- 22 Ağustos 2015
- 29.570
- 86.120
1000 aldim ama ne alıyoruz şafimi?2000 okudum kalan 38.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 aldim ama ne alıyoruz şafimi?2000 okudum kalan 38.000
Evet1000 aldim ama ne alıyoruz şafimi?
1000 aldım kalan 36 000
Ya Şafi okuyoruz arkadaşlara
tamam bende okurumYa Şafi okuyoruz arkadaşlara
Kalan 31.000Nego 1000 DAHA alıyorum allah şifa versin
Nasıl canım kardeşin10 000 aldım kalan 21 000
Yer gök duayla gerçekten hepinizden Allah razı olsun sizdrn dua istememiştim daha sabahında çok kötüydü çok ağrılarım var abla diyordu akşam tekrar konuştum abla anlamadım nasıl oldu hiç Bi ağrım kalmadı biranda diyor o zaman hepinize çok dua ettim okuyan okumayan hepinizden Rabbim razı olsun duanız düşünmeniz bile benim için çok değerli tekrar tekrar Rabbim ne isteğiniz varsa versin inşallahNasıl canım kardeşin
Çok sevindim canım.İlk bir hafta bir iyi bir kötü oluyor zaten,korkmasın.Yer gök duayla gerçekten hepinizden Allah razı olsun sizdrn dua istememiştim daha sabahında çok kötüydü çok ağrılarım var abla diyordu akşam tekrar konuştum abla anlamadım nasıl oldu hiç Bi ağrım kalmadı biranda diyor o zaman hepinize çok dua ettim okuyan okumayan hepinizden Rabbim razı olsun duanız düşünmeniz bile benim için çok değerli tekrar tekrar Rabbim ne isteğiniz varsa versin inşallah
Çok sağolun inşallah canımÇok sevindim canım.İlk bir hafta bir iyi bir kötü oluyor zaten,korkmasın.