Kanserin hayatı bitirmesi

hayat bitti

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
110
29
34
Herkese merhaba
Hani derler ya derdim dağlardan büyük diye
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Benim bütün vücut sistemim çöktü. Yaşamıyorum sadece nefes alıyorum
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur

Artık çok şükür bir çok kanserin çaresi var. Çok geçmiş olsun inşallah babanız da şifasını bulur. Hayatta yaşadığımız herşeyde görmemiş gereken dersler olduğuna inanırım. Siz de bu açıdan bakmaya çalışın bol bol dua edin. Kendinizde de dert bulmaya çalışmayın. Muhtemelen psikolojik. Çünkü mide bağırsak psikolojiden çok etkilenir. Şifa diliyorum Allah'tan

Artık çok şükür bir çok kanserin çaresi var. Çok geçmiş olsun inşallah babanız da şifasını bulur. Hayatta yaşadığımız herşeyde görmemiş gereken dersler olduğuna inanırım. Siz de bu açıdan bakmaya çalışın bol bol dua edin. Kendinizde de dert bulmaya çalışmayın. Muhtemelen psikolojik. Çünkü mide bağırsak psikolojiden çok etkilenir. Şifa diliyorum Allah'tan
Allah razı olsun. Dediğim gibi kendim iyi olsam babamı motive edeceğim
Bu kanser oldum korkusu beni yedi bitirdi
Birde kanserden senaryosu
Off Allahım kimseye yaşatma bunları

Stres kaynaklıdır büyük olasikla Dr tabi gözükün içiniz rahatlarsiniz
Dibi goruceksiniz elbette ama orda bocalamayi birakip artık sirkelenin ayağa kalkma zamanı geldi evet hastalık geldi ne yapilabilir diye bakın derim
Esim 2 kez kanser atlattı
Her gün bugünde yaşıyor diye şükrettim
Yemeden içmeden kesildim hasta oldum kendime bakmazsan eşime bakamam dedim

Stres kaynaklıdır büyük olasikla Dr tabi gözükün içiniz rahatlarsiniz
Dibi goruceksiniz elbette ama orda bocalamayi birakip artık sirkelenin ayağa kalkma zamanı geldi evet hastalık geldi ne yapilabilir diye bakın derim
Esim 2 kez kanser atlattı
Her gün bugünde yaşıyor diye şükrettim
Yemeden içmeden kesildim hasta oldum kendime bakmazsan eşime bakamam dedim
Sizede çok geçmiş olsun
Hangi kanseri atlattı acaba. Tedavisi nasıl oldu.
Şu an ne yesem zehir geliyor. Dizlerimin bağı çözülüyor. Kendi içim rahatlasa toparlanacagım
Çok zor cokk

Herkese merhaba
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur
Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum. Ben de annemde bu süreci yaşadım. Stresten uzak kalmak birinci koşul. Siz iyi olacaksınız ki babacığınıza moral vereceksiniz. Kaçıncı evre dendi? Hayatınız bitmesin, emin olun derdiniz dağlardan büyük değil. Şu an ki düşünceleriniz size böyle hissettiriyor.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Babanıza şifalar dilerim. Hikayenize benzer bir hikayem var. Pandemi sürecinde babam mesane Ca teşhisi aldı. Uzun bir radyoterapi ve kemoterapi sürecinin sonunda biz başardık. Umarım siz de başarırsınız. Dualarım ve iyi dileklerim sizinle olacak. Babanız şifa bulacaktır. Onkoloji çok gelişti. Birçok ca türü de tedavi edilebiliyor artık ve evet, benim çevremde mide ca teşhisi alıp kemo+cerrahi operasyonla sağlığına kavuşan insanlar var. Sizin durumunuzun da psikolojik olduğunu düşünüyorum. Lütfen kendinizi toplayın. Bilmiyorum bu süreç hasta için de bakım veren için de çok çok zor ama emin olun en önemli şey moral. Siz güçlü ve moralli olacaksınız ki babanıza bir faydanız olsun. Gönlünüzü ferah tutun, babanız iyileşecek. Sevgiler.

Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum. Ben de annemde bu süreci yaşadım. Stresten uzak kalmak birinci koşul. Siz iyi olacaksınız ki babacığınıza moral vereceksiniz. Kaçıncı evre dendi? Hayatınız bitmesin, emin olun derdiniz dağlardan büyük değil. Şu an ki düşünceleriniz size böyle hissettiriyor.
Anneniz ne kanserinde acaba?
Babama ilk sonuçta daha başlangıç dendi
Daha sonra pet çekiminden sonra 3 gibi duruyor dendi ama kesin değil. 2 yada 3 arası gibi. Başka organlarda yok. Sonra kt ve ameliyat edildi. Umudum vardi
Tüm bu süreçte ben çöktüm. Midemin yangisi sırtıma belime vurdu. Bağırsaklarını düzeni bozuldu sesler çıkarmaya başladı. Internetten hastalık araştırıp kansermiyim acaba demeye basladim. Şu an kafam yerinde değil ve sinirlerim elim ayağım bosaliyor surekli

Allah en kısa zamanda şifa versin. Babanız Allah’ın izniyle iyileşecek inşallah. Sizin probleminiz stres kaynaklı olabilir, biliyorsunuz ki stres doğrudan mideye vurur.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Babanıza şifalar dilerim. Hikayenize benzer bir hikayem var. Pandemi sürecinde babam mesane Ca teşhisi aldı. Uzun bir radyoterapi ve kemoterapi sürecinin sonunda biz başardık. Umarım siz de başarırsınız. Dualarım ve iyi dileklerim sizinle olacak. Babanız şifa bulacaktır. Onkoloji çok gelişti. Birçok ca türü de tedavi edilebiliyor artık ve evet, benim çevremde mide ca teşhisi alıp kemo+cerrahi operasyonla sağlığına kavuşan insanlar var. Sizin durumunuzun da psikolojik olduğunu düşünüyorum. Lütfen kendinizi toplayın. Bilmiyorum bu süreç hasta için de bakım veren için de çok çok zor ama emin olun en önemli şey moral. Siz güçlü ve moralli olacaksınız ki babanıza bir faydanız olsun. Gönlünüzü ferah tutun, babanız iyileşecek. Sevgiler.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sizede çok çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız. Kemoterapi yan etkileri çok oluyormuş zayıflık çöküklük mesela. Evet umudum vardi benimde. Bazende kadere razı gelip kabulleniyorum. Karmaşık düşünceler. Gecem gündüzüm yok.
Kendimde böyle hastalaninca kansersem ne yaparız düşüncesini artık kaldıramıyorum sinirlerim boşandığı ayağım tutmaz oldu. Mide yanmasi bagirsagin anormallesmesi be bileyim
Ya bende de varsa düşüncesi
Çok zorrr

Bi akrabamız mide kanseri olmuştu,bi süre tedavi gördü.
Midesinin bir bölümü alındı diye hatırlıyorum
Mide alındıktan sonra bir süre sıvı şeylerle beslendi.Bu süre içerisinde çok zayıfladı
Çocukları ve eşi perişan olmuşlardı zor bir süreç geçirdiler.
Şu an çok iyi 7,8 yıl geçti üzerinden eski kilosuna da kavuştu
Geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum

Bi akrabamız mide kanseri olmuştu,bi süre tedavi gördü.
Midesinin bir bölümü alındı diye hatırlıyorum
Mide alındıktan sonra bir süre sıvı şeylerle beslendi.Bu süre içerisinde çok zayıfladı
Çocukları ve eşi perişan olmuşlardı zor bir süreç geçirdiler.
Şu an çok iyi 7,8 yıl geçti üzerinden eski kilosuna da kavuştu
Geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum
İnşallah bizde iyilesiriz. Benimde Babamın midesini alacaklar
Çok sagolun
Tanımadiginiz bu kisiye dua edin
İnşallah bendede birsey çıkmaz
İşte o zaman napariz bilmem

Herkese merhaba
Dua edin nolur
Rabbim ne derse o. Oncelikle teslimiyet onadir bunun bilincinde olunca hastaligimida kabullendim. Ve atlattim. Hayatimda hicbirzaman kanser degil ben gucluyum demedim. Cunku guçlu. Bunu bir kanser hastasi olarak acik soyluyorum. Ama duydugum ilk andan beri hicbir zaman bu neden basima geldi demedim. Olabilir ailede cok vardi benide buldu dedim hic sasiramadim bile. Zorlu surec basladi ama cevrem o kadar kalabaliktiki hastaligi yasayamadim bile gelenden gidenden arayandan sorandan.herkesi bilinclendirdim bu surecte.anlattim tek tek. Bende kolon bagirsak kanserine yakalandim ve sadece 28 yasindaydim yakalamdigimda. Sadece yasayamadiklarima cok uzulmustum kansere degil. Hemen ameliyati oldum guzel bir diyete basladim.yasak olan kotu olan ne varsa cikardim hayatimdan. Yazlik köydeki evimize gifip ayagimi hep topraga bastim herseyi dalindan yedim aylarca. Strese sokan herkesten bir kere daha nefret ettim gorusmedim cok hastalandim cok dustum cok zayifladim ama hep dinlendim.vucudumu dinlendirmek icin elimden geleni yaptim suan iki sene oldu cok sukur iyiyim sadece kontrollerim devam ediyor.hep umutlu olun kendinize o hastaligi benimsetmeyin.babanizin onunde tartilip durmayin o onu daha cok uzecektir. Sakin olun. Sureci kabullenin ve yapacaklarinizi yapin. Guleceginiz aglayacaginiz zamanlar olacaktir. Tabiki zayiflayacak ama sonra geri alacak kilosunu. Gecen kontrolümde yasli bir teyze var mide kanserini yenmisti 2 sene olmustu onunda. Var boyle vakalar. Ama sizde iyi olunki babaniza destek olabilesiniz🙏❤️🧚 rabbim safi adiyla sifa versin. Yarin ayagimiz takilabilir dusup olebiliriz. Ölüm kacinilmaz. Yeterki acilar agrilar cekmeyelim.iyi seyler dusunun hep lutfen.

Son düzenleme:
Anneniz ne kanserinde acaba?
Babama ilk sonuçta daha başlangıç dendi
Daha sonra pet çekiminden sonra 3 gibi duruyor dendi ama kesin değil. 2 yada 3 arası gibi. Başka organlarda yok. Sonra kt ve ameliyat edildi. Umudum vardi
Tüm bu süreçte ben çöktüm. Midemin yangisi sırtıma belime vurdu. Bağırsaklarını düzeni bozuldu sesler çıkarmaya başladı. Internetten hastalık araştırıp kansermiyim acaba demeye basladim. Şu an kafam yerinde değil ve sinirlerim elim ayağım bosaliyor surekli
2 ya da 3 arası ise olumsuz düşünmeyin. Birçok tanıdığım kişi bu evrelerde kurtuldu. Başka organlarda sıçrama yoksa endişeye gerek yok. Benim annem 4. evreydi meme kanseri maalesef başka organlara sıçramıştı. İlk başta ameliyat edilemedi kemoterapi almaya başladı. Sonra ameliyat oldu. 3 yıl yoğun bir tedavi süreci geçirdi. Maalesef vücudu kaldıramadı. O nedenle sizin yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum bende o yollardan geçtim. Umutla, güzel düşüncelerle günlerinizi geçirin hayat çok kısa. Dediğim gibi erken teşhis edilmiş, tıp çok ilerledi. İnanıyorum ki babacığınız en kısa sürede sağlığına kavuşacak. Kendinizi harap etmeyin. Birlikte geçirecek güzel anlarınız varken zehir etmeyin. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama annemin kanserini öğrendiğimizde küçük kardeşim 8 yaşındaydı.

X