- 22 Ekim 2011
- 649
- 656
Allah razı olsun bacım Allah okuduğun her bir duanı dileklerine vesile etsin düşüyorum hemen
Amin Ecmain...Rabbim cümlemizin gönlünden geçeni hakkından hayırlı eylesin.Tüm dertlilerin dermanı olsun inşallah.
Bu arada seni seviyorum arkadaşım
BEni mi seviyon :86::86::111::111:
Ben seni seviyom ki hepiciğinizi çok seviyom
ben aldıklarımı dün bitirdim perican
1000 tane de daha ya şafi ya kafi ya muafi alıyorum
bende seni seviyorum......
hemde bu kadar......:119::119::119::119::119::119:
kuzum bende 500 adet Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi alıyorum......
bitirince yazarım......
BEni mi seviyon :86::86::111::111:
Ben seni seviyom ki hepiciğinizi çok seviyom
bende seni seviyorum......
hemde bu kadar......:119::119::119::119::119::119:
kuzum bende 500 adet Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi alıyorum......
bitirince yazarım......
Oyyy Allah razı olsun gülüüüüüüm Allahım kabul etsin dualarını dileklerine vesile etsin
Sen de mi seviyon :26::26:
Goccaman büssürü mü seviyon
Ben seni seni seviyom lilrubaaaaam
İkiniz için endişelenmeye başlayayımmı yoksa biraz daha bekleyeyim mi karar veremedim :)))
endişelen bence kuzum.......
çünkü ben seni de seviyorum........
Arkadaşlar herkese selam olsun
Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun burda hiç tanımadığımız bir insan için toplanıp onun şifası için yaradana el açarak dua ediyoruz Allah duamızı kabul etsin inşallah.
Sizlerden bir ricam olacak , ilk sayfada benim ilk mesajımda hangi duadan ne kadar okunması gerektiği , ne kadar okumamız kaldığını liste halinde düzenledim. Okuyan kişilerin neleri ne kadar okuduğunu da listeliyorum ve düzenli olarak güncelliyorum.
Okuma yapmadan önce listeyi konrtol etmeniz tavsiyemdir. Mesela Ya Latif esmasını şükür tamamladık. Sadece tefriciyemizden eksiğimiz var. Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi esmalarımız zaten sayısız olduğu için onda sıkıntımız yok.
Bir de okumalarını listeye eklemeyi unuttuğum gözümden kaçan arkadaşlar olabilir. İsimlerinizi ve okuma sayılarınızı da kontrol edip açık ya da eksik olan varsa beni uyarın lütfen ki düzelteyim.
Allah'a emanet olun.
İkiniz için endişelenmeye başlayayımmı yoksa biraz daha bekleyeyim mi karar veremedim :)))
endişelen bence kuzum.......
çünkü ben seni de seviyorum........
tamam başlıyayım endişelenmeye o zaman bende girdiysem işin içine vay halimize delisin kuzum sen ya bende sizi seviom sevgi yumağı olalım
Endişelenmeye gerek yok gülüm en azından hakeden insanları sevdiğimizden eminiz. Hadi sarılalım sıkı sıkı teletabiler
ahahah olur sarılalım
cnm 60 tefriciye daha düşelim kaç kaldı tefriciyesi bu arada
Tamam gülüm düşüyorum. İlk sayfada ilk mesajımda güncelliyorum sürekli daha büssürü var eksiğimiz
Tamam gülüm düşüyorum. İlk sayfada ilk mesajımda güncelliyorum sürekli daha büssürü var eksiğimiz
perim ya şafi ya kafi ya muafi 500 adet okudum kuzum.......
tefriciyede 100 tane alıyorum bitince yazarım......
evet bitanem eklemişsin........Tamam canısı ben okundu olarak ekliyorum listeye , acaba 500 olanı eklemiş miydim ki :44:
tamamlarız işallah cnm bende hep yenı sayfada guncelleme beklıorum basmadı sureklı ılk sayfayı guncellediğin