• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser olma korkusu hayatimi ele gecirdi

Tiroid tahlili ve yine tiroid usg de yaptırın
Umarım bi çözüme ulaşırsiniz çok çok geçmiş olsun

İğne ucu kırmızı noktalar benim kollarımda da var yaaa çoğu insanda yok mu zaten? Panikatak obsesyon gibi bir şey olmuşsunuz ilaç kullanmanız ve psikiyatr/psikoloğa görünmeniz lazım. Kaç doktor gezmişsiniz onlar bilmeyecek de kim bilecek korkmayın bi şeyiniz yoktur sorun psikolojik büyük ihtimal.

İğne ucu kırmızı noktalar benim kollarımda da var yaaa çoğu insanda yok mu zaten? Panikatak obsesyon gibi bir şey olmuşsunuz ilaç kullanmanız ve psikiyatr/psikoloğa görünmeniz lazım. Kaç doktor gezmişsiniz onlar bilmeyecek de kim bilecek korkmayın bi şeyiniz yoktur sorun psikolojik büyük ihtimal.
Ilac kullaninca semptomlarim daha da artiyor ilaca alisma evresini gecemiyorum ne yazik ki 4 gun kullanabildim

Ilac kullaninca semptomlarim daha da artiyor ilaca alisma evresini gecemiyorum ne yazik ki 4 gun kullanabildim
Sabredip devam edersen çok faydasını görürsün, ben de senin gibi olmuştum 2 sene önce, ordan biliyorum.

Merhaba, belki faydası olur diye yazıyorum. ''2 kisinin ani genc yasta olum haberini aldim biri kalp krizi ve biri kanser olmak uzere. Ve kizlar film o dakika itibari ile koptu.'' yazmışsınız, Barış Musluyu biliyor musunuz bilmiyorum ama panik atağın travmasını kalp krizi haberi almak veya şahit olmak diye söylüyor. O travmaya çalışınca panik atağın da çözüldüğünü söylüyor. Videoları vs var, belki size faydası dokunur Barış musluyu araştırabilirsiniz

Back