• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!!

kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!! ne yaparsiniz??

• Ankete Katılan
    187
eğer ortada böyle bir şey varsa ikisini görüştürmem zaten sevgilimin telefonunu msni falan kimseye vermem yüzyüze de görüştürmem oluuur biteerr eğer bitmiyorsa o zamaaan iki laf ederim hatuna zaten o ona yetersengözlerimebaksanab

hiç bişey yapmam her ikisiylede konuşmam görüşmem. o an ikiside benim için bitmiştir

Kankam deildi ama benim de başıma geldi daha önce,kur deildi sanırım ama yakın bi arkadaşım(beni hiç bi erkek arkadaşıyla tanıştırmayan hem de) erkek arkadaşıma çok samimi davranıodu,cağrı atıodu ya da msj çekiodu,hatta bi kez morali çok bozukmuş da aramış falan,ben çok gıcık oluyodum ama son arama olayından sora direk erkek arkadaşıma bu durumun canımı sıktığını,bi anlam veremediğimi söyledim o da hoşlanmadığını söledi numarasını sildi ben de araya mesafe koydum oldu bitti,artık böle bi durumda kalmam çünkü sevgilimle arkadaşlarım arasında mutlaka artık mesafe olacak,daha sonra canımın sıkılmaması için baştan önlem almak şart,çünkü belli bi samimiyet kurulduktan sonra durumdan rahatsız olur ya da kankanızdan şüphelenirseniz duruma müdahale etmek zor olur,en iisi işi baştan sıkı tutmak,yok öle numara alışverişi falan :)

sevgilime durumun farkındalığımı anlatır o kişiden uzak durmasını söylerim eğer oda yakın davranıyosa:oklava:ikisiylede ilişkimi keserim bir daha görüşmem

Öyle kanka mı olur?hıhh!..Kızın saçını elime dolar,kakılmış gibi başını 360 derece çeviririm.:dilcikar:Sefgilim zaten yapı itibari ile öyle bi tipe haddini bildirir.sengözlerimebaksanab

bi arkadasım vardı kankam
sadece bana değil başı bağlı olan tüm arklarıma yaptı
hatta kardesime demiş ki
" sen kendini arkadasının sevgilisine beğendirmeye çalışmaz mısın canım ?"
zaten artık bırak kankayı arkadasm bile değil

Benimde boyle kankam olamaz asla ! boyle bir seyle karsilasirsam uzak dururum o kisiden,, SIDDETE KARSIYIM , YANI BU NEDENLE BIRISININ AGZINI YUZUNU DAGITACAGIMI DUSUNEMIYORUM BILE,,,

kankam diye sectiğim bir insan bunu asla yapmayacağına inandğım insandır zaten bunu yapacak karakterdeyse kanka değil sadece yabancı bir arkadaştır

şahsen ağzını burnunu dağıtırdım ....:oklava:
gerçi ben daha beterine şahit oldum allah düşmenımım başına vermesin yaşadım çoook kötü bir şey hemde kuzenimdi ....:1no2:

böle bi olay başıma geldi farzedelim r
burada sadece arkadaşımın kankamın hareketi diil sevgilimnkide önemli
kız ona öle davranıorken benim sevgilim kendini çekmezse
o an her ikisnide hjayatımdan çıkarırım
fAkat bunu kız arkadaşım sevgilime yapıor sevgilm bundan rahatsız olduğunu bana sölüorsa o sevgilimn alnından öperim ve onu seçerek nasıl doğru bi karar verdiğimi yeniden anlarım.o kızında a. .. . s. . .

Back