cam kapaklı kullanmak istemiyorum. yemek takımımım pasta tabaklarını kullanıyorum onlara da beyaz yada siyah uyar. .Benimkiler A101 cam kapaklı kase
a101de kiler ayrı ayrı cam olarak ama ben hani 6 lı kapaklı kahvaltılık fln istiyorum.. tuppuerwarenın ki nasıl acabaAy hepimizin hazin sonu kapaklı kahvaltılığa geçişben tupperware nin kahvaltılıklarını kullanıyorum memnunum zamanında annem almış çeyizime çokmu lazım hayırrr gereksiz para a 101 dekilerde işini görür canım
Benim ki bundan trendyola falan bakabilirsin çok çeşit vara101de kiler ayrı ayrı cam olarak ama ben hani 6 lı kapaklı kahvaltılık fln istiyorum.. tuppuerwarenın ki nasıl acaba
hmm saklama kabı olarak geçiyor sizde ki iyiymişBenim ki bundan trendyola falan bakabilirsin çok çeşit var
Öyle bütün olanların temizliği zor oluyor, ben evlendiğimden beri plastik kapağı olan cam a101 kaselerinden kullanırım ama illaki göz zevkime hitap etsin diyorsan bambu tepsili kahvaltılıklarvar hepsi bambu kapalı 4lü veya 6lı oluyorlar onlara baka101de kiler ayrı ayrı cam olarak ama ben hani 6 lı kapaklı kahvaltılık fln istiyorum.. tuppuerwarenın ki nasıl acaba
Aynen çok amaçlı kullanılıyor ama genelde kahvaltıları koyuyorum ama üşeniyorum diğerlerine koymayahmm saklama kabı olarak geçiyor sizde ki iyiymiş
tamam teşekkür ederimmmÖyle bütün olanların temizliği zor oluyor, ben evlendiğimden beri plastik kapağı olan cam a101 kaselerinden kullanırım ama illaki göz zevkime hitap etsin diyorsan bambu tepsili kahvaltılıklarvar hepsi bambu kapalı 4lü veya 6lı oluyorlar onlara bak
Bambu kapaklılar var porselen mesela onuda kullanıyorum oda iyi oluyorhmm saklama kabı olarak geçiyor sizde ki iyiymiş
resmini gönderir misinizBambu kapaklılar var porselen mesela onuda kullanıyorum oda iyi oluyor
Benim ki bundan bu yıl meşhur oldu zaten ama daha kalitelisini al derim imkanın varsaresmini gönderir misiniz
evet bunları görmustum ama ufak yazıyordu kaseleri için emin olamadım. .Benim ki bundan bu yıl meşhur oldu zaten ama daha kalitelisini al derim imkanın varsa
İdeal bence çok ufak değil 2 kişi içinevet bunları görmustum ama ufak yazıyordu kaseleri için emin olamadım. .
tamam teşekkür ederimİdeal bence çok ufak değil 2 kişi için
gayet hoş şimdiden gule gule kullanın .. bu cam olduğu için istemıyorum benBen bundan alacağım, başka yerlerde daha uygundur belki Paşabahçe Snowbox Saklama Kabı 8 Parça Seti P53223b & 2xp53733b | Trendyol
en başta ki ahşap tepsili çok hoşmuş nerede gördunuz acaba