Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linki açamadım ve cok merak ettimBen bundan alacağım, başka yerlerde daha uygundur belki https://ty.gl/hytcyi6a
Ya bundan bende de var kapaklarini acmak çok zor degil mi?Benimki böyle gayet şık yaşlandım galiba
yoo gayet hoş ben sadece cam istemıyorum hepsi bu.. :)Benimki böyle gayet şık yaşlandım galiba
Evet tutup çekmek gerekiyor iyi bişey hava almıyor demek kiYa bundan bende de var kapaklarini acmak çok zor degil mi?
Ay yok sabrim gücüm yok. kaldirip firlatcam bir gun bunlari. Allahtan 2 tane almışrım.Evet tutup çekmek gerekiyor iyi bişey hava almıyor demek ki
İkinci sıradaki güzel alacak olsam onu alırdım
Bimdeki yuvarlak olanlardan vardı onları artık yoğurt yapmaya kullanıyorumAy yok sabrim gücüm yok. kaldirip firlatcam bir gun bunlari. Allahtan 2 tane almışrım.
Bebekler icin mi o kadar küçük mayaliyorsunuzBimdeki yuvarlak olanlardan vardı onları artık yoğurt yapmaya kullanıyorum
Trendyoldaen başta ki ahşap tepsili çok hoşmuş nerede gördunuz acaba
o kadar bakıyorum göremedim yahu direk link atabilir misin favorilerime ekleyeyımTrendyolda
Aynen iyi oluyor hem sulanmamış oluyorBebekler icin mi o kadar küçük mayaliyorsunuz
o kadar bakıyorum göremedim yahu direk link atabilir misin favorilerime ekleyeyım
çok tşk ederimKitchen World Bambu Standlı Cam Kapaklı Kahvaltı Seti Porj-007413 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kitchen World Bambu Standlı Cam Kapaklı Kahvaltı Seti Porj-007413 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
bende yoğurt u bildiğin yogurt kovasına yapıp oradan kullanıyoruz...Aynen iyi oluyor hem sulanmamış oluyor
Rica ederimçok tşk ederim
Linki açamadım ve cok merak ettim