- 30 Ocak 2018
- 2.282
- 3.059
- 34
- Konu Sahibi sassyassyy
Çok geçmiş olsun. Sen güçlü birisin. Allah in izniyle bunu da atlatırsın İnşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annenle iletişimin çok iyi değildi sanırım, babanla daha iyiydin yanlış hatırlamıyorsam, baban annene kızımın yanında kimse ağlamasın, bir şey yokmuş gibi devam ediyoruz desin ve annenin de kardeşlerini yeğenlerini uyarmasını sağlayamaz mı?
Yani ağlak birini görünce benimde bir şeyim yokken modum düşer.
Ne biliyim ya baban olmasa bile bi ahbap arkadaş bile olur, farkında değiller belki de davranışlarının?
Ben iyi olacağına yürekten inanıyorum bu arada Doğum günüdaşım, allahım iyilik sağlık versin tez zamanda güzel haberler ver bize.
Bir tanem
Sen bunun da üstesinden geleceksin. Üzülecek bir şey yok ki çağımızın rahatsizligi durumuna geldi biliyorsun ki. Ağlayanlara bakma sen bilinçli insanlar değiller belli ki. Senin için uzulebilirler ama senin yüzüne aglamamalari lazım bu konuda bilinçsizler. Biliyorsun moral en iyi ilaç. Çevredekiler de senin için uzulduklerindendir hayatım senin kötülüğünü istemiyorlar ya.. Bu da geçecek Biliyorsun mesaj kutum gerekirse telefon numaram her zaman sana açık S sassyassyy