Amin canım inşallah , gün sınırı koymadık canım sayılarımız tamamlanınca okumamız bitmiş olacak inşallah.
Canım şimdi tekrar inceledim gözümden kaçmış Allah kabul etsin diline yüreğine sağlık
Canım benim Allahım Şafi adıyla bol bol şifa versin size ve tüm hastalarımıza ve kısmetse inşallah bu okuma bitince sizin için de okuyacağız gülüm aklımızdasınız. Güzel haberlerinizi ne olur paylaşın bizimle olur mu ?
son olarak hangisinden ne kadar kaldı ?
Tatlım ilk sayfada benim ilk mesajımda liste var , hangi duadan ne okundu ne kadar kaldı kimler ne okudu düzenli olarak güncelliyorum. Takibini ordan yapabilirsiniz
tamam canım teşekkür ederim
bunların okunmasında adetli olmanın mahzuru yok bildiğim kadarıyla yine de adetliyken okunup okunmaması konusunda bir isteğiniz var mı ona göre alayım
Yok tatlım dualarımız salavat ve esmalardan oluşuyor ve özel günlerde de okunabilir. Kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz. Gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz. Ağzınıza yüreğinize sağlık
şimdilik 3400 ya latif
1000 Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi alıyorum canım
rabbim inşeallah şifasını verir dualarımdan hiç eksik etmiyorum ne oğlumu ne tüm hastaları ne kimin ne sıkıntısı ne derdi varsa herkese dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah bakalım canım çrş tekrar gitcem ne diyecekler çıkmadık candan umut kesilmezmiş rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah kabul eder. rabbim el açılan duaları inşallah geri çevirmez rabbim kimin gönlünde her ne varsa nasip eder inşallah nolur dualarınızda benide unutmayın Allah razı olsun sizlerden.
Farmasi gelmişsin duyarsız kalmamışsın arkadaşım Allah razı olsun
şimdilik 3400 ya latif
1000 Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi alıyorum canım
Allah razı olsun canım benim , okuduğun her duayı dileklerine vesile etsin inşallah
Okuduğunda zahmet olmazsa şu kadar şundan okudum diye yazar mısın gülüm ?
Allah razı olsun canım benim , okuduğun her duayı dileklerine vesile etsin inşallah
Okuduğunda zahmet olmazsa şu kadar şundan okudum diye yazar mısın gülüm ?
Cnm 59 Tefriciye daha düşelim rabbim şifa versin
yer gök dua cnm Rabbim ol der oluverir annem bna sorunlu hamile kalmış benle beraber kotu huylu uruda varmış ilk düşük yapıcaksın demişler sonra sakat doğacak en sonda doğsada yaşamaz annesin umut bağlama ama ben bak buradayım kimin dünyada ne nefesi olduğunu Allah bilir mübarek gecelerdeyiz boş çebvirmesin ellerimizi kabul olsun dualarımız
Merhaba,
Ben 50 tefriciye,350 Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi okuyacağım.Düşer misiniz?
500 Ya Latif aliyorum cnm aksama kdr okurum insallah, okuyunca tekrar yazarim
Arkadaşlar herkese selam olsun
Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun burda hiç tanımadığımız bir insan için toplanıp onun şifası için yaradana el açarak dua ediyoruz Allah duamızı kabul etsin inşallah.
Sizlerden bir ricam olacak , ilk sayfada benim ilk mesajımda hangi duadan ne kadar okunması gerektiği , ne kadar okumamız kaldığını liste halinde düzenledim. Okuyan kişilerin neleri ne kadar okuduğunu da listeliyorum ve düzenli olarak güncelliyorum.
Okuma yapmadan önce listeyi konrtol etmeniz tavsiyemdir. Mesela Ya Latif esmasını şükür tamamladık. Sadece tefriciyemizden eksiğimiz var. Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi esmalarımız zaten sayısız olduğu için onda sıkıntımız yok.
Bir de okumalarını listeye eklemeyi unuttuğum gözümden kaçan arkadaşlar olabilir. İsimlerinizi ve okuma sayılarınızı da kontrol edip açık ya da eksik olan varsa beni uyarın lütfen ki düzelteyim.
Allah'a emanet olun.
Arkadaşlar herkese selam olsun
Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun burda hiç tanımadığımız bir insan için toplanıp onun şifası için yaradana el açarak dua ediyoruz Allah duamızı kabul etsin inşallah.
Sizlerden bir ricam olacak , ilk sayfada benim ilk mesajımda hangi duadan ne kadar okunması gerektiği , ne kadar okumamız kaldığını liste halinde düzenledim. Okuyan kişilerin neleri ne kadar okuduğunu da listeliyorum ve düzenli olarak güncelliyorum.
Okuma yapmadan önce listeyi konrtol etmeniz tavsiyemdir. Mesela Ya Latif esmasını şükür tamamladık. Sadece tefriciyemizden eksiğimiz var. Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi esmalarımız zaten sayısız olduğu için onda sıkıntımız yok.
Bir de okumalarını listeye eklemeyi unuttuğum gözümden kaçan arkadaşlar olabilir. İsimlerinizi ve okuma sayılarınızı da kontrol edip açık ya da eksik olan varsa beni uyarın lütfen ki düzelteyim.
Allah'a emanet olun.