• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!!

kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!! ne yaparsiniz??

• Ankete Katılan
    187
Kanka dediğimiz insan güvendiğimiz insandır.Benim kankalarım böyle birşey yapmaz.İşim olmaz böyle insanlarla çünkü,belli eder insan kendi huyunu suyunu,hemen çakarsınız hangi durumda ne yapacağını.Dost ve kanka konusunda ince eler sık dokurum çünkü.Az olsun öz olsun.

kankam(!)la konusur ne yapmaya calıstığını öğrenmek isterim

daha once basima geldi konustuk, konusmadan sonra bi kankamda kalmadi ztn
bi laf ederim agzi yuzu dagilmistan beter olur

Durumu takip ederdim eğer kankamın ilgisinin karşılıklı olduğunu görürsem ikisinide haytımdan çıkartırdım ama karşılıksızsa ksadece kankamı hayatımdan çıkartırdım.

benden degıl allah'tan bulsunlar...o cezasız bırakmaz...:mymeka:

benım kankamsa benım sevgılımı anca enıste gozuyle gorur eger boyle bıseye kalkısıyosa da zaten kankam olmamıstır sallarım gıder

o benim kankam deil demek ki ben de erkek arkadaşımla konuşur ikimizin de ondan uzak durmasını öneririm.

kanka mı?o benim kankam olamaz ben arkadaşımın baktığı erkeğe bile bakmam ki kankam bunu yapcak,silerim onu ve sevgilime de onunla görüşme yasağı koyarım semtimize uğrayamaz...hiç birşeyde söylemem kankama(!)tenezzül etmem atarım hayatımdan

kankamın agzını burnunu dagıtırım yok oyle bırsey yapmadım ama nıye yapmadım dıe kendıme kızıyorum keske yapsaydım artık konusmuorum ama

başımda bitane var bazen eşime çağrı falan atıyor ama ben umursamıyorum
zamanını bekliyorum:oklava:
evlendiğimizin ilk günü bile bizimleydi saat 23,00a kadar

bigün bira almış bize geldi ben içmem pek öyle o günde içmedim ozaman eşime sen iç dedi
eşimde ben eşimle içerim sadece dedi:oklava:
canım kocam ağzının payını vermişti ona:asigim:

Sevgilime yapan kocaya da yapar!..
İkisi de göz hapsine alınır.
Sizin partneriniz,kankanın ilgisinden kur durumundan memnunsa olay çıkarılır.
Kanka ya da iyi bişeyler düşünürüm boş durmam.

ertesigün şöyleeee bi evire çevire dövsene şunu:oklava:

kız bu benim çocukluk arkadaşım ama yeri gelince yapıcam bişiler
allahtan eşim yüz vermiyo ama vallaha ben hemcinslerimin çoğundan korkarım...
kız bigün almış bira gelmiş benim pek içmediğimi biliyo eşime sordu gel biz içelim diye
eşimde ben sadece karımla içerim dedi...
o oldu zaten
ama hakediyo dayağı bu konu tam üstüne geldi ha:):):)

hemcinsinden korkcan tabi başka kim biz bayanlar için tehlike unsuru olabilir kifisfisfis o kızın aklı ile zoru var herhalde :mymeka: delimidir nedir ayol:uhm:

haklısın kuzum kız eşime çağrı atıp duruyo hemde benim telefonum yokmu bikerede değil 6 7 kere
allahtan eşim yüz vermiyo ama
işte hayatın ne göstereceği bellimi olur sırtımdan vurulmak istemem doğrusu
ben o yüzden herşeye hazırlıklıyım heran birşey olucakmış gibi kolluyorum kendimi..allah kimsenin yuvasını bozmak isteyenlerden uzak tutsun hepmizi...allah herkese sağlıklı yuvalar jkurmayı nasip etsin

ben o kankayı varyaaaKötü KazenKötü KazenKötü Kazen:oklava::oklava:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bi kafasına:mymeka:
bi gözüneÇok üzgünüm çoook
bide temiz bi sopa:oklava:
ondan sonra:1ninca::1ninca:biraz akıllanır herhalde dimi laaabenneyaptımki

En korkunc korku film senaristlerinin bile hayal edemeyeceği eziyetler yaparim.....:1closedeyes:

Kisaca Dellenirim:mymeka: Yüzünü Türkiye haritasının ege bölgesine benzetirim...sengözlerimebaksanab

Back