Kanser olma korkusu hayatimi ele gecirdi

Evet daha once konusmustuk ben keske o donem gitseydim suan daha da icinden cikilmaz bir hal aldi lutfen sizde ertelemeyim

Kendinize olumlu telkinde bulunun beyniniz olumsuzu algılamasın, aklınıza geldikçe iyiym elhamdülillah diyin kendinizi başla şeylerle meşgul edin

Sene başında ben de ciddi bir atak dönemi geçirdim hatta tesadüf ki benim de üstünde durduğum hastalık lenfomaydı. Kaç doktora gittim, uykusuz kaldığım geceler, iştahsızlık, panik atak benzeri kaygı krizleri, ağlama krizleri, tüm sosyal ilişkilerimin bozulması.. her bulduğumu okur, YouTube'dan videolar izlerdim. O dönem sonununu göremediğim bir kuyunun içindeydim sanki. Işığı görmeyi geçtim daha kötü olamam dediğim zamanlarda ufak bir semptom görmemle daha da düşerdim. Yani inanın ne çektiğimi Allah bilir. Buradan dostlar edindim hala ara ara konuşurum. O dönem beni anlayan birileri ile sohbet etmek az da olsa sıkıntılarımı dindirirdi. Ama asıl ilaç zaman. Biraz bekleyin sabırlı olun, geçecek. Daraldıkça bana yazabilirsiniz damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.

Sizin durumunuza en uygun doktoru atlamışsınız. Psikoloji.... Gidin alın ilacınızı bitsin tüm gerçek olmayan ama sizin var olduğunu sandığınız hastalıklarınız

Siz gidin psikiyatriye kalmayacak birseyiniz.Kanser olsaydiniz kan tahlilleriniz emin olun normal cikmazdi.Ama psikoterapi tek basina yeterli gelmemis.Ilac baslatir psikiyatrist ve normale donersiniz.
Gidicem vallahi su durumdan kurtulmak icin ilac terapi ne gerekiyorsa yapicam o hisler geldiginde ben kndimi taniyamiyorum bi anda modum dusuyor herseyden vazgecip bi koseye cekiliyorum

Yeminle harfi harfine ayni seyleri yasiyorum resmen kuyu gibi girdap gibi boyle yuregime bir tas konuyor sanki okadar inaniyorum ki ona ve insanlarida inandrmaya calisiyorum insanlarin hakli olarak hem benim icin uzulmesi hemde aklimi kaybetmiaim gibi davranmasi beni cok yaraliyor (biraz kaybetmis olsamda :)

Kırmızı benek derken ,kırmızı benleri mi kastediyorsunuz?
Çok geçmiş olsun malesef kötü haberleri duydukça ben de bazen hastalık hastası olabiliyorum.
İnternet araştırmak kesinlikle yanlış ama hepimiz bakıyoruz.
Benim senden farkım. 2 Dr a giderim ve ikisi de aynı şeyi söylüyorsa güvenirim.
Bir de kafamdan kötü düşünceleri atmak için; komik video, dizi ,yazı, anı ne bulursam okurum kacami dağıtırım.

Yalnız kalmamaya calisin ve aklınıza bunların gelmemesi için dediğimi yapın. Ayrıca kendinize bir uğraş bulun amaç edinin.

Zaten tedavisini oluyormussunuz. Umarım çabuk anlatırsınız. İyi düşünün iyi olsun her sey

Sizin durumunuza en uygun doktoru atlamışsınız. Psikoloji.... Gidin alın ilacınızı bitsin tüm gerçek olmayan ama sizin var olduğunu sandığınız hastalıklarınız
Psikologum bi kac seans ilacsiz devam edelim sonra duruma gore hafif bi ilac baslatiriz dedi onun yonlendirmesini bekliyorum aslinda suan

Evet igne ucu gibi olanlar birden arti ve yayildi baya korktum acikcasi ve bazen morariklar oldu kucuk kucuk ölucem ben curuyorum diye aglama krizlerine girdim

Psikologum bi kac seans ilacsiz devam edelim sonra duruma gore hafif bi ilac baslatiriz dedi onun yonlendirmesini bekliyorum aslinda suan

Halam benim öyleydi. Sürekli hastayım diye hasta hastane dolaştırdı bizi. Gördüğümüzde gerçekten öyle sanıyorduk o derece bitkin,yorgun,hastalıklı görünürdü. Her doktora gittik tabi hiç birşey çıkmadı. Psikiyatri bir ilaçla çözdü ama işini Bir daha hastayım dediğini duymadık

Onun için bence psikologunuza kaygılarınızın değişmediğini belirtin. İlacı erkene alır

Selam eşimin yengesi anlattıgınızın çok daha agırını yaşadı. 3 senedir ciddi agrılrla boguşuyordu. İnanın gitmedigi doktor kalmadı. En son psikolojik tedavi gördü ilaç kullandı kadın 2 aydır yaşıyor inanın. Şükürler olsun kadın bitmişti resmen ama birden ilaç sayesinde toparladı. Lütfen ihmal etme gerekiyorsa doktorun verince ilacını kullan geçicek emin ol.

Benim annemde var bu ve bana da geçti bu illet sürekli mememi kurcalamaktan memelerim acıyor. Nişanlımı ayrı darlıyorum bir şey olacak diye. Komik video kısmetse olur vs izliyorum darlanınca. Düşünmüyorum ötesini.

Evet igne ucu gibi olanlar birden arti ve yayildi baya korktum acikcasi ve bazen morariklar oldu kucuk kucuk ölucem ben curuyorum diye aglama krizlerine girdim
Bende de kırmızı benler küçüklü büyüklü arttı. Dr a gittim ultrason vs bakıldı normal dedi.
Beyaz tenliyim morlukta oluyor . Çarpıyorum, bazen hatırlamıyorum.
Ama dediğim gibi aklımda kalmasin diye Dr a giderim . Sonra da güvenirim mecbur
Böyle değildim aslında eşimden bulaştı. O panik. Onunla konuşa konuşa asmasina yardımcı oldum .
Sen de yapabilirsin

Kan testlerinde ve diger emardan turunda ulstrasana kadar sknti yok diyorlar fakat kendime ikna edemiyorum tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
Jinekolog bana yüzüme karşı kanser olabilirsiniz. Yara var iç organda dedi ben. O an şaşırdım sadece. Sonra başka doktora gittim bu tür kanserin yaşı var sizin yaşınız testi bile tutmuyor dediler otuzu gecmek gerekiyormuş. Sonra zorla test yaptırdım. Hiçbir şey çıkmadı. Sizde endişe etmeyin olsa birşey hissedilirdi ferah tutun kalbinizi

Çok üzgünüm ama bu şekilde devam ettiğiniz takdirde çağırdığınız için gelmek zorunda kalacak.

Psikolojik destek alıyormuşsunuz bir de ek olarak aşağıdaki yönlendirmeli meditasyonu dinlemenizi tavsiye ederim. Sadece uzanın, gözlerinizi kapatın, odada yalnız olun. Uyursanız da sorun yok bilinçaltınız kabul edecek.

Evrim Balıkçı - Kafaya takmama, takıntı yaptığın düşüncelerden kurtulma meditasyonu

Sagolun cok tesekkur ederim icimi ferahlattiniz

Yatmadan once yapacagim tesekkur ederim

Evet ben de çok üzdüm ailemi.. ama insanın elinde olmuyor maalesef Allah beterinden korusun bizim de imtihanımız bu hastalık belki de.

Normalde ben de ise guce tvye dalinca gecerdi ama bu seger ki bambaska ve cok gercekci bi sekilde atak yapti

Ya aslinda ben dr giderdim ve sonra rahatladiktan sonra gecerdi ta ki baska bi hastalik kafami mesgul edene kadar ne yazik ki suan gecirdigim artik midir nedir bambaska bir yapida aglama krizleri olum korkusu evladimi geride birakma korkusu is vasiyet yazmaya kadar gidecek neredeyse hakim olamiyorum bir iyi bir kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…