• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!!

kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!! ne yaparsiniz??

• Ankete Katılan
    187
böyle bırsey basıma gelmedı gelsede agzını burnunu dagıtmak yerıne agır kelımelerle ona hıtap ederdım.bence hakaret dayaktan daha agırdır canını acısını unutur ama benım yaptıgım hakaretlerı yuregınden cıkartamaz.

Bende agzini yuzunu dagitirim diye oy kullandim ama durup bir seyre bakarim once.....Sonrasinida gelismelere gore degerlendiririm.....Ama bir vukuat kesin cikar... :)))

Ağzini Burnunu Dağitmakla Kalmamm ...sağlam Kemiği Kalmaz....

arkadaşlarımı çok iyi seçmeye çalışırım ince elerim sık dokurum böyle bir durum başıma gelirse ki sanmıyorum:sm_confused: duruma göre davranırım ama ilk önce konuşurum

kankam(!)la konusur ne yapmaya calıstığını öğrenmek isterim....sonrada agzini yüzünü dagitirim :oklava: :oklava:

kur yapacak adam kendini belli eder, o yüzden kanka mertebesine yükselemez hayatımda. ama diyelim ki basiretim bağlandı da oldu böyle bi olay, kimseye hiç bişey söylemem. kanka(!)ya söylesen inkar eder sen suçlu olursun, sevgiliye söylesen (ben söyleyemem utanırım) "ne biçim arkadaşlık ilişkilerin var" durumu bile olabilir kavga anında. kankaya bye derim. sevgilimle devam ederim.

böylelerine sinir oluyorum ya.gıcıklığına yapıyorlar.ben olsam tepkimi dile getiririm açık açık.ki başıma da geldi iki kez.anında müdahale etmek gerek.ve ortam yaratmayacaksın.

öyle bir kankam olamaz asla Kötü Kazen

gebertirim:oklava::oklava:

benım basıma geldi benden once esim tersledi zaten..
şimdide oldukca mesafeliyiz... hatta gorusmuyos gibi bişeyızz...

yanlış anlayıp anlamadığımı denelemeye çalışırım... eğer hislerimde yanılmamışsaaaam:1shok: kankamla aramızdaki herşeyi bitiririm.. zaten sevgilime kur yapan kişi benim kankam değildir..şakkıdı

yolarımmmmm kanka falan kalmaz ortadaÇok üzgünüm çoook

gercekten kanka olsa yapmaz böyle birsey ama önce onunla konusurdum ne yapmak istedigini bilmek isterdim yani kendi agzindan.....

kankamın ağzını yuzunu dağıtırım süprizzzzz :jeyyar:

Sevgılıme kımın kur yaptıgı onemlı degıl kı.Onemlı olan onun sınyallerı varmı etrafa.O zaman ısde sınyallerı var ıse verdıgınız şıkları sevgılım uzerınde degerlendırırım.
Kocacıgımın tum sınyal hatlarını karıstırır hatta sınyal antenlerını de kırar elıne verırımmmm sengözlerimebaksanab

Ben zaten böyle bir sey icin en yakin arkadasimla selami bile kestim.
Benim öyle dalip agzini burnunu kirma huylarim yoktur,yapamam.
Ama bicak gibi keserim hemen iliskimi.Yaptimda zaten.

sevgilime durumun farkındalığımı anlatır o kişiden uzak durmasını söylerim
*kankam(!)la konusur ne yapmaya calıstığını öğrenmek isterim

kankam(!)la konusur ne yapmaya calıstığını öğrenmek isterim..
sonrada agzını yüzünü dağıtırım..delikafadulden

Sevgılıme kımın kur yaptıgı onemlı degıl kı.Onemlı olan onun sınyallerı varmı etrafa.O zaman ısde sınyallerı var ıse verdıgınız şıkları sevgılım uzerınde degerlendırırım.
Kocacıgımın tum sınyal hatlarını karıstırır hatta sınyal antenlerını de kırar elıne verırımmmm sengözlerimebaksanab

Çok mantıklı bi cevap

Kocacıgımın tum sınyal hatlarını karıstırır hatta sınyal antenlerını de kırar elıne verırımmmm ( bu yazı acaip komiğime gitti ):roflol:

Kimsenin başına böyle birşey gelmesin hakkatten çok kötü bir durum..

Back