yok chescim ay çekirdeği sivilce yapıyor,kabak çekirdeği gazo zaman çıt çıt çıt
yok chescim ay çekirdeği sivilce yapıyor,kabak çekirdeği gaz
chess öyle dedin de aklıma çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene şarkısı geldio zaman çıt çıt çıt
chess öyle dedin de aklıma çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene şarkısı geldi
Tamam kızlar şimdi hepimiz Angelina Jolie dudaklı oluncaya kadar çıtlatıyoruz
tuzsuz çekirdek sevmiyorum ben chessciğim,üstelik en sonunda paketin dibinde kalan birikmiş tuzuda yalıyorum,sanırım intihar ediyorumyok ona da çözüm buldum ben, tuzsuz alıyorum,ama her halukarda dişlere zararı var
Bende seviyorum ama sivilce yapıyor diye almıyorum..
Bana yapsa razıyım da oğlum sivilce tedavisi gördü,gizlice alsamda ortada kanıt bırakabiliyorum,o yüzden almamayı tercih ediyorum.Birazda çekirdek kabuklarının sağda solda dökülmesi rahatsız ediyor beni.evet ya, malesef bende de yapıyor
Tiroit derken hangisine sebep oluyormuş.Az çalışmasına mı?Çok çalışmasına mı?O zaman Türkler ’in kanser olma oranının azalması lazım. En çok tüketilen kuruyemiş.
Biz de uzak duruyoruz çok yağlı diye. Deseniz selenyum deposu diye. Demek o yüzden tiroid sorunu çıktı başımıza.
O zaman Türkler ’in kanser olma oranının azalması lazım. En çok tüketilen kuruyemiş.
Biz de uzak duruyoruz çok yağlı diye. Deseniz selenyum deposu diye. Demek o yüzden tiroid sorunu çıktı başımıza.
Tiroit derken hangisine sebep oluyormuş.Az çalışmasına mı?Çok çalışmasına mı?
Ayh,beni o görüntü çok rahatsız ediyor,parktada yesek eşimizle elimize veya peçeteye biriktirip çöpe atıyoruz.Gerçi tükürerek yemenin tadı başka ama çevreyi temiz tutmak gerek.ata sporu çitlemek, yazın park bahçenin doğal bitki örtüsü, boş çekirdekler
ata sporu çitlemek, yazın park bahçenin doğal bitki örtüsü, boş çekirdekler
Ayh,beni o görüntü çok rahatsız ediyor,parktada yesek eşimizle elimize veya peçeteye biriktirip çöpe atıyoruz.Gerçi tükürerek yemenin tadı başka ama çevreyi temiz tutmak gerek.
Hımm.Benimde az çalışıyor,bende yesem mi acaba?Normalde tirodi az çalışanlar selenyum takviyesi alabiliyor. İşe yaradığı söyleniyor ki selenyum çok el altında değil.
Nereden bilelim bir 1 TL Çitliyo’nun bu kadar işe yaradığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?