Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
350 ---Ya Latif Celle Celalühü daha okudum ekler misin :)
Oyhhh Allah razı olsun eklerim tabi ki seve seve
Senden de Allah razı olsun
Böyle taksit taksit söylüyorum ama unutmayayım diye
1000 tane daha Ya Latif Celle Celalühü okudum..inşallah devamı da gelir getirebilirim...
Allah kabul etsin Onur kardeşimiz için inşallah iyileşir biz de mutlu haberlerini alırız amiin
Sen de benim gibi küsüratlı rakamları sevmiyorsun anlaşılan
100 adet daha Tefriciye düşelim cnm
canım benim son günlerde çok gelip giden oluyor eve diye kendi dualarıma bile zor yetişiyorum ama aklımdan çıkmadın emin ol, inşallah şu yoğunluk bitsin buraya da güzel donüşler yapacam inşalah
Ne demek tatlım ya , benim de diğer topiclerdeki okumalarım üst üste geldi, bir de malum ramazan derken ben de pek birşey okuyamadım
bi düzene koyalım diğer dualarımızı ve işlerimizi de okuruz canım Allahın izniyle
Aynen cancağzım , bir de ayriyeten kendi dualarım var sıpamın dönmesi niyetine okuduğum. Elimden zikirmatik düşmez oldu
hayırlısı olsun canım, Allah kabul etsin inşallah tüm dualarını
6 aydır buna Amin diyorum ve gücüm tükenene kadar da Amin diyeceğim ..
Cümlemizin duaları kabul olsun inşallah kuzuuuuum
500 tane Ya Latif yine okudum. allah kabul etsin
merhabalar
Allah sıkıntıda olan kardeşimize sabır ve de acil şifalar versin
ne zamana kadar okunması gerekiyor bilgi verir misiniz ?
Evet 100refriciye 100ya latif okumusdum.nerdese 1 ya da 2 sayfada yazmisdum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozgem81 canim yazdiklarini okuyunca okadar duygulandimki Allah razi olsun senden ne muradin varsa versin Rabbim onur arkadasimizada bir an once sifasini verir inşallah bunu cani gonulden diliyorum bebeğim için artik ameliyatta olsam birşey değişmeyecek o aleti mesafesine takacak alan genişlemiş tutmaz diyorlar.Rabbim büyük elbet bir cikis yolu gösterecek.crs.kurul var bakalim ne diyecekler nolur dualarinizda oglumla banada yer verin Allah razi olsun herşey GÖNLÜNÜZCE olsun hayirli ramazanlar
Amin canım inşallah , gün sınırı koymadık canım sayılarımız tamamlanınca okumamız bitmiş olacak inşallah.
Canım şimdi tekrar inceledim gözümden kaçmış Allah kabul etsin diline yüreğine sağlık
Canım benim Allahım Şafi adıyla bol bol şifa versin size ve tüm hastalarımıza ve kısmetse inşallah bu okuma bitince sizin için de okuyacağız gülüm aklımızdasınız. Güzel haberlerinizi ne olur paylaşın bizimle olur mu ?