- 15 Nisan 2017
- 3.415
- 8.887
- 158
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü birebir aynı yollardan gectim. Çocukluğumun beraber geçtigi bir kapıda buyudugum hayat dolu güzeller guzeli arkadaşımın aniden ölüm haberini aldiktan sonra bende senelerce bu illet kaygılarla bogustum. Bende başka seylerinde etkisi oldu ama sizdede olduğu gibi kopma noktası bu olaydi. Arkadaşım bir yıllık evliydi aniden hastalandı hastaneye kaldırıldı ve kurtaramadılar. Sonra otopsi sonucu belli oldu lenfoma tüm vücuduna yayılmış dalağı patlamış. Aylarca etkisinden çıkamadım buyuk bir travma yaşadım. 8 sene oldu hala ruyamda görüyorum bazen şaşırıyorum yaşadigina. Bu olaydan sonra yıllarca kansere yakalanma korkusunu yaşadım. O dönemlerde yanlızdim birde eşimin gecesi gündüzü yoktu yoğun calisiyordu aileden uzak çocuk yok yanlız kaldıkça kurdumda kurdum. Doktor doktor gezdim bende sizin gibi. Hem benim vesveselerim hemde doktorun yanlış yönlendirmesiyle tomografi çektirdim daha beter bozuldu psikolojim. Bu sefer çektirdiğim tomografi yüzünden kansere yakalanacagim diye yedim bitirdim kendimi. Yıllarca mücadele ettim bu korkularla evliliğim çok kötü etkilendi. Yurt disinda aldığım diplomanin burda geçerli olması için lisans tamamlama programına başlamıştım o donem bu vesveseler yüzünden elimi etegimi çektim herseyden nasıl olsa çok yasamayacagim dusuncesiyle. Yılların emeği çöpe gitti. Cevremdekiler bilmez sebebini herkes hayiflanip duruyor o kadar eğitim aldın niye bıraktın peşini diye. Ben ikinci çocugumdan sonra biraz duzeldim. Kızım dünyaya geldikten sonra yeniden hayata bağlandım diyebilirim Yakın zamanda işe başladım terapi gibi oldu bana. Size vereceğim tavsiye hem seanslariniza devam edin hemde mümkün mertebe boş zaman birakmayin kendinize. Kendinizle ne kadar çok baş başa kalırsanız vesveseleriniz o kadar artar. Bu illeti yaşamayan bilmez. İnşallah bir an önce kurtulursunuz bu düşüncelerden.