• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!!

kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!! ne yaparsiniz??

• Ankete Katılan
    187
kankalıktan cıkarır sevgılımle kanka yapardım..

çok net konuşucam..
kankam dediğim insan sevgilime asılmaz.
yapmaz.. kardeşim gibidir. yapmaz. aşkından geberse de sevgilime kur yapmaz..

ikinci kez net konuşucam..
sevgilim..
kimseyle ilgilenmez..

çok şükür hayatımda o kadar ucuz insanlar yok artık.

Eğer öyle bir şey yapıyorsa o benşm kankam değildir!

bnm kankam olcak kişi öle birisi olamaz

dielim ki oldu tenhada kıstırrım :jeyyar::jeyyar:

kankamın ağzını yuzunu dağıtırım kaydirigubbakcemile

"Kanka" dediğiniz kişi sevgilinize kur yapıyorsa... O " kanka " dediğiniz kişi " kanka" değildir.. Sözde , lafta kankadır..

sevgilime durumun farkındalığımı anlatır o kişiden uzak durmasını söylerim

kankam olamaz..... öle bişey olsa ağzını yüzünü dağıtım haddine mi düşmüş...

hiç bir bayan arkadasımın selam verip konuşmasına müsade etmem ki kaldı ki asılacak. rüyasında görür.

öyle birşey olduğunda ikisi de benim için biter.

kankaymış falanmış hiç dinlemem ewire çewire eşşek sudan gelinceye kadar(ki o eşşek sudan bürtürlü gelemez) döverim saçını başını yolarım

kankamın ağzını yüzünü dağıtırım :olmaz:

her ikisini de terkederim. öyle kanka da öyle sevgili de olmaz olsun.

Ben farkedersem sevgilim de farkeder zannımca...:delphin:

Kendisi bir tavır alır zaten sanırsam. yerimseniben

Sonra o kankanın karşısına geçer, dannn! süprizzzzz diye neyin peşinde olduğunu sorarım. :roflol:

Yalan söylediği her halinden belli olursa daaaaaaaaa,

Artık bilemicem...:delphin: O anki merhamet ve şiddet duygularımın karışımına kalmış bişey...
kötükedihüso

Önce kankamın ağzının payını verir uzaklaştırırım.Sonrada sevgilimi uyarırım.Kankam hala devam ederse benide sevgilimide rüyasında görür. :oklava:

Benim de cevabim direk ağzını burnunu dağıtırım kankamın. Onunla görüşmeyide direk keserim

[
EŞİM BİR GÜN BANA ŞUNU SÖYLEDİ.
CANIM SENİN BÜTÜN ARKADAŞLARIN BENİM İÇİN ÖNEMLİ, FAKAT X İLE AYNI ORTAMDA BULUNMAKTA İSTEMİYORUM, SENİN GÖRÜŞMENİ DE İSTEMİYORUM DEDİ...
ZATEN BENİM EŞİM OLACAK İNSAN DA BÖYLE OLMALIYDI...
O DÖNEMDE, X İLE OLAN İLİŞKİMİ BIÇAK GİBİ KESTİM ve ASLA GÖRÜŞMÜYORUM.
ARKADAŞIMIN YAPTIĞI DAVRANIŞIN ÖNEMLİ OLDUĞU KADAR, PARTNERİMİN TUTUMU DA ÖNEMLİ..[/QUOTE]

Kesinlikle sana katiliyorum zaten böle olmasi gerek benden önce erkekarkadasim anlayip önlemi alip beni uyarmasi gerek yoksa aksi takdirde beni rahatsiz edip güvenimi sarsar.o kisi sizin kankaniz olmadigini gösterir ama öte yandanda erkekarkadasinizin tuttumunuda acikca görmüs olursunuz aklinialirimsmile

kankaymış mankaymıs dinlemem bir çarparım yüzüne estetik yapmasına gerek kalmaz şeklini ben veririm alsanaalsanasmile

Back