Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 41 23 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Nevrestee #3 cilt tipinize ve uygun tonu bulmanıza bağlı aslında. fondöten tarzı bir ürün kullanıyorsanız onunla uyumuna da bağlı.
cilt tipinize ve uygun tonu bulmanıza bağlı aslında. fondöten tarzı bir ürün kullanıyorsanız onunla uyumuna da bağlı.