Mutfak Dekorasyonu Kapaklı kahvaltı takımı

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.442
kızlar selam
yeni evliyim haftada 2 gun kahvaltı yapabiliyoruz. peynirleri zeytinleri ya streçle ya kaldır koy çok zor geliyor artk. kapaklı kahvaltılık takımdan almak istiyorum . Öneriniz nedir acaba ? Bir de siyah yada beyaz olması tercihim...

Ay hepimizin hazin sonu kapaklı kahvaltılığa geçiş ben tupperware nin kahvaltılıklarını kullanıyorum memnunum zamanında annem almış çeyizime çokmu lazım hayırrr gereksiz para a 101 dekilerde işini görür canım

a101de kiler ayrı ayrı cam olarak ama ben hani 6 lı kapaklı kahvaltılık fln istiyorum.. tuppuerwarenın ki nasıl acaba

a101de kiler ayrı ayrı cam olarak ama ben hani 6 lı kapaklı kahvaltılık fln istiyorum.. tuppuerwarenın ki nasıl acaba
Benim ki bundan trendyola falan bakabilirsin çok çeşit var

Eklentiler

• Screenshot_20210118-153739_Samsung Internet.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 66
Öyle bütün olanların temizliği zor oluyor, ben evlendiğimden beri plastik kapağı olan cam a101 kaselerinden kullanırım ama illaki göz zevkime hitap etsin diyorsan bambu tepsili kahvaltılıklarvar hepsi bambu kapalı 4lü veya 6lı oluyorlar onlara bak

tamam teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…