Rabbim şifa versin tez zamanda bende okumalarımı bıtırınce destege gelıcem cnm eklıyorum abonelıklerıme
Arkadaşlar merhaba. Onur adlı arkadaşımız malesef ki kanser hastası ve 1 yıldır hastanede tedavi görmekte. Aynı zamanda bu süreçte de malesef eşiyle boşandı. Arkadaşımız hem psikolojik hem de sağlık açısından kötü durumda Allah evlerden uzak etsin
Uzun lafın kısası , hasta olan Onur arkadaşımız için tefriciye okuyacağız. Tefriciye haricinde de ''ya şafi ya kafi ya muafi '' ve kişiyi ipten alan dua olarak bilinen 16.641 ya latif esma-i şerif okuyacağız.
Sizlerden ricamız siz de okumamıza vaktiniz doğrultusunda katkıda bulunur musunuz ? Kimler ne kadar ne okursa.
Ne olur Onur arkadaşımıza da destek olalım
Okunacak dualar ;
4444 Salavat-ı Tefriciye
16.641 Ya Latif
Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi ne kadar okuyabilirsek
Simdi basliyorum okuyabildigim kadar okurum. Allah yardimcisi olsun acil sifalar versin..
Allah razı olsun canım , duyarlılığına hayranım gerçekten. Şu mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olsun arkadaşımıza gani gani şifa olsun
Canım çok iyi dusinmussun. Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah. Bende yarın okuyabilirim okuduklarımi haber ederim canim
Allah acil sifalar versin insallahSizin Allahınıza kurban ya sizin gibi güzel yürekli insanlar varken bize birşey olmaz Allahın izniyle rabbim hepinizden binlerce kez razı olsun inşallah
Cok tesekkur ederim destegin icin pericigim, Allah tum hastalara acil sifalar versin.muslumanin muslumana ettigi dua dualarin en güzeli en hayirlisidir.
Allah acil sifalar versin insallah
Oy kurban oluruuuuuuum , Allah'ım razı olsun canım okuduğun her bir duayı senin dileklerine vesile etsin inşallah çok duygulandım gerçekten
Okuduklarını yazarsan ben de sayılardan düşerim canım çok sağol gerçekten
canım ben de tefriciye de elimden gelen destegi vermeye çalışırım, okudukça da sayısını yazarım buraya
Amin canim Allah hepimizin dualarini kabul etsin. Insallah onur kardesimiz sagligina kavusur. Suan 10 tane salavati tefriciye okudum canim. Okudukca sayisini yazarim :)
Ya latif sadece ya latif mi? yani iki kelime mi?
peki okumadan önce Onur kardeşimize şifa amacıyla okuyorum diye içimden mi geçirmeliyim?
Allah razı olsun gülüüüüüüm Alah sizin gibi yüreği güzel insanları başımızdan eksik etmesin inşallah
Oy canım çok sağolasın 10 adeti hemen ekliyorum ben listeye rabbim kabul etsin
Aynen canım sadece Ya Latif olarak iki kelime , istersen Ya Latif Celle Celalühü şeklinde de okuyabilirsin ama Ya Latif şekliyle de okunur. Okumadan önce ve okuduktan sonra dua ettiğimiz Onur kardeşimizin hastalığının şifası için okuyorum sen kabul et ya rab diye niyet edebilirsin canım. Okumalarımız bitince toplu bir dua ederiz tekrardan kardeşimize kabulü için
Ya latif sadece ya latif mi? yani iki kelime mi?
peki okumadan önce Onur kardeşimize şifa amacıyla okuyorum diye içimden mi geçirmeliyim?
Ya latif celle celalühü şeklinde okunuyor cnm ben bismillah ya latif yada hangi esmaysa ona göre başına bismillah koyarak okuyorum sana kalmış ama tek ya latif olarak değilde sonuna cc koymak makbul diye yazıyor her yerde
canım benim bende elimden geldiğince okuyacağım.......Allah acil şifalar versin.......