- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.521
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Linki açamadım ve cok merak ettimBen bundan alacağım, başka yerlerde daha uygundur belki https://ty.gl/hytcyi6a
Ya bundan bende de var kapaklarini acmak çok zor degil mi?Benimki böyle gayet şıkyaşlandım galiba
yoo gayet hoş ben sadece cam istemıyorum hepsi bu.. :)Benimki böyle gayet şıkyaşlandım galiba
Evet tutup çekmek gerekiyorYa bundan bende de var kapaklarini acmak çok zor degil mi?
Ay yok sabrim gücüm yok. kaldirip firlatcam bir gun bunlari. Allahtan 2 tane almışrım.Evet tutup çekmek gerekiyoriyi bişey hava almıyor demek ki
![]()
İkinci sıradaki güzel alacak olsam onu alırdım
Bimdeki yuvarlak olanlardan vardı onları artık yoğurt yapmaya kullanıyorumAy yok sabrim gücüm yok. kaldirip firlatcam bir gun bunlari. Allahtan 2 tane almışrım.
Bebekler icin mi o kadar küçük mayaliyorsunuzBimdeki yuvarlak olanlardan vardı onları artık yoğurt yapmaya kullanıyorum
Trendyoldaen başta ki ahşap tepsili çok hoşmuş nerede gördunuz acaba
o kadar bakıyorum göremedim yahu direk link atabilir misin favorilerime ekleyeyımTrendyolda
Aynen iyi oluyor hem sulanmamış oluyorBebekler icin mi o kadar küçük mayaliyorsunuz![]()
o kadar bakıyorum göremedim yahu direk link atabilir misin favorilerime ekleyeyım
çok tşk ederimKitchen World Bambu Standlı Cam Kapaklı Kahvaltı Seti Porj-007413 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kitchen World Bambu Standlı Cam Kapaklı Kahvaltı Seti Porj-007413 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
bende yoğurt u bildiğin yogurt kovasına yapıp oradan kullanıyoruz...Aynen iyi oluyor hem sulanmamış oluyor![]()
Rica ederimçok tşk ederim