Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kanseri yenenler... Bana destek olun ne olur

eylmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
57
0
44
beni tanırsınız evliliğimle ilğili problemlerimden bahsetmiştim. ve boşanmak üzere olduğumu paylaşmıştım sizlerle. boşanamadım. çünkü eşim hastaneye yattı lösemi olduğunu söyledi doktorlar. eşim önce bana yanına gittiğim için kızdı ama şimdi ara ara arıyorum.bana karşı ılımlı hafta sonu gidecem yanına üzülüyorum onun için ne yapacağımı bilemiyorum. tek bildiğim onunla olmak artık iş yerinden cumartesileri izin aldım yanına gideceğim. nasıl kurulacaz bilmiyorum bilemiorum. allahım onu kızına bağışlasın

canım allah geçmişlerden etsin
ama hemen telaşa düşme dur bakalım
yakınlarda çok yakından tanıdığımız bir doktor arkadaşımız
1 yıllık bir tedaviyle bu illeti yendi
a.s
umarım eşinde başarır
lösemide tıp çok ilerledi kolay kolay kaybedilmiyor hastalar
başarı oranı çok yüksek bir kanser çeşidi lösemi
geçmiş olsun allah eşini sizlere bağışlasın :1hug:

kanser çeşitleride var biliyosunuz eşim AML kanseri işte 1 haftadır kemoterapi görüyo allah yardımcımız olur inşallah her şey düzelir inanın çok ama çok yoruldum. önce boşanma teranesi sonrada hastalık beni de yıprattı.

Benim yeğenim de kanser o da all, hemde 3 yaşinda...
Allah eşini sana ve kizina bağişlasin.bir an yazdiklarini okurken aklima geldi ve yarabbim sen ne büyüksün dedim.
çünkü ayrilma durumundaydiniz ve bi kiziniz var.
Belkide allah sizi yeniden bir araya getirmek için böyle dert verdi ama emin ol allah dert verdiyse dermanda vermiştir.
Allah yardimcin olsun.

canım inan ne diyeceğimi bilemedim seni üzen senden ayrılmak isteyen adam şimdi senin ilgine desteğine muhtaç Allahım sen ne büyüksün dilerim canım eşinde iyileşir yuvanda kurtulur ve bidaha kötü gün yüzü görmezsiniz inşallah

Canım çok geçmişolsun.Biliyorsunki bu hastalıkta yeni yöntemler uygulanmaya başlandı ve başarı olma durumuda yükseliyor.Ayrıca lösemi olup yeniden sağlığına kavuşan yakınlarım var.Eşine sürekli moral ver iyileşme hormonları moralle çalışıyor, kızınında yanında olman lazım bu durumdan etkilenecektir,onun için kolay bir durum değil.Geçmişolsun.

tek ölüme çare yok
sabır ve dua
çok geçmiş olsun arkadasım Allah yardımcın olsun a.s.
tıp çok ilerledi eşimin abisi de kanserdi ama yendi
eşinin yanında ol moralini yüksek tut

allahın adaleti bi bildiği varmış ki bizi ayırmasmış. çekip göreceklerimiz var mış daha

Allah esini kizina bagislasin, acil sifa versin.
uzuldum ama morel verin, bu hastaligi çok yenenler var
insallah duzelir

ALLAH şifasını versin,yüzünüze baksın.eşini çocuğunuza,size ve sevenlerine bağışlasın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun.

canım inşallah Allah şifasını verirde iyileşir eşin.gerçekten üzücü bi durum.sen ve kızın onun en büyük moral kaynağı olacaktır.geçmiş olsun canım

allah yardımcısı olsun eşının ve senın çok üzücü bır durum ama lösemı çaresı olan bır hastalık umarım sızın derdınızede derman olur dr lar

Mrb canim, yazini yeni okudum ve 1 yil gecmis neredeyse. Nasilsiniz umarim hersey iyiye gitmistir ve esiniz sagligina kavusmustur.

Sevgiler

Çevremde kaçtane adam gördüm karısı kanser oldu dye çekip giden,"ben seni böyle çekemem" "bu stresi kaldıramam" diye..
Biz kadınlar cennetliğiz gerçektende:1closedeyes:
Umarım tez zamanda iyileşir kocanız..

bende kanser tedavisi gördüm yeni atlattım bir yaşayan olarak ilaçlardan çok moral eşim olşmasaydı ben şimdi atlatamazdım bu hastalığı herzaman eşinin yanında ol her aşaması zor Allah sabır versin

1 yılmı geçmiş ben tarihe bakmadım
alterbatif tıpta var tabiiki ama insanın başına böyle kötü bir hastalık gelince direk olarak tıbbı tercih ediyor ben şahsen öyle yaptım

canim,,esine gecmis olsun,,,,,,,,,
bu mubarek gunlerin yuz suyu hurmetine sifasini bulacak iyisallah,umidini yitirme sakin,
en buyuk ilac moraldir biliyosun,sen onun yaninda olursan ,beraberce atlatirsiniz,ALLAHINDA yardimi ile:Saruboceq:

ay evet yaaa,bi yil olmus bende bakmamistim,umarim duzelmistir sagligi,,,:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…